Tuesday, April 28

MIJN FAVORIETE BUDGET INTERIEUR ACCESSOIRES



Ik kan urenlang kwijlend door instagram-feeds van Scandinavische bloggers scrollen en fangirlen over hun prachtig ingerichte appartementen (en hun foodstyling, dat mag ik natuurlijk ook niet vergeten). Als ik vervolgens op zoek ga naar de items die ik in de foto's heb gespot springen de tranen me echter in mijn ogen, want €120,- voor een vaasje en €300 voor een marmeren tafeltje heb ik (helaas) niet zomaar even achter de hand. Gelukkig ben ik een echte koopjesjager en lukt het me vaak wel om (veel) goedkopere varianten te vinden van al die toffe interieuraccessoires. Vandaag laat ik je zien welke budget-proof items ik in de afgelopen tijd op de kop heb getikt: misschien heb je er wel wat aan :)


COPPER BASKET

HEMA • €6


Ik heb voor mijn verjaardag bovenstaand koperen mandje gekregen (fun fact: ik kreeg er VIER, van vier verschillende personen, lol) en ik vind 'm het meest handige interieuraccessoire evah. Ik bedoel: het ziet er ongelofelijk fanceh uit, en biedt daarnaast ook nog best wat opbergruimte. Zo heb ik er bijvoorbeeld ééntje in een hoekje staan met wat dekentjes erin en een andere naast mijn bed voor al mijn laders en kabels etc.. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want dit mandje kost maar €6,- (en er is ook een kleinere variant van €4,-).  


MINIMALIST VASE

XENOS • €4


Een poosje terug heb ik dit prachtige witte vaasje voor maar €4,- gekocht bij de Xenos. Een paar dagen later zag ik dat Serena (Beautylab) 'm ook had gekocht. In haar artikeltje over het vaasje (en andere items van de Xenos) zei ze dat ze vond dat 't vaasje ook zo van een superluxe Scandinavisch merk zou kunnen zijn en daar kan ik me alleen maar bij aansluiten. Hij staat nu naast mijn platenspeler met een takje gedroogde bloemen en ik ben er héél blij mee!


PRETTY POSTCARDS

HALLMARK • €5,95


Ik hoor je denken: 'Huh? Kaartjes? Dat heeft toch niet met interieur te maken?' En dat snap ik, maar niets is minder waar. Ik kreeg een poosje geleden een mailtje met een persbericht van Hallmark over hun nieuwe collectie kaarten en of ik er een paar wilde ontvangen. Ik was meteen superenthousiast, want de nieuwe collectie bestaat uit kaarten die ook als interieuraccessoire kunnen dienen. Er is o.a. echt hout, metaal en touw in de kaarten verwerkt en de printjes en patroontjes zijn superschattig en passen met hun pastelkleuren perfect bij de tijd van het jaar. Je kunt ze naar een vriend(in) versturen, maar ook lekker zelf houden voor in huis. Oh, en ze kosten rond de 5 euro per stuk. 


COPPER ACCESSOIRE 

XENOS • €5


Naast het leuke witte vaasje heb ik bij de Xenos ook deze bizar mooie geometrische theelichthouder gekocht. Ik vind het trouwens wel grappig dat alle grote ketens de trends die er in de interieurwereld rondgaan zó ongelofelijk snel en feilloos oppakken. Ik bedoel: de winkels liggen plots vól met items in koperkleuren en geometrische vormen (verder klaag ik niet hoor, ik vind het helemaal geweldig, haha). Anyway: Ik heb het theelichtje vervangen door een cactus (maar dat had je natuurlijk al gezien), want ik zou Laura niet zijn als ik in een interieur-gerelateerd-artikel geen cactus zou verwerken. 

BEN JIJ OOK ZO'N INTERIEUR-FREAK? EN WELK VAN BOVENSTAANDE ITEMS IS JOUW FAVORIET?

37 comments:

  1. Die 2 kopere dingen heb ik ook thuis! Hele mooie foto's zoals altijd! Liefs

    ReplyDelete
  2. Lekker artikeltje, Lauresque.

    ReplyDelete
  3. Ahh wauw, de foto's zijn echt pretty! Super leuke items allemaal!

    ReplyDelete
  4. Ik vind die baskets en die theelichthouder echt zo mooi!

    ReplyDelete
  5. Wauw wat een leuke spulletjes! Die ben ik nog helemaal niet tegen gekomen in de winkel!
    Thank voor de tip!

    ReplyDelete
  6. Deze spulletjes zijn zo ontzettend lief! Vooral het koperen mandje en de theehouder (met een cactus erin, hoe slim!) Leuk Laura, hier heb ik zeker wat aan! Alle liefs :)

    ReplyDelete
  7. Echt bizar dat dat laatste 'ding' €5 kost maar! Leuk artikeltje dit :) Ik vind de koper trend echt heel leuk.

