Wednesday, January 25

en dan lig je daar met een naald door je neus

Toen ik in september bij Dille & Kamille ging werken moest mijn neuspiercing eruit. 'Oh, oké, no problemo' dacht ik in eerste instantie. Na mijn eerste werkdag bleek echter dat dat toch niet zo 'no problemo' was: het gaatje in mijn neus groeide binnen een paar uur dicht en 's avonds kreeg ik mijn ringetje er met geen mogelijkheid meer doorheen. Ja, eh, kut. Balen. Met werkweken van 32 uur had ik niet verschrikkelijk veel tijd over om mijn piercing te missen, maar toen ik minder ging werken en uiteindelijk stopte bij Dille kwam ik er opeens toch wel achter hoe jammer ik het vond dat dat kleine glimmende ringetje dat iedere dag in mijn ooghoek blonk nu voor altijd  weg was. En dus besloot ik 'm opnieuw te laten piercen. In Zutphen deze keer.

In Zutphen is niet zo lang geleden 'Flower of Life' geopend: een piercingshop waar je ook voor kunst, rariteiten en binnenkort tattoos terecht kunt. Eigenaresse Diana is een enorm lieve en creatieve vrouw en ondanks dat het deze keer heel veel meer pijn deed (note to self: niet meer door littekenweefsel heen laten piercen - AU!) heb ik er een onwijs fijne ervaring aan over gehouden. 't Gaat zo snel altijd: het ene moment loop je een piercingshop binnen, drink je een kopje thee (Diana weet absoluut hoe ze haar klanten in de watten moet leggen) - het volgende moment lig je naar het plafond te staren met een naald door je neus. En dan - hupsakee - voel je je (weer) compleet. 

Ik kan niet wachten tot ik eindelijk weer een ringetje in mijn neus kan dragen. Het is heel raar, maar zo zonder piercing voelde het net of er een stukje Laura ontbrak. Voor een volgende piercing én tattoo heb ik overigens al plannen gemaakt (hihi) dus daar zal ik binnenkort ook wel een stukje over schrijven (inclusief schetsen)! 

Verwacht ook een update artikeltje, regelmatigere content én videos. Langzaam maar zeker hoop ik mijn (blog)ritme weer een beetje terug te vinden en alles te kunnen oppakken. Ik mis het zorgeloze schrijven. En jullie. Allemaal. 

•••

16 comments:

 1. Wat vervelend zeg dat het nog zo snel dichtgroeiden! Terecht dat je hem weer heb laten piercen, staat je echt leuk!

  ReplyDelete
 2. Jammer dat hij zo snel dichtgroeide! Ik vind de piercing je echt leuk staan!

  ReplyDelete
 3. Ah wat een mooie zaak! Even wat anders dan de gemiddelde piercing-/tattooshop. En fijn dat je 'm weer hebt (:

  ReplyDelete
 4. Hij staat je zo goed! Ik zit al jaren te twijfelen over een piercing (een neuspiercing en helix) en ik ben nu wel zodanig overtuigd dat ik zoiezo mn helix ga zetten. Excited, thanks Laura!
  x I

  ReplyDelete
 5. Ah zo'n piercing zou mij echt niet staan, maar jou staat hij echt super tof! Gave foto's heb je ook gemaakt en ik kijk uit naar de content die je van plan bent te gaan posten <3

  ReplyDelete
 6. Het staat je echt zo ontzettend mooi! Leuk dat je 'm er opnieuw in hebt laten zetten :) X

  ReplyDelete
 7. Echt stom dat hij zo snel dichtgroeide! Hoe kan dat zoveel sneller gaan dan bij oorbellen? Ik draag al een week geen oorbellen en zou er niet aan moeten dénken om opnieuw gaatjes te laten maken. Zo pijnlijk was het! Ik ben benieuwd naar je artikel over je plannen voor en nieuwe piercing en tattoo :)

  ReplyDelete
 8. Zo'n piercing staat je ontzettend tof! Ben benieuwd naar je plannen voor een nieuwe piercing en tattoo! x

  ReplyDelete
 9. Wat heerlijk dat het er eindelijk weer in zit voor je! Ik vind je ook prachtig zonder, maar ik kan me goed voorstellen dat het niet helemaal als jezelf meer voelde. Gefeliciteerd! Ik kijk altijd uit naar je artikeltjes, hoe lang het ook duurt.

  ReplyDelete
 10. Ahh het lijkt me zo naar als je piercing dichtgroeit! Ik was (ehh ben) daar ook al bang voor bij een m'n gaatjes in mijn oren maar dat is toch veel minder erg als het dicht zou groeien! Hele fijne foto's en ik hoop dat je snel weer helemaal back on track bent!

  ReplyDelete
 11. wat een keitoffe shop is dat! En je piercing staat je ook echt goed :-)

  ReplyDelete
 12. Ik vind een neuspiercing zo leuk staan bij je, en wat ziet die piercingshop er gaaf uit!

  ReplyDelete
 13. Staat je heel mooi! Bij mij zou het sowieso niet staan haha, maar love it bij jou:) Liefs

  ReplyDelete
 14. Wat een mooie, karakteristieke shop! Blij dat je weer een stukje van jezelf gevonden hebt ;-)

  ReplyDelete
 15. Ik heb vandaag lenzen en had beloofd aan mezelf dat ik dat een neuspiercing mocht nemen, maar nu lees ik dat die binnen een dag dichtgroeit :O Ai nu ga ik toch twijfelen. Maar superleuk dat jij er weer een hebt want hij staat hartstikke mooi!

  ReplyDelete
 16. Ik had dit ook! Binnen een dag was 'ie dicht, terwijl hij er bijna een jaar heeft gezeten! Echt ongelofelijk hoe snel dat gaat. Ik mis hem ook nog af en toe, maar heb hem niet opnieuw laten piercen. Ik heb hem ooit laten zetten in Nepal (wat ook een hele ervaring op zich was!) Maar misschien, ooit op een dag weer!

  ReplyDelete

Thanks!