Friday, April 1

koffie, taart en vintage met chantal


• 
"Met de zon boven ons en de frisse lentebries die zachtjes langs onze wangen streek wandelden Chantal en ik over de Markt. De kraampjes werden al opgebroken en we manoeuvreerden al zigzaggend tussen de busjes en kratten door. Omringd door exotische tinten en geuren van geroosterde lekkernijen kletsten we over de rust die in de stad heerste. Zelfs daar, op de altijd drukbezochte markt, hing een ontspannen sfeer. Als een deken, ons comfortabel instoppend. "Het lijkt soms alsof de lucht die ik hier adem meer zuurstof bevat. Alsof het eten hier beter smaakt. Het water helderder is en de wijn roder. Mijn hoofd is hier leger. Ik heb hier meer ruimte om te bestaan." Dacht ik terwijl ik daar liep, met Chantal aan mijn zij. Ze lachte, ik ook. We huppelden door de steegjes, dronken koffie en aten taart. We ademden de zuurstof die hier in overvloede rond leek te zweven en mijn hoofd bleef leeg. De rust bleef."


over de koffie die we dronken, de taart die we aten en de tweedehands pareltjes die we kochten schrijf ik heel snel wat meer. willen jullie liever losse posts voor verschillende hotspots of zal ik ze bundelen in één overzichtje?10 comments:

 1. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Het liefst in één post eigenlijk, ben nogal een zenuwpees...

  ReplyDelete
 2. Aah, zo leuk!! Ik ben vooral heel benieuwd naar de vintage scores! (zeg je dat zo?) Yay!

  ReplyDelete
 3. Lijkt me leuk om te lezen, allemaal in één overzicht, hihi.

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige foto's, en wat hou ik van jouw schrijfstijl zeg <3

  ReplyDelete
 5. Wat ben ik benieuwd naar jullie belevenissen, in één overzicht is het net zo makkelijk denk ik haha! :)

  ReplyDelete
 6. Heerlijke foto's en fijn overzichtje! Dikke kus.

  ReplyDelete
 7. Wat een fijne foto's! Die taartjes zien er heerlijk uit!

  ReplyDelete
 8. Je schrijft altijd zo leuk! Ik zou echt een heel boek kunnen lezen met dat soort verhaaltjes/momenten van jouw. Heerlijk hoe je dingen kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de hotspots :)

  ReplyDelete

Thanks!