Saturday, October 10

in oktober ga ik...


Ik heb nu al een aantal maanden geen monthly goals meer gepost en stiekem vind ik dat een beetje jammer. Ik ben de artikeltjes in de drukte een aantal keer stomweg vergeten en daardoor compleet uit 't ritme geraakt, maar ik ga 't gewoon weer oppakken. Ik heb de komende maand een heleboel onwijs leuke en spannende dingen op de planning staan, dus nu leek me het ideale moment om wat doelen en plannen op een rijtje te zetten: bij wijze van stok achter de deur, én omdat het gewoon leuk is om lijstjes te maken! In oktober ga ik...
NAAR HET RIJKSMUSEUM

Want het rijksmuseum is geweldig en ik ga niet vaak genoeg naar musea.

JAMES BAY LIVE ZIEN

*fangirl-momentje* Is diz even realz?!!?!1?! JA! 22 Oktober gaan Naomi en ik James Bay live zien in de HMH en ik kan het nogsteeds niet helemaal geloven. Maar het is wel echt zo. ECHT.


NAAR ROME

Of nouja. Als het goed is ben ik nu in Rome. Asdfghjklkmnbvcdftyujk.

TWEE BOEKEN UITLEZEN

Ik ben momenteel bezig in Max Havelaar (ik heb 'm nog niet uit maar WOW wat een prachtig boek. aanrader!) en wil hiernaast nog één ander boek proberen te lezen. Om mezelf weer een beetje in de lees-mood te krijgen zegmaar. Welk boek het gaat worden is me nog een beetje een raadsel: The Scorch Trials misschien? Ik vond The Maze Runner echt ge-wel-dig.


HEEL HEEL HEEL VEEL TEKENEN

Dat doe ik nu ook al, maar ik wil zeker weten dat ik er niet meer mee stop. Tekenen en kliederen met waterverf is voor mij dé ultieme vorm van ontspanning. Soms doe ik het máánden niet, maar wanneer ik er dan weer mee begin snap ik niet waarom ik ooit ben gestopt...WAT GA JIJ DOEN IN OKTOBER?13 comments:

 1. Oew, dat zijn zeker een aantal leuke dingetjes. Nog heel veel plezier in Rome!

  ReplyDelete
 2. leuke dingen! ik ga ook naar james bay, maar dat is 23 oktober toch? ;) verder probeer ik ook wat te lezen en wil schrijven weer gaan oppakken!

  ReplyDelete
 3. Mooie doelen! Ik moet ook echt weer meer gaan lezen, en wat super tof dat je James Bay live gaat zien!!! Liefs

  ReplyDelete
 4. Wat tof dat je james bay live gaat zien!! Wat een leuke dingen allemaal!

  ReplyDelete
 5. Gaaf dat je James Bay live gaat zien! Het is altijd zo leuk om je favoriete artiesten ook in het echt te zien :)

  ReplyDelete
 6. Veel plezier in Rome! Geniet ervan :D

  ReplyDelete
 7. Mooie plannen! Ik heb nog niet hele concrete plannen voor oktober, maar je herinnert mij er wel aan dat ik ook nog een keer naar het Rijksmuseum wil! :)

  ReplyDelete
 8. Leuk om je doelen zo op een rij te zien. Dat moet ik ook gaan doen.. heb altijd honderd dingen die ik allemaal tegelijk wil doen. Gaat niet. Wil eigenlijk wel graag een schilderij af maken deze maand. En Harry Potter 5 uitlezen. Jij succes en plezier met alles :)

  ReplyDelete
 9. Yay voor James Bay, echt supergaaf! Ik moet ook echt weer een beetje in de leesmood komen, door school lees ik zo weinig!
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Heel veel plezier in Rome, super tof! & jaaa, ik wil ook nog een keer naar het Rijksmuseum lijkt me zo'n prachtig museum :)

  ReplyDelete
 11. Wat gaaf dat jullie naar James Bay gaan! Leuke dingen allemaal in oktober. Oh, en ik geniet van je foto's uit Rome op Instagram, ze zijn moooi! Nog heel veel plezier daar!

  ReplyDelete
 12. Wat een leuk positief lijstje! Veel plezier in Rome (als je dit nu daar leest haha... Jealousss.)
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogpspot.com/

  ReplyDelete

Thanks!