Thursday, June 19

IT'S BLUE, IT'S CROPPED AND IT'S A TOP


I've been going a little croptop-crazy lately. Ze zijn overal. Letterlijk overal. Ze kijken me aan. Fluisteren me lieve woordjes toe. Smeken me: 'Koop mij!' 'Nee, koop mij!' 'Vind je mijn blauwe kleur niet prachtig?' 'Was je niet op zoek naar een TFIOS-gerelateerd kledingstuk?'  

Ik vrees dat ik dit soms (lees: vaak) niet kan weerstaan. Aanschouw, dus, mijn groeiende collectie (voornamelijk blauwe) croptops!

Girly en floral by Abercrombie & Fitch

Toen mijn beste vriend op vakantie ging naar Amerika nam hij deze top als verassing voor me mee terug. De A&F in Nederland was toen nog niet geopend, dus was dit cadeautje extra speciaal! Ik droeg deze top in deze (link) outfitpost. Ik combineer 'm vaak met jeans of highwaisted shorts! Op een zwarte skaterskirt zou deze het ook goed doen denk ik.

Blauw met een kanten randje by Monki

Dit is denk ik mijn allereerste croptop. De pasvorm is perfect, net als de lengte: niet te kort en niet te lang. Super leuk te combineren met zwarte highwaisted jeans of een maxiskirt.

The Fault in Our Stars by Subdued

Dit is mijn allernieuwste aanwinst. Toen ik deze top zag liggen bij Subdued kon ik 'm natuurlijk niet zomaar voorbij lopen. Een fan van The Fault in Our Stars in hart en nieren als ik kan dat gewoon niet. EENNN: Ik ga aankomende zondag naar de voorpremière van de film, dus ik heb meteen al iets om aan te trekken! (holy crap ik ben zóóóó excited. ik heb ZO lang uitgekeken naar die film. volgensmij ga ik echt tien dozen tissues nodig hebben, haha)

Ruitjes by H&M

Last but certainly not least deze croptop van H&M: een heel classy model met een hoge en aansluitende hals, halflange mouwtjes en een hele stevige stof. Het model is precies goed voor mijn lichaam, en vooral de lengte is heel fijn: de top komt ongeveer tot mijn taille waardoor deze net iets smaller lijkt. Dat is altijd mooi meegenomen, toch? Ik combineer deze top vaak met mijn boyfriendjeans voor een beetje een Edgy meets Chic look, maar op een kokerrok of een maxiskirt zou de top ook niet misstaan! 

Wat vind jij van de croptoptrend? Zoja, hoe combineer jij 'm het liefst?


Liefs,
Laura





10 comments:

  1. Ze zijn allemaal geweldig. Die top van subdued MOET ik hebben, haha

    ReplyDelete
  2. ooh ik vind ze echt heel mooi! Ik wil ook naar subdued toe! haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, echt doen! Ik ben normaal niet zo van printjes/tekstjes op kleding, maar hun sweaters zijn echt tumblr-waardig, haha!

      Liefs.

      Delete
  3. Ahh leuk! Ik hou van croptops! Blauw is mijn lievelingskleur dus mijn steun heb je in deze soort van obsessie! Haha, Die van de Monki is echt geweldig!

    ReplyDelete
  4. Aaah ik vind ze allemaal super leuk ! Ik draag crop tops het liefste met high waisted items :) X Denise

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Ik combineer croptops ook bijna altijd met high-waisted rokjes/jeans! (: Liefs. X

      Delete

Thanks!