Thursday, February 18

easy like a... thursday morning?


Apparently, mornings are great! Zélfs ík, het meisje dat nooit slaapt, ben best dol op ochtenden. Vroege ochtenden, ochtenden na slapeloze nachten of juist na een fijne nachtrust. Ik vind ze allemaal fijn. Soms ben ik om half zeven 's ochtends nog wakker - dan besluit ik maar op te staan. Te gaan wandelen door de muisstille stad. Een uitgebreid ontbijtje te maken, of te ontbijten bij het koffiezaakje om de hoek. Het heeft iets fijns, iets warms, iets troostends, zo'n uitgebreide ochtend. Zo een waar net wat meer aandacht in zit dan over het algemeen. 

En omdat ik zo dol ben op van die ochtenden (begrijp me niet verkeerd hoor - ik vervloek het grootse deel van de tijd mijn wekker en blijf ook vaak genoeg in m'n bed liggen tot de ochtend al LANG voorbij is) leek 't me wel weer eens tijd om een aantal aspecten van zo'n ideale ochtend met jullie te delen. Misschien dat je de wekker dan nét wat minder gaat haten. Al is het maar een héél klein beetje.



wakey wakey, here's a lovely song



i know - tom odell



a couple of my favourite blogposts


nog meer katten cafés in nederland!

www.anouckplume.nl


voor jezelf werken - je ritme vinden

www.degroenemeisjes.nl


art | alles over mijn markers

www.oceaangroen.com


gezonde bananenpannenkoeken

www.degroenemeisjes.nl



a to-die-for breakfast recipe

Sojayoghurt, ahornsiroop, banaan. That's it. Voeg eventueel wat muesli/granola toe en je hebt een killer ontbijtje. Echt. Té lekker!




...and a gorgeous pajama set to lounge in

De pyjama die ik in alle foto's hierboven draag heb ik mogen ontvangen van PJMs Atelier - een beginnende webshop die onwijs mooie katoenen pyjama sets verkoopt. Toen ze me een poosje terug benaderden werd ik opslag verliefd op deze gestreepte pyjama en ik ben onwijs blij en tevreden over mijn keuze! Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik door middel van mijn blog zo'n tof concept in de schijnwerpers mag en kan zetten! Oh en er zit voor jullie ook nog een leuk voordeeltje aan: met de code LRSQE30 krijgen jullie namelijk 30% korting op PJMs Atelier's gehele assortiment :) 



enjoy your morning! 






22 comments:

  1. Jaaa, ochtendmensen for the win! (hoi hoi hoi!) Ik ben ook echt gek op ochtenden. Waar het hem precies in zit weet ik niet, misschien is het de stilte en de rust die er overheen ligt. Gisteren was ik een dagje vrij, en heb ik buiten de zonsopgang meegemaakt en me verwonderd over de bevroren wereld om me heen. Ook ZO mooi! Ik vind je pyjama hier trouwens ook heel tof zeg!

    ReplyDelete
  2. Ahh je pyjama is echt super leuk! Je foto's zijn heel erg mooi weer Laura! Ik ben ook dol op ochtenden, ik ben echt een ochtendmens!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ik ben een nachtvogel maar door deze post vervloek ik mijn vroege wekker voor één keer iets minder, haha. Mooie foto's en je hebt ook mijn favoriete blogposts van deze week gepost, leuk! :) x

    ReplyDelete
  5. Wat een prachtige post, ik word altijd helemaal verliefd op jouw foto's. Zo leuk! <3

    ReplyDelete
  6. Oooh ik houd van ochtenden, ik sta het liefst ook zo vroeg mogelijk op! Wat maak je toch prachtige foto's <3

    ReplyDelete
  7. Oei, ik ben echt geen ochtendmens, maar in de zomer vind ik het soms weleens fijn. Maar met de koude dagen, blijf ik het liefst zo lang mogelijk in bed liggen. Hihi, gelukkig geef je toe dat jij ook niet elke morgen zo vroeg naast je bed staat. Maar ik geloof wel dat het soms fijn is. Mooie foto's zeg <3. En leuk dat je wat blogposts deelt!

    ReplyDelete
  8. prachtige pyajama ! en ja ochtenden zijn fijn, lui ochtenden waarbij je nergens hoeft te zijn en heerlijk uitgebreid ontbijt op bed kan eten zijn het fijnst vind ik
    xx Ish

    ReplyDelete
  9. Wauw die pyjama is cool! Leuk artikel.

    ReplyDelete
  10. Ik houd niet zo van ochtenden maar wel van slapen en deze pyjama is zooo leuk!

    ReplyDelete
  11. Ik hou van ochtenden die voelen als een witte pagina waarop alles nog ingevuld kan gaan worden. Het moment dat de stad nog slaapt, het stil is, maar de zon zich al voorzichtig laat zien. Ontbijt is dan ook mijn lievelingsbezigheid van de dag, haha, liefst met allerlei mooie blogposts<3 En wat een mooie pyjama, tof hoor!

    ReplyDelete
  12. Van die ochtenden zijn inderdaad ongelofelijk fijn en relaxed. Dit artikeltje heeft precies dat sfeertje, heel tof! Enne... maak je eigenlijk al die (prachtige!) foto's van jezelf zelf? (zo ja: wowww... how??)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehm, hihi, ja! dankjewel ♡ iets met heen en weer rennen, timers en honderdduizend mislukte foto's ;) xxx

      Delete
  13. Wat een supergave foto's! Echt een leuke pyjama ook zeg<3

    ReplyDelete
  14. Wat een ontzettend mooie foto's! Je bent zoo mooi :). Die ochtenden zijn zo relaxed, zoals Arjanna al zei dit artikel heeft precies dat sfeertje! Ik vind je pyjama trouwens echt prachtig!

    ReplyDelete
  15. Wauw Laura, ik vind je foto's zo ongelofelijk prachtig! Ik hoop ooit ook zulke mooie foto's te kunnen maken!
    liefs,
    Sonia

    ReplyDelete
  16. daily struggle, ik ben avond en ochtendmens in één!
    Erg mooie foto's weer!

    ReplyDelete
  17. Bizar hoe cute en perfect je eruit ziet in een freaking gestreepte pyjama.

    ReplyDelete
  18. Wat een prachtige foto's, ze bevatten echt precies dat ochtendgevoel. Er gaat, wat mij betreft, echt niets boven de ochtend. Vooral als je lekker vroeg op staat, alle tijd hebt en de wereld nog slaapt: heerlijk! <3

    ReplyDelete
  19. Wat een prachtige foto's en pyjama! Ik houd minder van de ochtenden waarop ik moet haasten voor school, maar ben wel dol op ochtenden waarop ik uitgebreid kan ontbijten en blogs lezen. ♥

    ReplyDelete

Thanks!