Thursday, October 8

september in plaatjes

Met het geluid van de regen die zachtjes tegen de ramen tikt op de achtergrond en een warme mok koffie zit ik achter m'n laptopje. De eerste week van oktober is inmiddels alweer achter de rug en het weer doet voor het eerst in heel erg lang normaal. Het is echt herfstweer. En ik vind 't helemaal zo verschrikkelijk nog niet. Over zo'n twaalf uur stap ik in een vliegtuig naar Rome, waar het weer compleet anders is - dat word weer even terugschakelen naar zomer-modus dus (totáál geen problemen mee verder hoor, haha). Anyway: oktober dus (holy shit - even een cliché realisatiemomentje. TIME FLIES). Om nog even mindful stil te staan bij de tijd die verstrijkt en het hier en nu (kots - zweverig gedoe) en vooral om nog even terug te blikken op de hoogtepunten van de afgelopen maand besloot ik weer een artikeltje in elkaar te zetten met een aantal plaatjes van september. Deze keer met nóg meer foto's en niet zo heel veel tekst.



ik ging op heel veel blogdates



sophie

Begin september kwam Sophie uit Limburg naar Amsterdam omdat we samen naar het Pauls Boutique event zouden gaan. We spraken af in Utrecht waar we een onwijs gezellige dag hebben gehad. 's Avonds bezochten we de IKEA in Amsterdam waar we een hapje aten en daarna sliepen we (samen met Naomi) bij mij thuis. We vulden de avond met het eten van kruidnootjes, het luisteren van de foutste muziek EVER en een heleboel vrolijk geklets.


alexandra

Stiekem was het al oktober toen ik afsprak met Alex, maargoed. Who even cares? Een aantal dagen terug postte ik een artikeltje met daarin een beknopt verslagje van onze dag en de outfit die ik droeg. We hebben het onwijs gezellig gehad en genoten van het zachte weer en het mooie herfstige Amsterdam.



sjoukje

Halverwege september ontmoette ik lieve Sjoukje, met wie ik een dagje op pad ging om te fotograferen voor één van Sjoukjes blogposts op Teske.nl. We crossten door Amsterdam, dronken koffie, kletsten over vanalles en nogwat en schoten honderden plaatjes van alles dat we tegenkwamen. 

ik was aanwezig bij meerdere events



polette 

De opening van de Polette x Hotel Droog pop-up store was denk ik het gezelligste en leukste event waar ik tot nu toe bij aanwezig ben geweest. Een avond gevuld met gezelligheid, drankjes en toffe inspirerende bloggers: dat kan ook gewoon haast niet mis gaan, right?


brainy days

Tegen het einde van september werd ik uitgenodigd voor de opening van de gloednieuwe Brainy Days x Looselab showroom! Toen ik de uitnodiging in mijn mailbox ontving deed ik een vreugdedansje door de woonkamer: ik ben namelijk ongelofelijk fan van Vera's webshop (best een beetje een gevaarlijke plek om te komen - je portemonnee zal het je in ieder geval niet in dank afnemen #ifyouknowwhatimean). De opening was een groot succes en de showroom overtrof mijn verwachtingen: 't is een prachtig plekje met ongelofelijk toffe concepten en items geworden!

ik bezocht een aantal steden



groningen 

Groningen stond al heel lang bovenaan mijn must-visit lijstje en mijn uitstapje naar deze hoofdstad van de gelijknamige provincie voldeed aan al mijn verwachtingen. Groningen stal mijn hartje en ik kan niet wachten tot ik weer voet op Groningse grond mag zetten :)


rotterdam

Samen met Fleur bezocht ik Rotterdam en verkende ik deze Zuid-Hollandse stad en haar hotspots. De stad vond ik niet zo geweldig, maar o.a. Bertmans en Elle Aime veroverden een plekje in mijn hart!

