Thursday, January 7

outfit • knee socks

'Uuuugh, mam,' Ik stap van mijn fiets af en laat mijn hoofd even op het stuur rusten voor ik mijn spullen op de grond laat vallen. 'Volgens mij val ik zometeen om.' Een zacht briesje strijkt langs mijn wang en doet mijn haar in mijn ogen waaien, door de plukjes heen zie ik nog net hoe mijn moeder een raar gezicht trekt. Het is zo'n uitdrukking waarvan je niet meteen weet wat 'ie betekent: lacht ze me nu uit? Of heeft ze met me te doen? 'Goed, kom maar op met die camera.' M'n moeder houdt haar hand uitnodigend op. 'Laten we dit klusje maar gauw klaren, dan kun jij je bed weer in.' Ik besluit niet langer na te denken, stel mijn camera in en ondanks mijn koortshoofd lukken de foto's best goed. Na het fotograferen fiets ik weer naar huis, waar ik - op aanraden van mijn moeder - meteen mijn bed in duik. 'Je bent gestoord.' Zeg ik nog tegen mezelf, voor ik in slaap dommel. 




skirt: zara • top: vintage • belt: vintage • heels: american apparel • scarf: all. days. count. • watch: daniel wellington • purse: zipper


Dat ik een beetje gestoord ben dat wisten we allemaal eigenlijk al wel. Met koorts en keelontsteking outfitfoto's schieten is slechts een schamel voorbeeld voor de acties en fratsen die ik soms uithaal. Deze was misschien niet helemaal verstandig. Maargoed, je bent een fanatieke blogger, of je bent het niet. Dat frisse briesje dat mijn haar voor mijn ogen waaide was verder opzich best fijn, na anderhalve week binnen te hebben gezeten. 

Oja, trouwens: sjaals met zakken zijn dus echt de allerbeste uitvinding OOIT. Ik won dit onwijs mooie grijze exemplaar bij een winactie op Alexandra's blog en heb 'm echt iedere dag om mijn nek. Het allerbeste? Ik kan mijn telefoon kwijt in de zakken - dat maakt muziek luisteren op de fiets echt honderdduizend keer fijner. 




excuses voor de chaotische brabbeltekst en het koortshoofdje op de foto's. de fotocredits gaan naar mijn moederfiguur :)



38 comments:

  1. Ah wat ben je mooi lautje. Hele fijne foto's. Liefs

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie foto's ondanks dat je ziek was. Wat leuk dat je moeder met je meeging en dat er ook nog eens een heel mooi resultaat van komt. Echt hele mooie foto's

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ik hoop dat ik ooit in mijn leven er net zo ontzettend fashionable/fabulous uit mag zien als jij terwijl ik ziek ben en koorts heb.. LIFE - GOALS. Prachtige foto's en mooie outfit!

    ReplyDelete
  5. oh ik houd van zulke laarzen, prachtig!

    ReplyDelete
  6. Wat een leuke outfit en super gave foto's! X

    ReplyDelete
  7. haha ik hoorde meteen the artic monkeys in mijn hoofd toen ik de titel zag !
    en oh wow sjaals met zakken, the future is here ?!
    als je nog ziek bent beterschap! en anders, you are so cute even when you're sick
    xx ish

    ReplyDelete
  8. Aaah zo mooi! Ik wou dat mijn moeder outfitfoto's van me kon maken!

    ReplyDelete
  9. Ik houd zo veel van kniesokken, weet alleen nooit met welke schoenen ik ze zal combineren! Mooie outfit :D

    ReplyDelete
  10. Oh, kindje toch, ben je echt met je koortshoofd uit je bed gekrabbeld om een fotoshoot te houden? Hoezo blogger in hart en nieren ;) Maar eerlijk is eerlijk: de foto's zijn wel heel tof geworden. Prachtig plekje ook om foto's te maken. En je kniekousen zijn trouwens ook heel gaaf! (en nu weer door met PWS'en. Dit was even een goede break :) )

    ReplyDelete
  11. Je foto's zijn zo mooi!! Mooie kleuren en sfeertje! Je outfit is ook erg leuk, fijne sjaal :)

    ReplyDelete
  12. Wow, supermooie foto's weer! En beterschap!!

