Friday, February 12

mixtape • januari

Dat januari begon als iedere andere maand kan ik me haast niet meer inbeelden. Ik kan me sowieso niet zo heel veel 'normale' dingen meer inbeelden. Tegen het einde van de maand werd de wereld door elkaar geschud. De mijne, althans. Vanaf dat moment stond de tijd stil. Een wervelwind van emoties, gebeurtenissen. Veel. Alles. Veel. Heel veel. Ik weet nog steeds niet precies wat nu. En hoe nu verder. Maar ik ga. Ik ga verder. Zelfs als ik dat niet wil. De aardbol draait door en dus draai ik maar mee. Ik dein zachtjes op de golven van het water dat nooit stil is. Altijd in beweging. Altijd. 

Ik ga weer schrijven. Ik merk dat het goed is. Fijn is. Het helpt. 

Dus hoi, ik ben terug. Een soort van. Ik ben nog niet helemaal in staat om al jullie mailtjes en berichtjes razendsnel te beantwoorden en ook het fotografieprojectje zal er nog even uit liggen, maargoed. Ik laat het maar gebeuren. Het is. We zijn. En dat is mooi. Dat we zijn. 

Geniet voor nu maar van mijn mixtape van januari. Een bijelkaar geraapt zooitje. As always.

klik hier om de mixtape te beluisteren
5 comments:

 1. Oh, Laura, wat goed dat je het probeert. En wat omschrijf je het mooi!

  ReplyDelete
 2. Oh, rustig aan doen, proberen om alles goed te laten bezinken. Ik vind het maar eng dat de tijd zo razendsnel voorbij vliegt - stress, haast, jagen! Maar uiteindelijk komt altijd alles goed. Fijn, zo'n lijstje. Ik ga snel het een en ander luisteren :). Geniet van je weekend!

  ReplyDelete
 3. Wat fijn dat schrijven helpt. Doe het maar rustig aan! De mixtape is erg mooi hoor, Coeur de Pirate en Passenger maken zulke fijne muziek.

  ReplyDelete
 4. wauw jouw schrijven is echt goed!!!

  ReplyDelete
 5. Laura, doe maar gewoon rustig op je gemakje. Laat alles zijn plekje vinden en dat de juiste stukjes op hun plaats zijn terechtkomen. Ik ben wel blij dat je je hoofd niet laat hangen. En omg ik zie daar Bonjah → ♥♥♥ (Ik heb Honey ook al grijsgedraaid, ik wordt het écht écht écht niet beu.)

  ReplyDelete

Thanks!