Tuesday, June 2

EEN TERUGBLIK OP MEI

Time flies when you're having fun (of wanneer je 't gewoon superdruk hebt en 24/7 extreme stress ervaart, lol). Het is ondertussen (blijkbaar - holy moly) alweer juni (ik leef nog in april volgensmij) en dus hoog tijd om eens terug te blikken op de afgelopen maand. Ik heb (natuurlijk) weer aan een aantal doelen gewerkt en dat is opzich best goed gegaan!HEUL VEEL IJSJES ETEN

Oh dit was zó verschrikkelijk moeilijk jongens, dat wil je níét weten. Ik heb soms wel drie waterijsjes op een dag gegeten. En dat terwijl het nieteens écht lekker weer was. Sjongejonge, wat was het moeilijk. Ik heb 't er maar zwaar mee gehad hoor. 

DE FITGIRL CHALLENGE VOLHOUDEN

Dit, daarentegen, was een stukkie makkelijker. Nee, oké, grapje. Dit was best pittig, maar het is me wel gelukt. Ik heb tot nu toe geen enkele workout overgeslagen (al heb ik wel hier en daar af en toe wat met het schema zitten schuiven enzo, zodat het wat beter uit zou komen). Ik vind 't heerlijk om iedere week lekker te sporten en de workouts zijn ook gewoon prima te doen. Yay. 


MONEY SAVEN (+FAIR FASHION)

Tsja. Ik kocht kaartjes voor James Bay en Typhoon. En ik kocht een hele toffe nieuwe midiskirt (fair, dat dan weer wel). En ik ging naar heel veel feestjes. Waar ik betaalde voor drankjes. En ik trakteerde mijn liefste vriendinnetje Naomi op ijskoffie en appelflappen. En ik kocht een boek. 

Ehhhhhhhh. Ik kocht dus geen kleren (of andere spullen) die in Bangladesh of China door onderbetaalde (kinder-)werknemers onder nare omstandigheden in afschuwelijke massaproducties gemaakt zijn (dat is goed), maar ik heb niet echt gespaard ofzo. Laten we het daar op houden. (oeps)

ME (NOG) VERDER VERDIEPEN IN FOTOGRAFIE

Ik heb heel erg veel gefotografeerd en ook het één en ander gelezen over verschillende technieken en functies, maar écht heel erg veel nieuws heb ik nog niet geleerd... Ik blijf echter absoluut doorgaan met lezen en leren, want ik vind het echt super interessant allemaal en merk wél dat er vooruitgang in mijn foto's zit (yay).

STRUCTUUR, STRUCTUUR, STRUCTUUR

How 'bout no? Mijn artikelen zijn zo mogelijk nóg chaotischer (en minder) geworden en ook wat school, afspraken en mijn slaapritme betreft zie ik niet veel positieve verandering. Helaas. Hier moet ik echt nog wat meer tijd en werk in steken...
HEB JIJ IN MEI OOK ERGENS AAN GEWERKT? EN ZOJA, HOE IS DAT GEGAAN?

9 comments:

 1. Leuk om te lezen Laura! Ik kan me voorstellen dat dat ijsjes eten echt wel het moeilijkste doel was ;) Succes met structuur aanbrengen, je kan het!:)

  ReplyDelete
 2. Mijn doelen voor komende maand zijn ook meer sporten, sparen en ook meer verdiepen in fotografie! Fijn dat de meeste doelen goed zijn gegaan! :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind dit echt leuk om terug te lezen, moet ik zelf ook maar eens gaan doen :)

  ReplyDelete
 4. Leuk om dit terug te lezen! Mooie goals. En he vervelend he ijsjes eten. X!

  ReplyDelete
 5. Leuk om te lezen weer meid!
  Heel rot hé, al die ijsjes. Ik heb dat doel ook goed gehaald haha!
  En je foto's zijn gewoon echt prachtig.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 6. Wat leuk om te lezen!
  Vooral het doel van ijsjes eten :) Dat doel is bij mij ook zeker gelukt!
  Liefs, Jis

  ReplyDelete
 7. Ijsjes eten is het moeilijkste wat er is.... Wat een mooie foto's (as aaaalways<3) en supergoed dat je veel doelen hebt gehaald!
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Leuk om te lezen! Knap ook dat je de Fitgirl Challenge hebt volgehouden!

  ReplyDelete
 9. Ook al plaats je niet megavaak: bij sommige mensen maakt dat helemaal niet uit! Van alleen dit artikeltje wordt ik al helemaal vrolijk, yay! (wat wil je als je in de mediatheek op school zit en eigenlijk bio moet doen - - ) Aan die fitgirl challenge moet ik misschien ook maar eens even gaan beginnen :)

  ReplyDelete

Thanks!