ik fotografeerde



mezelf

en dat klinkt heel arrogant en egocentrisch, maar ik kom er steeds meer achter hoe dol ik ben op het nemen van zelfportretten. Niet omdat ik mezelf zo mooi vind - ik ben niet zo verschrikkelijk blij met m'n hoofd namelijk, maar daar zal ik jullie niet mee lastigvallen - maar omdat ik op die manier emoties vast kan leggen op een hele persoonlijke manier. En dat is wat ik zo tof vind aan fotografie: het vastleggen van een emotie of een bepaalde sfeer. Het vangen van een moment.

ik deed wat met mijn haar



Ja echt. Laura-die-vijf-dagen-achter-elkaar-dezelfde-staart-draagt deed iets met haar haar. En daar ga ik binnenkort nog wat meer over vertellen.

ik kreeg een bril



En dat was best een beetje een verassing.

en zonnebloem-vans 

Die je hier beter kunt bewonderen.

ik tekende



een heleboel!

en ik at brownies en dronk warme chocolademelk



Want dat is gewoon heel erg nodig in de herfst.



WAT HEB JIJ ALLEMAAL GEDAAN IN SEPTEMBER?




19 comments:

  1. Wat een ontzettend leuk overzicht, je hebt echt super leuke dingen gedaan. Het ziet er allemaal super gezellig uit.

    ReplyDelete
  2. yay ik vind het altijd zo fijn om naar jouw foto's te kijken!

    ReplyDelete
  3. Wat een leuk overzicht! Die bril staat je echt onwijs goed! Wat leuk dat je zoveel blogafspraakjes had, ziet er gezellig uit ♡

    ReplyDelete
  4. Ah dit is echt zo'n leuke post om te lezen en te zien of course met al de mooie foto's!

    ReplyDelete
  5. Wat een gaaf blog met fantastische foto's!! Echt heerlijk om op een knusse donderdagochtend te lezen!

    ReplyDelete
  6. Echt prachtige foto's! Heel mooi bewerkt ook! :)
    En die bril staat je leuk!! ^^

    x Val from Valerie Randomness

    ReplyDelete
  7. Ik vind het altijd zo leuk als jullie met meerdere bloggers afspreken, super lief ook de foto's. Echt een leuke maand heb je achter de rug! Hoop je ook snel een keer te kunnen ontmoeten.

    ReplyDelete
  8. Echt die prachtige foto's van jou altijd! Zo mooi! Wat leuk dat je zoveel blogdates had zeg! Gezellig! Het lijkt me ook leuk om een keertje wat bloggers te ontmoeten!

    ReplyDelete
  9. Heerlijk artikeltje! Enne, onze blogdate moet in je oktober in foto's artikeltje nog maar een keer terugkomen dan haha :P

    xx

    ReplyDelete
  10. Wow, echt elke foto van dit artikel is zó mooi! Zou ik mogen weten welke camera je gebruikte?

    ReplyDelete
  11. Wat veel fijne dingen! Ik ben afgelopen weekend ook begonnen met zelfpotretten te maken, maar vond het nog wel lastig, en ben er nog niet tevreden mee. Misschien kun je een keer tips delen voor het maken van zelfportretten? (: xx Hillene

    ReplyDelete
  12. Wauw dit is een fantastisch mooi overzicht!

    ReplyDelete
  13. G o r g e o u s pictures <3 Echt heel heel mooi!

    ReplyDelete
  14. Wat een tof overzichtje van september, je hebt zoveel leuks gedaan en prachtige foto's gemaakt!
    X Emma

    ReplyDelete
  15. leuke september gehad dat is duidelijk!!!!!
    je tekeningen zijn trouwens echt cute <3
    en je maakt zulke geweldig mooie foto's!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. Hoi Laura! Leuk maandje heb je achter de rug, mooie foto's (dat blijf ik maar herhalen dus dat weet je inmiddels ook wel), en ik vond het ook heel gezellig <3 liefs!

    ReplyDelete
  17. Hey lieve lau, wat je maak je toch prachtige foto's. En ik vind het super leuk dat je wordt uitgenodigd enzo, want ik weet dat je daar gelukkig van wordt. :) Liefs

    ReplyDelete
  18. hey, wat een super fijn artikeltje is dit <3 hoop dat je het leuk hebt in rome aaah!!

    ReplyDelete

Thanks!