Monday, June 23

OUTFIT | EMBRACING MY INNER COUNTRYGIRLPull & Bear Boyfriend Jeans | H&M Croptop | Flying Tiger Hat | Vintage Belt | H&M Shoes

Het is volgensmij eeuwen (oke Laura, niet overdrijven: max. 2 weken) geleden dat ik een outfit heb gepost.(en dat terwijl ik dat juist wat vaker wilde gaan doen..). Maarokejadus, nu wel weer! En dit is echt mijn fave van de laatste tijd. Zowel de jeans als de croptop zijn redelijk nieuw en ik ben smoorverliefd op beide. De combinatie van de twee kan dus niet anders dan leuk zijn - in mijn ogen dan hè, 't is een kwestie van smaak. 

Deze foto's zijn al best een poosje geleden genomen, maar helaas heeft mijn laptop het loodje gelegd. Dat is dus ook de reden dat mijn artikelen de laatste tijd weer iets onregelmatiger zijn. Ik moest opeens allemaal nieuwe foto's maken en ik was mijn bewerkprogramma's etc. allemaal kwijt. BALEN! Maargoed, ik heb het redelijk op weten te lossen. Nu gaan we dus gewoon weer vrolijk verder en bidden we dat mijn foto's gered kunnen worden (#PRAYFORLAURA).

Maar, dus, niet boos worden als de kwaliteit van m'n foto's en/of artikelen iets minder is de komende tijd. Ik doe m'n best om er het beste van te maken! 

Q: Streepjes of ruitjes?


Liefs,
Laura

22 comments:

 1. mooie outfit! & wat een mooi blog heb je, ik ben je gaan volgen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Ahw, wat super lief van je. (: Vind ik altijd nog super leuk en fijn om te horen! (: X

   Delete
 2. Wat vervelend dat je laptop het niet meer doet! Dat is echt een ramp voor een blogger.. Ik vind je outfit erg leuk, vooral de top en de hoed :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omg, ja. M'n wereld stortte even in toen ik hoorde dat m'n laptop niet meer te maken was. Gelukkig heeft m'n lieve broertje er ook één en kunnen we delen. Ook kon ik mijn programma's voor editen etc. heel gemakkelijk opnieuw downloaden. Opluchting!

   Thanks. (: Ik heb echt de hele stad afgezocht naar die top. Ik wilde 'm al heel lang maar ze hadden 'm nergens in mijn maat. Ik ben volgens mij bij 6 verschillende H&M filialen geweest, hehe.

   Liefs!

   Delete
 3. WAUW! Wat een prachtige outfit! Ik zou hem zo dragen!

  Liefs

  ReplyDelete
 4. Ooh wat eens schattig topje :) En een super leuke hoed!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thankyouuuu! (: (die croptop zit zó lekker, het knuffelt je lichaam. LITERALLY!)
   Liefs. X

   Delete
 5. Super leuke outfit! Je croptop vind ik echt super leuk! Mooie blog heb je! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik ben zo dankbaar voor al deze lieve berichtjes (:
   Liefs!

   Delete
 6. Leuk die top en die broek! Heeft wat van de 90's :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Oh en ja ik snap wel wat je bedoelt (: Het grappige is dat mijn moeder ditsoort outfits 40 jaar geleden ook al droeg, haha! Liefs. X

   Delete
 7. Wat een leuke outfit ! De broek en top staan je super ! En wat een leuke hoed. X Denise

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Ik vind 'm ook echt heel erg gaaf! Hij zit superfijn en staat bij zoveel verschillende dingen. Daarnaast is 'ie ook nog eens geschikt voor haast ieder seizoen, lekker multifunctioneel. (: X

   Delete
 9. Leuk leuk leuk, ik hou van zulke broeken en zeker in combi met crop tops. Heerlijke outfit <3

  ReplyDelete
 10. Oh wauw wat kan jij dit goed hebben! *lees enorm veel jaloezie tussen de lettertjes door*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naahw, wat superlief van je! Ik voel me er zelf best onzeker in hoor, maar ik denk dat als je iets leuk vindt je het moet dragen. En dat probeer ik mezelf dus ook te vertellen. En dus doe ik het aan. En maak ik foto's in het openbaar. En staren mensen me aan. hoLY CRAP BIG TIME ANXIETY EXPOSURE HELP.

   Maar ik heb het overleefd, haha (: Nogmaals, dankjewel (: X

   Delete

Thanks!