Sunday, April 27

ONE PAIR OF LEVI'S SHORTS, THREE SUMMERY OUTFITS


Ik weet niet hoe het met de rest van Nederland zit, maar Amsterdam is de afgelopen dagen enorm verwend door de zon. 'Enorm verwend' is eigenlijk nog een soort understatement. Misschien is het omdat ik het niet meer zo gewend ben, maar jeetje wat was het warm! Verder heb ik er helemáál (nog) geen problemen mee hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik vind het heerlijk, ondanks mijn voorkeur voor de winter. Winter is heel fijn vind ik, maar de zomer heeft ook zo z'n voordelen. Één daarvan vind je hierboven: shorts (en alle andere zomerkleren natuurlijk). En aangezien het dus zomer aan het worden is, heb ik drie hele leuke outfits samengesteld met dit paar shorts (dat trouwens gefotografeerd is met een totaal nutteloos maar vrij tumblresque "starbucksboekje"). 




1. daisies
Met spijkershorts kan je eigenlijk alle kanten op. Deze Levi's is echter highwaisted, en in dit geval vind ik 't altijd het leukste staan in combinatie met een croptop of met een shirtje dat je in je broek draagt. Een oversized t-shirt of sweater kan er ook wel overheen (yay voor overzised), maar een normaal shirtje zou ik er niet zo snel over aantrekken omdat je dan het leukste aspect van de broek verbergt. Mijn eerste outfit is een beetje girly (yet sophisticated): ik draag de shorts met een cropped, mouwloos shirtje met daisyprint. Dit heb ik gecombineerd met crèmekleurige brogues en een gelijkkleurige tote bag. Cute, maar met een tomboy achtig randje.



2. festival proof
Deze tweede outfit vind ik zelf heel erg festival material: denim shorts, witte croptop, chuck taylors en een zonnebril. Übercomfortabel (holy shit, zei ik nou net über?) en toch heel erg partyproof. Het kleuraccent in de schoenen (ik ben dol op rode sneakers) en het kanten patroontje op de top zorgen ervoor dat de outfit niet saai is, en toch zie je er totaal niet overdressed uit (dat ben je dus ook niet). Me likes very much.



3. fashionista
Tot slot heb ik mijn Levi's gecombineerd met een schattige top en mijn extreem hoge hakken van New Look. Zo zie je maar dat je met een simpel paar shorts als basis alle kanten op kan. Ik vind deze outfit zelf wat gewaagd en zal dit dus ook zeker niet op een daily basis dragen. Toch vind ik wel wel een hele mooie outfit: simpel, maar fashionable en gewoon 'af': er hoeft eigenlijk helemaal niets extra's bij. Ik vind dat persoonlijk een kenteken van een goede outfit: er zijn geen ditjes en datjes nodig om 'm op te leuken. Het is gewoon al goed.

Ik hoop dat mijn idee van 'een leuke zomeroutfit' ook bij jullie in de smaak valt en dat je misschien wel een soort inspiratie uit mijn artikel kunt halen, haha. Fijne zondag nog!


Liefs,
Laura


4 comments:

  1. Awh, hele leuke outfits! En je hebt het broekje (ehh boekje) omgedoopd tot een starbucksboekje, lief! Wel straks laten zien wat je er allemaal nog meer bijstopt hé!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zal ik je een geheimpje vertellen? Het starbucksdingetje zit niet vast! (maar sssshh niet doorvertellen!) <3

      Delete
  2. Wauw die zwarte peep-toes! Waar heb je die gekocht? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. New Look! Wel een poosje geleden, maar volgens mij hebben ze wel nog hakken die er heel erg op lijken!

      Liefs.

      Delete

Thanks!