Wednesday, April 16

MIJN WEEK IN FOTO'S


WAT....?! Woensdag alweer? Jeetje, de tijd gaat zó verschrikkelijk snel... (en daarnaast ben ik gisteren ook nog eens plotseling ziek geworden - vandaar dat dit artikel pas 's middags is gepubliceerd; ik had net iets meer tijd nodig). Het is eigenlijk al middenin de week, maar toch wil ik nog even de foto's van afgelopen week laten zien. 'cause it was a beautiful week.

Naast de regen en grijze wolken van de afgelopen dagen heb ik ook kunnen genieten van een vrolijk lentezonnetje, groene en roze blaadjes en prachtige zonsondergangen met suikerspinkleurige wolken. Ik ben er dus ook meerdere keren 's avonds nog met mijn cameratje op uit gegaan om al deze prachtigheid (leuk woord) vast te leggen. Zondagochtend besloot mijn moeder onze verjaardag over te doen. Omdat ze op onze verjaardag in het ziekenhuis lag, kwam ze met het idee om een 'herhaaldag' te vieren. We werden 's ochtends dus (semi-)nietsvermoedend wakker gemaakt en troffen beneden een heerlijk ontbijtje aan (inclusief zelfgebakken croissantjes) met daarnaast een stapel cadeautjes. Zestien om precies te zijn. Zestien cadeautjes voor een zestienjarige tweeling. Superlief en de cadeautjes waren overigens ook heel erg leuk (ik ga proberen dit weekend een artikel over de cadeautjes te publiceren).


Ik ben begonnen in een nieuw boek! The Book Thief (draait sinds 27 maart in de bioscoop) is heel bijzonder geschreven en kan ik zeker aanraden. I'm hooked! Ik wil de film ook echt hééél graag zien, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik écht eerst het boek moet lezen. Even flink doorlezen dus, haha.
Tot slot heb ik afgelopen week veel gefotografeerd (dûh), veel gitaar gespeeld en gezongen (al gaat dat nu totaal niet met mijn keelontsteking - ik klink alsof ik schuurpapier heb doorgeslikt) en heel veel tijd gestoken in het aanpassen van mijn kamer.

Nu ga ik heel veel tijd steken in SNEL beter worden, want komend weekend opent de Forever21 en dat mag ik NIET missen.

Wat doe jij als je ziek bent (help)?

Liefs,
Laura11 comments:

 1. Beterschap! Als ik ziek ben, lig ik lekker met mijn laptop in bed filmpjes te kijken. Zo heb ik een keer toen ik ziek was LOL twee keer achter elkaar gekeken..hahah. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Ik denk dat ik morgen ook maar eens wat films van mijn moetiknogzien-lijstje ga schrappen, haha.

   Liefs!

   Delete
 2. oooh mooie foto's en ook je profiel foto is mooi! :) hihi

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's!
  Ik ben haast nooit ziek haha.. maar als ik het ben lig ik heel de dag op de bank en kijk ik tv.. misschien is het leuk om heel wat films te downloaden en te kijken?
  Heel veel beterschap!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ook haast nooit, dus dit is even wennen, haha. Ik heb inderdaad lekker een hele reeks afleveringen van m'n favoriete serie gekeken. Een beetje rust en ontspanning kan op z'n tijd ook geen kwaad..

   Dankjewel!
   Liefs

   Delete
 4. Mooie foto's. Heerlijk hè, dat lente zonnetje! Heel veel beterschap gewenst.

  Jules x

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's heb je gemaakt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Fotografie is echt m'n passie, dus het is altijd fijn om een complimentje te krijgen over m'n foto's.

   Liefs,

   Delete
 6. Wat een mooie foto's zeg! Enne, beterschap! :) xo

  ReplyDelete

Thanks!