    ReplyDelete
  8. Wauwie, zulke prachtige spulletjes! En goedkoper dan ik dacht (ik verwachtte echt dat die koperen dingen me een vermogen zouden kosten). Ik weet alleen nog niet helemaal of ik zo'n interieur freak ben. Bij anderen vind ik het wel altijd heel mooi staan, maar ik vind m'n simpele kamer ook wel weer prima zo....

    ReplyDelete
  9. Jaa dat theelichthoudertje wil ik ook, die is zo mooi! X

    ReplyDelete
  10. Leuke dingetjes!! Dat theelichthoudertje ziet er heel gaaf uit met die cactus erin!

    ReplyDelete
  11. Leuk! De meeste dingen kende ik al, maar het vaasje nog niet.. Dus dit wordt weer rennen naar de xenos, haha ;)

    ReplyDelete
  12. Wauw, wat een prachtige foto's maak je! Ik vind het laatste item zo mooi. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen en ben er nog steeds verliefd op!

    ReplyDelete
  13. Suuuper leuk! Ik ga zeker kijken voor dat koperen mandje en die theelichthouder!

    ReplyDelete
  14. De kopertrend is echt zooo mooi! Ik ben dol op interieur en koop het liefst ook goedkope maar toch erg mooie spulletjes!

    ReplyDelete
  15. Ik wil nu naar de Xenos, wat een gave spulletjes zeg! En dat mandje met zo'n cute cactusje erin is een supertof idee!
    X Emma

    ReplyDelete
  16. Oké ik moet nú naar de Xenos, zo'n vaasje en koperen houder staan al zooo lang op mijn lijstje maar ik vind de 'echte' veel te duur en ik heb nog geen mooie budget versies gezien. Tot nu dus ;)

    ReplyDelete
  17. Wauww ik heb echt een zwak voor simpel-maar-toch-bijzondere interieuraccessoires. Goed om te weten dat Xenos ook van die leuke dingen heeft! Het koperen draadmandje van Hema kende ik al, ik denk dat ik hem ook wil gaan kopen :)

    ReplyDelete
  18. Aaah super leuke spulletjes!
    Ik was altijd al opzoekk naar budgetproof home ding
    Thanks!
    Liefs Nina

    ReplyDelete
  19. Ohh alles is echt ontzettend leuk!! Liefs Sabrina

    ReplyDelete
  20. Dat koperdingetje is echt zo ongelooflijk cool, zeker met die cactus er in!

    ReplyDelete
  21. Top idee om ren cactus in een windlicht te doen😍

    ReplyDelete
  22. Super dat je dit deelt, ik hou ook erg van goedkopere artikelen die heel erg lijken op de mooie duurdere! Met al die mooie spullen zul je wel een heel gezellig huis hebben :)

    ReplyDelete
  23. Oh wat ziet dat er prachtig uit allemaal!

    ReplyDelete
  24. Leuk leuk leuk! Komt precies op het juiste moment, ik ben net aan t proberen m'n kamer een beetje tumblr waardig te maken zeg maar haha :) vooral de onderste en het vaasje vind ik onwijs leuk! x

    ReplyDelete
  25. Super leuk! Brons is altijd wel een goeie keus, het staat altijd zo fancy. En het vaasje is zo schattig! Ik heb laatst nieuwe meubels gekregen voor mijn kamer, maar het enige wat mijn kamer mist is leuke decoratie! Dankjewel dat je dit deelt met ons! X

    http://melisa-demir.blogspot.nl

    ReplyDelete
  26. Super leuke items. Ik heb ook weer wat rose/koper kleurige items gekocht bij xenos ik ben helemaal fan! Mooie foto's.

    ReplyDelete
  27. Wat een prachtige items, je hebt echt hele mooie foto's gemaakt <3

    ReplyDelete
  28. Wauw! Die van Xenos vind ik echt prachtig. Die moet ik hebben, haha!

    ReplyDelete
  29. Wat een toffe dingen, vooral dat soort van supersonische laatste geval vind ik heel leuk! Jammer genoeg is mijn kamer niet zo groot en kan ik niet zo veel prulletjes kwijt, maar als ik ooit een grotere kamer krijg...

    ReplyDelete
  30. Heel mooi. Het mandje van de Hema vind ik erg leuk!

    ReplyDelete
  31. Leuke accessoires! Xenos heeft op dit moment zoveel leuke items <3

    ReplyDelete
  32. Waaaauw, wat een toffe items zeg! En ze zien er inderdaad pretty expensive uit en de foto's die je hebt gemaakt zijn ook echt supermooi :)

    xx

    ReplyDelete
  33. Waauw deze post kwam ik ergens op bloglovin tegen en wat een mooie foto's zijn dit, die roze bloemen staan heel goed bij het koper :) Liefs, Nina

    ReplyDelete

Thanks!