Saturday, July 25

OVER MIJN NIEUWE STAPPERSIk vond het stiekem best eng om online schoenen te bestellen, maar toen ik zag dat het paar dat ik al eindeloos op het oog had was afgeprijsd waagde ik de sprong. Een weekje later werd het pakketje aan huis bezorgd en durfde ik de sneakers haast niet aan te passen, zo bang was ik dat het niet goed was gegaan. Met de pareltjes eenmaal aan m'n voeten kon ik echter rustig ademhalen: ze zaten als gegoten en lopen was nog nooit zo comfortabel geweest. De houten vloer van de woonkamer leek plots een zacht wolkendek.

Een poosje terug heb ik zelfs geprobeerd hard te lopen met deze heerlijke stappers aan mijn voeten en óók dat verliep vlekkeloos. Met iedere stap voelt het een beetje alsof mijn voeten worden geknuffeld. Oh en: ze zien er ook nog ongelofelijk tof uit :)ADIDAS ZX 700 W


17 comments:

 1. Ik vind ze super leuk! Ik heb dat ook altijd met het kopen van schoenen via internet je legt ze 80 keer in het winkelwagentje en toch weer niet.

  ReplyDelete
 2. Ah wat een leukerds! Ik heb pas ook schoenen besteld! Heel spannend, maar wel heúl leuk haha! Veel Liefs

  ReplyDelete
 3. Ze zijn echt heel leuk! Ook de foto's vind ik super mooi (zoals altijd haha).

  ReplyDelete
 4. Hele lieve kleuren! Ik zou alleen wel bang zijn dat ze snel vies worden

  ReplyDelete
 5. Oh ik kan me voorstellen dat die héérlijk lopen! Zelf ben ik niet zo'n sneakermeisje maar ze zien er heel schattig uit met dat lila!
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Ze zien er super leuk uit! Ik ben ook altijd bang om schoenen online te bestellen, maar mooi dat ze helemaal perfect zitten!

  ReplyDelete
 7. Heeel erg leuk! Mooie schoenen

  ReplyDelete
 8. Lau neee ze zijn zo zo leuk! Als ik terug ben van vakantie kom ik ze stelen grr :)

  ReplyDelete
 9. Leuk! En wat een mooie foto's! Liefs

  ReplyDelete
 10. Wauwie, wat een mooierdjes! :)

  xx

  ReplyDelete
 11. Mooi gefotografeerd zo! Ik heb pas ook toegegeven aan de sneaker hype en on line (ook met korting!) sneakers besteld... ik herken de zenuwen dus, maar ook hier enkel tevredenheid ;)

  ReplyDelete
 12. De angst was het dubbel en dwars waard, wat zijn ze leuuuk!

  ReplyDelete
 13. !Ik snap je, ik houd ook niet van online bestellen om dezelfde reden, maar het was het zeker waard zo te zien aan je schoenen, ze zijn super leuk!

  ReplyDelete
 14. Toffe sneakers! Volgensmij lopen ze ook super lekker.

  ReplyDelete

Thanks!