Saturday, June 21

VIDEO | MY FIRST VLOG EVER

Ik kan niet geloven dat ik dit heb gedaan. Ik kan het niet geloven. Maar het is wel zo. Ik heb gevlogd en ik heb de video geupload. Ik heb middenin de HEMA tegen een camera staan praten. In het Engels. (Ja.) Ik heb mezelf compleet voor gek gezet (op een positieve manier). En ik ga het ook nog eens met jullie delen.


DE VLOG
Beau, een van mijn beste vrienden en ik hadden gisteren geen school. Toen Beau spontaan besloot om even langs te komen leek het me een leuk idee om een keer te vloggen en het resultaat is de meest hilarische video die ik in tijden heb gezien. Ja, de beelden zijn niet perfect, nee, het geluid is niet overal even mooi, maar dat is een beetje het idee van een vlog. Ik heb zelf het idee dat ondanks alle imperfecties het vrolijke gevoel van de dag wel terug te zien is in de video, en daar ben ik heel blij mee. 

Ik ben een redelijk awkward persoon soms, dus dat zal soms ook wel een beetje opvallen, maar al met al hebben we vooral heel veel plezier gehad. Je zal vast ook wel denken van 'huh, dat is geen Nederlands??!' Nee, klopt, dat heet Engels (: Ik wil heel graag mijn video's voortaan in het Engels te gaan doen om een breder publiek te kunnen bereiken en vooral om mijn meertalige skills een beetje te trainen en bij te werken. In mijn woordenschat etc. zullen vast ook wel wat imperfecties te vinden zijn, maar we doen het er maar mee. LET IT GO. 

OH AND, WE'RE SO FANCY!

WAT KUN JE IN DE TOEKOMST VERWACHTEN VAN MIJN YOUTUBE CHANNEL?
Na het maken van de video die ik laatst publiceerde (link) wist ik zeker dat ik heel graag meer van dat soort dingen wilde gaan doen. Video's maken dus. Ik wist alleen nog niet helemaal hoe, wat, wie en waar. Dit is nog steeds iets waar ik niet helemaal over uit ben. Er zijn talloze dingen die ik nog wil uitproberen en waar ik mee wil experimenteren en dit ga ik dus ook allemaal gewoon maar doen. Rustig aan verschillende dingen testen en kijken wat ik leuk vind en wat mijn stijl is. Er zal zo af en toe dus een nieuwe video verschijnen op mijn channel, maar ik ga hier nog geen vaste dagen voor instellen. Ik weet uit ervaring dat ik, vooral in zo'n uitprobeer-stadium, niets voor elkaar krijg als ik onder druk sta. En dat zou heel jammer zijn omdat ik wel heel erg veel plezier beleef aan het bedenken en in elkaar zetten van video's als deze! 

Wat vond je van de video? Wil jij ook net zo fancy zijn als Beau?


Liefs,
Laura


P.S. Er komt heel snel een artikel online over de spulletjes die ik heb gekocht bij de HEMA.

10 comments:

 1. Ahh wat leuk om te zien! Echt een super leuk filmpje haha! Die scones zien er zo heerlijk uit! Knap en gedurfd dat je gewoon overal in het Engels ging vloggen! Haha, dat zou ik echt niet durven!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha, tsja, ik heb er een heleboel gepieker voor opzij moeten zetten, maar het was eigenlijk echt heel erg heerlijk om gewoon een keertje niet te caren en gewoon te doen waar ik zin in had! (: Ik zou je zo aanraden om het ook eens te doen, haha.

   Liefs!

   p.s. de scones waren echt scrumptious (:

   Delete
 2. Replies
  1. WE'RE SO FANCY
   YOU ALREADY KNOW
   WE'RE IN THE FAST LANE
   FROM L.A. TO TOKYO

   (: X

   Delete
 3. Aaah wat een leuke vlog hihi ! Echt supergrappig :) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ja. Ik heb tijdens het editen zó verschrikkelijk hard gelachen. Ben ook gewoon de hele nacht doorgegaan omdat ik 't zo leuk vond. (:

   Liefs!

   Delete
 4. Haha, wat een leuke video! En je praat echt goed Engels hoor :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woah, vind je echt? DANKJE! Ik was zo bang dat ik keihard faal maar dat ik het zelf gewoon niet doorheb, hahaha. Liefs! (:

   Delete
 5. Wat een super leuke, toffe meid ben jij!! Ik ben fan XD Je moet vaker vloggen!! Aaaaa je draagt een Okay? Okay croptop. Echt super tof! Ik ga vrijdag naar de voorpremiere! Echt super leuk gedaan. Ik heb genoten van je video!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaaaahw, thanks! Dat is zó lief. (: IK BEN GISTEREN NAAR DE VOORPREMIÈRE GEWEEST EN OMGOMGOMG HET WAS ZO GEWELDIG. LIKE WHAAAT?!?! WOAH. (sorry - excitement)

   Nogmaals dankje! Liefs. X

   Delete

Thanks!