Wednesday, April 1

INSTAGRAM UPDATE #9

Afgelopen week bereikte mijn instagram account de 900 followers. Nu ben ik niet bepaald continu bezig met cijfertjes en statistieken en was mijn reactie vooral 'uh, had ik er überhaupt al 700 dan?'. Vervolgens bedacht ik me dat 900 bijna 1000 is en dat vond ik stiekem bestwel veel. 1000 mensen die je foto's bekijken...... dat is een heel raar idee, vind ik. Raar, een beetje eng ook wel, en vooral heel tof. En dus besloot ik dat het weer hoog tijd was voor een update. Deze keer met o.a. een aantal #sneakpeeks voor de komende tijd, jurkjes met blote benen en een marmerobsessie...



 Toen ik afgelopen weekend bij mijn oma was om met de hele familie haar (en mijn) verjaardag te vieren ontdekte ik een heuse schat. In de achterkamer stond namelijk een enorme marmeren tafel, waarvan ik het blad los kon halen om als ondergrond voor mijn foto's te gebruiken. Ik ben echt zwaar geobsedeerd door marmer en dus heb ik daar maar al te graag even gebruik van gemaakt (yay). ★ The usual: een sojalatte. Deze keer bij Vinnies Een kiekje van de outfit die ik droeg toen ik in Utrecht meette met Fleur.


★ "I just wanna go on more adventures. Be around good energy. Connect with people. Learn new things. Grow."  Confetti, slingers, balonnen en vuurwerk, hoera hoera hoera! Afgelopen donderdag werd ik 17 jaar :)  Prachtige zomerse boeketjes bij Daen's in Utrecht. Hier ga ik binnenkort nog een heleboel over schrijven (eh, hoop ik, haha)!

 Afgelopen week was het weer bagger, maar daarvoor deed de zon mijn lentekriebels opbloeien (you see what I did there?) en dus trok ik mijn favoriete nieuwe jurkje aan en konden mijn benen even genieten van de eerste straaltjes lentezon, yay!  Deze prachtige armband kreeg ik van mijn tante. En aangezien de marmeren plaat nogsteeds op de grond lag kon ik het niet laten om 'm even op de foto te zetten #bloggerbehaviour.  'STAAT DIE ZELFONTSPANNER NOU WEL OF NIET AAN?!?!? OH HIJ STAAT AAN OKE NU MOET IK SNEL LIEF LACHEN. HELP???' *klik* 


Y'ALL KNOW THE DRILL: DROP JE LINK IN DE COMMENTS, VOLG ELKAAR EN UH, JA, #LINKPARTY

19 comments:

  1. Je maakt zo'n prachtige foto's! Liefs!

    ReplyDelete
  2. Gefeliciteerd met 900 followers. Je maakt echt hele mooie foto's!!

    ReplyDelete
  3. Jou foto's zijn altijd prachtig. Dus zeker de moeite om jou te volgen op instagram!

    ReplyDelete
  4. Hele mooie foto's & fijne verhaaltjes!
    Liefs Iep

    ReplyDelete
  5. Prachtige foto's weer allemaal meid!
    Je verdient al die volgers <3
    Liefs Lonneke

    ReplyDelete
  6. Wauw wat een prachtige foto's!
    Misschien kijk ik gewoon heel scheef, maar ik kan nergens een linkje vinden naar jouw Instagram account.. Ik zou je graag willen volgen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. in m'n inleiding staat een linkje, haha. niet heel duidelijk tho..
      ik heet @lauresque op instagram :) dankjewel voor je lieve compliment! XXX

      Delete
  7. Looooov je foto's Laura. Hashtag perrrrfect :)

    ReplyDelete
  8. Cool, ik ben een van je 900 volgers! Je foto's zijn zo mooi. Ik houd ook van marmer, alleen ik heb thuis alleen maar saaie ondergronden. ;(

    ReplyDelete
  9. Je verdient wel 10000 volgers naar mijn idee, heel leuke update! Marmer is zo mooi, net als die armband trouwens!
    X Emma

    ReplyDelete
  10. Je foto's zijn ook altijd echt prachtig! Zelf vind ik marmer ook altijd heel mooi! Bij Topshop heb ik laatst oorbellen gekocht met een marmer 'printje'. :)

    ReplyDelete
  11. Hele mooie foto's! Qua stijl passen ze ook ontzettend goed bij elkaar. Oh, en over de zelfontspanner: HERKENBAAR. Er is zelfs nog een foto van mij, in een diep donker hol van mijn computer, dat ik net moest niezen terwijl hij een foto nam maar ik dacht dat ie niet aanstond. Erg charmant, haha. :)
    x I

    BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Aah man! Wat ben jij leuk!! Je foto's zijn echt suuuuuuuuper mooi en je schrijfstijl meid...*no words* sorry als er straks iemand is die aaaaaaal je instagramfoto's begint te liken... ;)
    Liefsss,,

    ReplyDelete
  13. Lauraa jouw instagram is ook zo mooi, en ik hou echt van die quote! Ik wil ook zo graag snel weer blote benen buiten kunnen, haha. Liefs!

    ReplyDelete
  14. je maakt hele mooie foto's

    ReplyDelete

Thanks!