Sunday, March 22

OUTFIT: RIPPED JEANS AND CARROT CAKE

Ja, dat vat mijn middag met Fleur wel zo'n beetje samen. Al hebben we een stuk meer gegeten dan alleen carrot cake en droeg ik niet alleen maar ripped jeans. Ook nog een fancy streepjes shirt en mijn nieuwe witte converses (wow, Laura, recalcitrant). Conclusie: de titel vat mijn dag met Fleur absoluut niet samen, maar stond gewoon wel leuk boven m'n artikeltje. 



SUBDUED Top | NEW LOOK Ripped Jeans | CONVERSE All Star Ox via OTTO | URBAN OUTFITTERS Watch

Stiekem was 't best spannend. Ondanks al mijn positieve blogger-meet ervaringen stond ik een beetje verloren op Utrecht Centraal om me heen te kijken, waren mijn handjes wat klam en voelden mijn knietjes een beetje zwabberig aan (als dat een woord is). Nadat Fleur en ik elkaar hadden gevonden was het zenuwachtige gevoel gelukkig vrijwel meteen weg en volgde een hele toffe middag. 

We lunchten bij Blackbird: een hip tentje met fietsen aan de muren, tof vintage meubilair en heule lekkere koffie. Vervolgens slenterden we wat door het centrum van Utrecht, liet Fleur me lieve winkeltjes zien (waar ik bijna al mijn kostbare centjes spendeerde - maar uiteindelijk toch niet) en schoten we wat plaatjes van onze #outfitsoftheday. Fleur bleek een uitmuntend fotograaf en wist me volledig om m'n gemak te stellen, wat resulteerde in bovenstaande kiekjes. Ik vind ze zelf erg tof (wow, komt dit uit mijn mond?!) en ben zelfs wel te spreken over mijn jeans, terwijl die echt VER buiten m'n comfortzone liggen (ik bedoel: ze zijn niet zwart. BLAUWE JEANS. dat is echt een overwinning, ok.)

We sloten de dag af met koffie (ja, weer) en taart (carrot cake) bij Daen's en vertrokken daarna richting het station. Daar aangekomen besloot ik dat ik mijn comfortzone nog niet genoeg had opgerekt en speelde ik wat op de openbare piano. Ik ja. Dat heb ik gedaan. Gewoon. Even. 

Dat was ongeveer een samenvatting van mijn dag met Fleur. Iets uitgebreider dan 'ripped jeans and carrot cake' in ieder geval. Ik zal vast nog het een en ander schrijven over al het voedsel en de heerlijke koffie enzo. Dat zien jullie vanzelf wel weer voorbij komen. Voor nu: fijne zondag nog :)


WANNEER DEED JIJ VOOR HET LAATST IETS DAT BUITEN JE COMFORT ZONE LAG?

FOTO'S DOOR FLEUR VAN WWW.MISSJOESTEN.NL

34 comments:

  1. Outfit on point Laura! De carrot cake lijkt me erg lekker haha! Kan niet wachten op je volgende post! Veel Liefs

    ReplyDelete
  2. Ahh altijd even spannend om andere bloggers voor het eerst te ontmoeten hahah! Maar het klinkt echt super gezellig! Je outfit, en de foto's zijn weer prachtig zoals altijd! Liefde voor je broek! En omg ik heb nu zo veel zin in carrotcake hahah :( Liefs

    ReplyDelete
  3. Tof! Wat een mooie foto's ook!

    ReplyDelete
  4. Ooooh, het klinkt als een heerlijke middag! Zo op deze vroege zondag ochtend is dit heel fijn om te lezen. Fleur heeft prachtige foto's van je gemaakt!
    En je jeans!!!!! wat een beauty!
    Liefs Iep

    ReplyDelete
  5. Jaaa, het was superleuk! En je outfit was ook gewoon tof en je schoenen mooi. Snel weer doen! :D

    ReplyDelete
  6. Klinkt als een heel fijn dagje! Wat een mooie foto's, en je broek is echt tof.

    ReplyDelete
  7. Wat zie je er prachtig uit en wat lijkt het me gezellig!

    ReplyDelete
  8. Wat een mooie outfit! Lekker basic maar toch classy.

