Monday, April 14

ANA-NA-NA-NAS


Het was weer zondag en jawel, Naomi en Laura trokken er op uit om foto's te maken. Dat gaat zo'n beetje iedere zondag zo. We kiezen een leuke outfit uit, en spenderen de middag met het drukken op een knopje, of het poseren voor iemand die op een knopje drukt. Soms gaan we de stad in, en eten of drinken we wat. Geen twee keer doen we precies hetzelfde, maar wel is het iedere keer supergezellig. 

De titel van dit artikel slaat natuurlijk op de superschattige ananas die is afgebeeld op mijn t-shirt.

Top: H&M (maar met eigen print) - Jasje: New Look - Rokje: H&M - Riempje: H&M - Tas: Waterstones - Schoenen: New Look - Zonnebril: Unknown - Ringen: New Look

JA! Je ziet het goed. Ik draag weer een rokje. 'WOW?!' 'WÁÁÁÁT?!' 'ja, uhu, ik snap je verwarrig, uhu. maar, uh, ja... ik dacht gewoon, laten we eens lekker een poosje buiten de comfortzone blijven logeren! ik vind het hier eigenlijk wel leuk.' Goed, maar dus, weer een rokjesoutfit. Omdat ik het zo leuk vind. En omdat het goed voelt om mezelf een beetje uit te dagen. 

Hoe zou jij uit jouw comfortzone kunnen stappen?

Liefs,
Laura

4 comments:

 1. Dat shirtje is zo lief ! & een rokje staat je goed hoor :) vaker doen ! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind 'm ook zó schattig. Een vriendin heeft het t-shirt zelf bedrukt (voor m'n verjaardag). Superlief en een heel creatief en leuk cadeau-idee (: X

   Delete
 2. Je jasje ziet er erg leuk uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hij is van vorig seizoen, maar als ik me niet vergis is 'ie dit seizoen weer te koop bij New Look (in het blauw deze keer). Ik heb 'm zelf in een vrij grote maat gekocht, voor een leuk oversized effect.

   Liefs,

   Delete

Thanks!