Wednesday, November 18

easy like a... wednesday morning?

Er is vrij weinig fijner dan rustig beginnen op een doordeweekse dag. Op tijd opstaan, koffie (of thee) zetten, een uitgebreid ontbijtje klaarmaken en met je dampende mok en bord/schaaltje op de bank kruipen. Of juist met een krantje aan de keukentafel gaan zitten. De eerste zonnestralen voozichtig naar binnen zien piepen en luisteren naar klassieke muziek (dat zou ik in ieder geval opzetten). Nee, er is niet veel dat ditsoort ochtenden kan overtreffen. 

Misschien moet je vandaag vroeg je bed uit voor een lange werkdag, of heb je het eerste uur les op school: probeer dan toch de tijd te nemen goed voor jezelf te zorgen. Eet een voedzaam ontbijtje, ga er écht even voor zitten en bereid je alvast voor op de dag die je voor de boeg hebt. Op die manier begin je de dag met een wat positiever en rustiger gevoel. Heb je wél de tijd om lekker langzaam op te starten dan heb ik een aantal fijne artikeltjes voor je op een rijtje gezet om tijdens het eten van je ontbijtje - of daarna (mindful eten is beter enzo blablabla) te lezen.

• ontbijtreceptjes •


Vegan wentelteefjes.

Chocolade risotto met gekarameliseerde peer.


• mijn favoriete blogposts van de afgelopen tijd •


Danique schoot een ongelofelijk toffe weddingshoot aan het strand.

Een geweldig fijn stukje over kunst en inspiratie door Chantal.

Foodstyling props? De groene meisjes weten als geen ander waar je die vandaan moet halen!
Earl grey infused cookies? Heck yes! 

Chantal schreef een stukje over Moonloft in zwolle.

Naomi schreef een heel fijn en eerlijk stukje over van die dagen waarop je eigenlijk gewoon in bed wilt liggen. En dat dat ook best wel mag zo af en toe.P.S. JE KUNT DE ARTIKELTJES NATUURLIJK OOK GEWOON 'S AVONDS OF OP ZONDAGMORGEN LEZEN


↟↟↟


11 comments:

 1. Super leuk dat je ons op de hoogte stelt van jouw favorieten blogs van bloggers! Heel leuk!

  ReplyDelete
 2. Je foto's blijven zo heerlijk mooi en rustgevend altijd lau! have an easy morning, liefs

  ReplyDelete
 3. Ik hou van rustige ochtenden <3 Zo fijn!

  ReplyDelete
 4. Van fijna ochtenden wordt mijn hele dag gewoon beter!

  ReplyDelete
 5. Leuk! Ik MOET altijd genoeg tijd nemen s'ochtends, anders ben ik sowieso al chagerijnig. Ik kijk altijd wat filmpjes op YouTube terwijl ik mijn havermout eet. Heerlijk!

  http://www.project-nw.com/

  ReplyDelete
 6. Ik was vanmorgen een extra uurtje vrij 's ochtends (10:50 ipv 9:40 beginnen) en ik heb expres niets nuttigs gedaan, maar gewoon even keihard gechilld. Super fijn. Die weddingshoot is trouwens echt veeel te mooi!

  ReplyDelete
 7. Chantals artikeltjes zijn zo mooi en fijn<3 Ik ben 's ochtends altijd te moe om iets zinnigs te doen, blogjes lezen doe ik het liefst 's avonds, als ik gedoucht ben, heerlijk!
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Haha, klinkt inderdaad superlekker en leuk! Maar helaas ben ik écht geen ochtendmens dus is het elke morgen weer een race tegen de klok! Maar het goede voornemen is er!!

  ReplyDelete
 9. aww wat lief dat je mijn linkje hebt geshared :) thanks! supermooie fotos trouwens xx

  ReplyDelete
 10. Rustige ochtenden zijn zo fijn. Ik kan daar echt van genieten, hoe vroeg ik ook op moet staan. x

  ReplyDelete

Thanks!