    ReplyDelete
  9. Wat sta je weer prachtig op de foto's! Leuke outfit!

    ReplyDelete
  10. Wat een superleuke outfit, heel tof! En wat klets je lekker :) Moooie foto's en wat stoer dat je op een openbare piano hebt gespeeld! :D

    ReplyDelete
  11. Je broek is zoooo gaaf en staat prachtig in combinatie met de witte All Stars. De foto's zijn zoals altijd weer perf en ahh, liefde <3

    ReplyDelete
  12. Wat sta je weer prachtig op de foto's en wat een leuke outfit! Wat blijft Utrecht ook een mooie plek om outfit foto's te schieten!

    ReplyDelete
  13. Ahh mooie foto's, as always! Die broek staat je super leuk.

    ReplyDelete
  14. Super leuke outfit en je broek is echt heel gaaf!

    ReplyDelete
  15. Ik vind die jeans zó tof, hij staat je heel leuk!X

    ReplyDelete
  16. mooie foto's inderdaad (zoals bijna iedereen al zegt haha)
    En leuke hair-do
    liefs,

    ReplyDelete
  17. Jaa wauwie je broek is zo moooi! Ik wil ook graag een blauwe, want nu heb ik maar 2 broeken en die zijn allebei zwart haha!

    ReplyDelete
  18. Wat een mooie foto's! En stoere actie dat je openbaar piano hebt gespeeld! Ik kom net voor het eerst op je blog terecht en je hebt echt een leuke site!

    ReplyDelete
  19. Leuk dat jullie gingen afspreken! Carrot Cake eten is altijd een goed idee haha. Het shirtje dat je draagt is heel mooi trouwens :)

    ReplyDelete
  20. Simpel maar oh zo leuk! Streepjes blijven awesome. En hoe smaakt carrotcake?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg ja, ik heb echt een streepjesobsessie. Carrotcake smaakt eigenlijk gewoon naar cake. Een beetje kruidig en lekker smeuïg. Nauwelijks naar wortel eigenlijk (al ligt dat wel een beetje aan 't recept, soms proef je het wel echt - vind ik heel lekker). Liefs! X

      Delete
  21. Wat zit je haar leuk! :) & mooie outfit weer :) hoe bewerk je je foto's? xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lief! Dankjewel :) Ik bewerk mijn foto's met Windows Photo Gallery en VSCO Cam! X

      Delete
  22. Wat een mooie foto's! Ik vind je outfit zo echt heel leuk, ondanks dat blauw niet in je comfort zone past, haha :D

    ReplyDelete
  23. Je bent zo fotogeniek ahh<3 Ik vind je top heel tof en hoe gaaf dat je openbaar op de piano speelde!
    X Emma

    ReplyDelete
  24. Wat een mooie foto's en wat schrijf jij leuk! Ik ben je nieuwste volger hihi :)

    ReplyDelete
  25. Wat een mooie foto's! En goed dat je buiten je comfortzone treedt, ik zou het echt nooit gedurfd hebben, op de piano spelen haha

    ReplyDelete
  26. Ik snap de struggle van geen zwarte skinny jeans (zeg ik terwijl naar beneden kijk naar mijn, jawel, paar zwarte skinny jeans). Voor een of andere reden is alles wat niet zwart is erg moeilijk te combineren.Vooral als je al 2 jaar bijna niets anders draagt dan zwarte skinny jeans. Tja.
    De foto's zijn, inderdaad, super goed gelukt. Je outfit is lekker comfy en casual (my two favorite words).
    Over comfortzone gesproken (en de vraag aan het einde van het artikel): kleur. Ik draag het steeds meer (say what!?). Ik, als self proclaimed zwart draagster. Ik, degene die bijna al mijn vrienden heb aangestoken om meer zwart te dragen (true story).
    Ik heb net je blog ontdekt en het is nu al een nieuwe favoriet! Ga zo door haha :)
    x I

    BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comfy & Casual = Liefde. Heel tof trouwens dat je wat meer kleur draagt :) Altijd goed om je eigen grenzen een beetje op te zoeken! X

      Delete
  27. Hele mooie outfit! Je haar zit ook superleuk.

    ReplyDelete

Thanks!