Saturday, October 29

video • 4 minutes and 39 seconds of london


Woensdagochtend, tien over zeven. Mijn trein verdwijnt langzaam in de verte als ik hijgend het perron op kom gesprint. Ik buig zuchtend en steunend voorover en blijf een poosje zo, met mijn handen op mijn knieën, staan. Goed, natúúrlijk mis ik mijn trein. Classic, Laura. Volgende dan maar. Ik ga op zoek naar koffie en neem plaats op de onderste treden van een van de stenen trappen onder spoor vijf. Pfffff. Twee treinen en een bus later sta ik eindelijk op Eindhoven Airport. Eindeloze rijen, tas om, tas af, jas aan en weer uit. Nog geen tien minuten nadat ik in mijn vliegtuigstoel plof zak ik weg in een diepe slaap. Een uur later schrik ik wakker aan de overkant van de zee. Een fikse, Britse bries waait mijn haar alle kanten op als ik het vliegtuig uitstap, ik hap naar lucht als ik me realiseer dat ik écht weer terug ben. Engeland. Ik race door de douane heen, ga op zoek naar mijn bus en voor ik het weet sta ik middenin Londen. 
Rustling leaves and an icy wind welcome me as I exit the london underground. I sit down on the side of the road and admire the Thames – the smell of coffee and freshly baked bread lingers in the air and I know I am finally home.


5 comments:

 1. I FEEL THEM VIBES AAHH<333

  ReplyDelete
 2. En plots zat je weer op het vliegtuig terug naar huis. Zalig filmpje, erg rustgevend muziekje ook, pastte perfect bij het hele Londen sfeertje, zalig! En man, hoe mooi heb je het bewerkt, jeeetje. Alsof het een reis terug in de tijd was.

  ReplyDelete
 3. Dit is zó mooi gedaan. Ik had echt even het gevoel alsof ik in London was. :)

  ReplyDelete
 4. Wat een heerlijk filmpje! Take me to London RIGHT NOW :)

  ReplyDelete
 5. Wauw wauw wauw! Wat een tof filmpje <3. Je bent zo goed hier in hè.

  ReplyDelete

Thanks!