Wednesday, July 29

TERUG OP NEDERLANDSE BODEMNa een stormige boottocht van zo'n zestien uur, een woelige nacht en een eindeloos lange busreis was voet zetten op Amsterdamse grond een ongelofelijke opluchting. Uitgeput sleepte ik mijn grote sporttas uit het ruim van ons toerbusje, om deze vervolgens naar de auto te verplaatsen. Met een zucht plofte ik op de achterbank en pas in onze eigen vertrouwde woonkamer voelde het ├ęcht alsof ik weer thuis was. Moe en nog een beetje naschommelend van de woeste zee maar ook voldaan, met een hoofd dat nog nasuisde van alle avontuurlijke gebeurtenissen die zich in de afgelopen tien dagen hadden voltrokken.Ik ben er weer jongens, nog helemaal heel: slechts een beetje uitgeput. Met beelden van Edinburgh, Newcastle, Ambleton, Kirkcaldy, Hexham, Alnwick en Newton by the Sea nog vers op mijn netvlies ga ik straks heerlijk slapen (het is alweer bijna 12 uur wanneer ik dit schrijf), maar niet zonder eerst wat van me te laten horen. Ik heb ongelofelijk genoten en ga ongetwijfeld uitgebreid verslag doen over alles wat ik in onze westelijke buurlanden heb beleefd. Het SD-kaartje van mijn camera is zo'n 700 foto's rijker en dus kunnen jullie straks royaal meegenieten van al het moois dat ik heb mogen waarnemen. 

WAT ZOUDEN JULLIE GRAAG WILLEN LEZEN OVER ENGELAND EN SCHOTLAND? DIARIES? HOTSPOTS? VOORAL VEEL FOTO'S, OF JUIST MEER TEKST? LET ME KNOW, LIEFS!

17 comments:

 1. Welcome back! Foto's en tekst, yes please! :))) Hopelijk heb je lekker geslapen!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Woehoew, ik ben echt hartstikke benieuwd naar je verslagen! En naar je foto's :)

  ReplyDelete
 3. Wauw, 700 foto's? Laura! Hoeveel artikels ga je daarmee kunnen vullen? Ik ga het gevoel krijgen dat ik op al die plekken zelf ben geweest als ik al die foto's ga zien van jou. Rust goed uit!

  ReplyDelete
 4. Ik ben zo benieuwd naar de foto's die je hebt gemaakt! Klinkt in ieder geval al veelbelovend, 700 foto's!!

  ReplyDelete
 5. Wat fijn dat je het zo leuk gehad hebt, Laura! Ben enorm benieuwd naar je belevenissen! :)

  ReplyDelete
 6. Welkom terug! Ik ben benieuwd naar je komende blog posts :)

  ReplyDelete
 7. Foto's YAYY. Engeland is zo mooi dus ik ben benieuwd! X

  ReplyDelete
 8. Ik kijk uit naar de foto's!

  ReplyDelete
 9. Ik kijk uit naar de foto's!

  ReplyDelete
 10. Welkom terug! Je hebt ongetwijfeld hele mooie foto's, dus daar ben ik erg benieuwd naar :) x

  ReplyDelete
 11. Welkom terug! En ik ben ongelooflijk benieuwd naar je foto's! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 12. Ik vind foto's fijn om te kijken, maar je schrijft ook leuk dus eigenlijk gewoon iets van diaries haha.

  ReplyDelete
 13. Ohhh ik ben zo benieuwd! Liefde voor alles Brits. <3

  ReplyDelete
 14. Ohh ik ben zoo benieuwd!! Ik wil heel graag een keer rondreizen door Engeland. Engeland is zo prachtig. Het landschap, de mensen, hun accent, aaaggh ik zou uren door kunnen gaan over hoe perfect Engeland is. Ik hoop dus op heul veel foto's (met 700 moet dat wel lukken toch? haha) en natuurlijk verslagjes, want je schrijfstijl is zoo leuk! ♥

  ReplyDelete
 15. Welcome back! 16 uur op een boot? Dat is echt lang, toen wij naar Engeland gingen was het 2 uur ofzo... Ik zou heel graag een diary artikel willen lezen, met heel veel foto's please! En hotspots zijn altijd leuk, je weet maar nooit wanneer ik er een keer naartoe ga.

  ReplyDelete
 16. Welcome hoooome:) Ben ontzettend benieuwd naar alle foto's, lievde voor jouw fotografie-skills!

  ReplyDelete
 17. Jeetje wat een tocht! Wel gaaf hoor :)

  ReplyDelete

Thanks!