    ReplyDelete
  13. Wauw, ik ben helemaal verliefd op deze foto's! Laura, deze outfit staat je echt beeldig, gewoonweg top.

    ReplyDelete
  14. Wat een mooie foto's. Ik heb sinds een paar weken ook knee socks, super leuk!

    ReplyDelete
  15. Wat een prachtige, dromerige foto's weer! :) X

    ReplyDelete
  16. Wat een mooie en leuke outfit! En wat lief dat je moeder je helpt (de foto's zijn erg mooi geworden, dus well done mama van Laura :) ). Hopelijk gaat het snel weer beter met je! Liefs.

    ReplyDelete
  17. Ik teken ervoor om er zo uit te zien als ik ziek ben haha. Supermooie foto's heeft je moeder gemaakt! Om mijn liefde voor je outfit maar niet te vergeten, heerlijk comfortabel en toch leuk<3

    ReplyDelete
  18. De foto's zijn echt prachtig hoor Laura!

    ReplyDelete
  19. Hey, kan ik jouw moeder een keer lenen, dit doet de mijne haar niet na, haha. Echt mooie foto's! En een heerlijke outfit. Een sjaal met zakken klinkt echt geweldig btw! Liefs

    ReplyDelete
  20. wauw, prachtige foto's lau!

    ReplyDelete
  21. Wat een mooie sjaal!! wauw! waanzinnige foto's!

    ReplyDelete
  22. Haha, wel echt een fanatieke blogger! Een hele leuke outfit, en die sjaal is echt geweldig. Mooie foto's ook
    beterschap!

    ReplyDelete
  23. Wow ik vind je foto's weer prachtig hoor, heeft je moeder mooi geschoten! En wat een gave outfit, zo classy! Echt super.

    ReplyDelete
  24. Het zijn alsnog super mooie foto's geworden, prachtige outfit! Veel beterschap! Ik ben momenteel ook ziek, ik zit ook al de hele week thuis, bah... x

    ReplyDelete
  25. Hoe maak je zulke prachtige foto's als je ziek bent ?!?!

    ReplyDelete
  26. Oeeh, wat staat dit je leuk zeg! En ik vind het best tof dat je die zakken zo gebruikt, toen ik hem binnenkreeg vroeg ik me echt af wat je nou zou hebben aan zakken in je sjaal, hahaha ;P

    xx

    ReplyDelete
  27. Je ziet er echt heel mooi uit op de foto's! En wat kan je moeder goed fotograferen zeg, wauw. Heeeel veel beterschap!
    Liefs (dit is trouwens pas de eerste keer geloof ik dat ik je blog bezoek, al volg ik je al een tijd op IG!)

    ReplyDelete
  28. A scarf with pockets does sound handy. Lovely pictures.
    Blog: Sundaysaresunny.com

    ReplyDelete
  29. Wat krijg je het toch goed voor mekaar om kniesokken casual te maken!

    ReplyDelete
  30. Oh, heel leuke outfit! Normaal ben ik niet zo'n fan van kniekousen boven een panty, maar je laat het er echt mooi uitzien!
    Xje Wendy

    ReplyDelete
  31. het staat je echt super goed, deze kousen zijn gewoon made for you!!!!
    Zelf heb ik het lef niet ze te dragen...

    ReplyDelete
  32. Ooh Laura, wat een mooie outfit! En die foto's, zo geweldig. Ik hou echt van je eigen stijl van foto's en dingetjes.

    ReplyDelete
  33. Prachtige foto's zijn het geworden, en dat allemaal ondanks je koortshoofd! Lief dat je moeder je wilde helpen met outfitfoto's :D

    ReplyDelete
  34. In love with your outfit with overknee socks, please wear more outfits with overknee socks.

    ReplyDelete
  35. wauw wat een mooie foto's (en outfit overigens ook)! Ik ben echt heel erg jaloers op je fotografie-skills. Ikzelf ben nu al een tijdje aan het prutsen met mijn DSLR maar ik krijg het maar niet voor elkaar om zo'n mooie blurred background te krijgen. Heb je misschien tips? :)

    ReplyDelete

Thanks!