Saturday, August 8

INVITE • EEN GEZELLIGE MIDDAG MET NAOMI (EN MIJ!)Een poosje terug schreef beste vriendin en mede blogster Naomi (Little Keys to Happiness) een artikeltje waarin ze vroeg of er misschien animo was voor een meet-up. Die animo bleek er wel te zijn en dus werden er twee data geprikt waarvoor iedereen zich in kon schrijven. De eerste editie is inmiddels al geweest en was een groot succes (obviously - Naomi is gewoon leuk)!

Aankomende woensdag (12 augustus) vindt editie nummer twee plaats in Utrecht en daar moest ik natuurlijk ook aanwezig zijn (of nouja, nee, dat 'moest' niet, maar dat leek ons wel een tof plan). Dus: over zo'n drie dagen gaan we picknicken, koffie drinken, kletsen en vooral heel veel lol hebben in Utrecht en jullie mogen ook komen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, right?WAT?


Meet-up. Picknick. Voedsel. Koffie. Gezelligheid. (Klink best goed, right?).


WAAR?


Utrecht (me stadsie, hihi)


WANNEER?


Woensdag 12 augustus 2015

BEN JIJ ERBIJ?


Stuur dan even een mailtje naar contact.lauresque@gmail.com met een CC'tje naar littlekeystohappiness@gmail.com waarin je vertelt dat je komt. Je krijgt dan een linkje naar een pagina waarin alle informatie duidelijk is uiteengezet. Ook is het fijn/leuk/lekker als je wat te eten mee neemt voor de picknick. Dit wel in overleg - anders zitten we straks met tien stokbroden zonder beleg of juist met drie bakken eiersalade zonder stokbrood, snappie? Verder willen we natuurlijk ook heel graag een verslag van vijftien pagina's waarin je jezelf voorstelt (nee grapje, dat hoeft niet).

En oja: iedereen mag komen (duh).Trouwens: ik vind het best een beetje spannend (dat is eigenlijk een understatement: ik vind het doodeng) en ook wel een beetje gek om jullie straks te ontmoeten. Maar ik heb er heeeul veel zin in!

15 comments:

 1. Ik vind het ook doodeng, haha. Maar het wordt vast heeeel gezellig!

  ReplyDelete
 2. Wat super gezellig! Helaaaas ben ik dan al op vakantie... Maar we moeten sowieso nog een keer meeten, is veel te lang geleden:(

  ReplyDelete
 3. Wat ontzettend leuk om zo'n meeting te organiseren. Ik kan niet woensdag. Ik weet ook niet of ik zou komen hoor, haha. Gezien ik niemand ken en niemand mij kent enzo. Maar wie weet, als er nog eens zoiets georganiseerd wordt dat ik wel kom ;)

  P.S. leuke foto's!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iedereen kent elkaar niet en dat is helemaal niet erg! Geloof me, op de vorige meeting waren er heel wat verlegen meisjes aanwezig maar uiteindelijk hadden we het met elkaar allemaal heel erg gezellig. Dus, als we inderdaad nog een keer iets organiseren en je kan, dan lijkt het me leuk als je komt! :)

   Liefs,

   Delete
 4. Zo leuk dat jullie dit organiseren! Hellaas kan ik dan niet :(

  ReplyDelete
 5. Ik ben al bij de eerste editie geweest en het was keigezellig, aanstaande woensdag kan ik helaas niet al had het me superleuk geleken om jou ook te ontmoeten! :) Liefs!

  ReplyDelete
 6. Wat leuk dat je er ook bij bent! Ik zal er ook zijn!

  ReplyDelete
 7. Ik baal ZO dat het vervoer van België naar Nederland zo'n ramp is, anders had ik er dolgraag bij geweest! Tenzij dat jullie misschien een budget manier hebben om van Hulst naar Utrecht te gaan, met openbaar vervoer? (: (Hulst is nét nederland, tot daar kan ik nog met de bus van mijn abbonement, hoe ik verder kom, geen flauw idee. Dus als jullie wat weten? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je moet van Hulst met de bus naar Goes, om daar de trein naar Rotterdam te pakken en over te stappen richting Utrecht. Ik woon in Middelburg, vandaar dat k het weet haha. Maar dat is een behoorlijke reis! Ik doe er al 2,5uur over

   Delete
 8. Onwijs leuk! Helaas moet ik dan werken.

  ReplyDelete
 9. Jammer dat het niet 1 week later is, dan reis ik weer gratis namelijk. Helaas pindakaas geen geld om het nu te betalen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah bummer! Er komt vast wel een volgende keer tho :) xxx

   Delete
 10. Je komt ook woensdag? Wat leuk!
  Dan zie ik je dan, gezellig! :)

  Liefs, Annerieke

  ReplyDelete
 11. Awh schatjes i wish! Twee van die leuke bloggers zien in de vakantie is natuurlijk heel leuk, helaas pindakaas zit ik nog in le France. Heel veel plezier, Liefs!

  ReplyDelete
 12. Heel veel plezier! Ik ben dan 'helaas' op vakantie haha, maar lijkt me leuk om jullie een andere keer te ontmoeten :)

  ReplyDelete

Thanks!