Sunday, February 1

OUTFIT: OH BUTTERFLIES, YOU STEAL MY SLEEP EACH NIGHT

Toen de laatste les afgelopen vrijdag éindelijk over was, liep ik met een brede glimlach ons kleine schoolgebouwtje uit. Ik voelde me een beetje als Elsa tijdens de scène in Frozen waar ze 'let it go' zingt en de deuren van haar paleis (dat net zomaar uit de grond is opgerezen) achter zich dicht smijt. Ik had het project waar we de afgelopen paar dagen aan hadden gewerkt afgerond en een heleboel lovende woorden over me heen gekregen, ontbeten in de Bagels & Beans én het was weekend (oh en ik had m'n nieuwe jumpsuit en cardigan van Pull & Bear aan wat het allemaal nog nét iets fancier maakte).



Nadat ik even genoten had van mijn korte Elsa-momentje voegde ik me bij Naomi, waarmee ik vervolgens foto's zou gaan maken. Naderhand dronken we thee bij haar thuis en begon het opeens héél hard te sneeuwen. We zijn toen meteen weer naar buiten gerend om nóg meer foto's te maken en hebben ongelofelijk gelachen. Ook haalden we Indonesisch en hebben we gesmuld van alle heerlijke gerechtjes (en ook nog even een heel intens sneeuwballengevecht gehouden). 

Nu zitten we alweer een paar uur op bed series te kijken en luisteren we fijne muziek (ga allemaal heel snel James Bay opzetten okay?). Ook eten we een heleboel drop en chocolade en drinken we liters thee. Oh, en ik heb mijn layout een kleeeeein beetje aangepast. Ik wilde eigenlijk wachten tot ik een compleet nieuwe layout af zou hebben, maar ik begon me e x t r e e m te ergeren aan hetzelfde lettertype dat zich OVERAL op mijn blog herhaalde en dus kon ik me niet helemaal inhouden.... Ik hoop echter snel een compleet nieuwe layout te kunnen installeren :)

(oh en last but not least: een minuutje stilte voor de prachtigste lipstick evah alsjeblieft! Ik ben officieel verliefd geworden op M.A.C Fast Play Amplified. Het. Is. Gorgeous.)


Wanneer had jij je laatste Elsa-momentje?

Liefs,
Laura

26 comments:

  1. Hahaha die laatste vraag, bij mij gisterenochtend na een Zara-bezoekje eigelijk, toen ik echt nog héle mooie dingen voor super weinig heb kunnen scoren. Toen kwam ik buiten en was ik écht gelukkig. -totaalnietmaterialistischhoor- Leuke outfit, die vest is echt mooi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha, totáááál niet materialistisch, neuh ;) dankjewel! X

      Delete
  2. Wauw, hele mooie outfit! De foto's zijn ook echt prachtig!

    ReplyDelete
  3. Hee.. Een nieuwe Header! Gaaf! Wat. een. gaaf. jumpsuit. Ik ben er helemaal fan van!

    ReplyDelete
  4. Wat gaaf! Zowel de outfit als je header enzo! Leuk Laura! Liefs

    ReplyDelete
  5. Echt een superleuke outfit, je Clarks zijn ook zo leuk!

    ReplyDelete
  6. Leuke outfit en hele toffe foto's! :D

    ReplyDelete
  7. Wat schrijf je toch ontzettend leuk! Ik herken mezelf helemaal in je Elsa-momentje, haha. Zo fijn dat gevoel van weekend. Hele mooie outfit en ohmygawdd inderdaad prachtigste lipstick evah!!! Wat een prachtig kleurtje ♥

    ReplyDelete
  8. Je schrijft zo onwijs leuk! En moooie outfit! X

    ReplyDelete
  9. Wat zie je er prachtig uit! Echt dat jurkje is to-die- for zo mooi :)

    Liefs,
    Kim / vintageandbeauty.com

    ReplyDelete
  10. LAURA HEB JE NOU EEN LIPSTICK GEKOCHT OF HEB JE DIE VAN NAOMI GEJAT?? En gisterenavknd toen ik de rainbow song bedacht, had ik mijn laatste elsa momentje.

    ReplyDelete
  11. Oh wat super leun allemaal! Een sneeuwballengevecht, dat is lang geleden zeg haha! Wat leuk dat jullie je zo hebben geamuseerd! Oh en wat een prachtige outfit! Echt supermooi! Veel liefs, X

    ReplyDelete
  12. Oh wauw, prachtig weer meid!
    Liefs Lonneke

    ReplyDelete
  13. Wat een prachtige outfit (alweer) (zoals altijd) (zo onwijs jaloersmakend)!

    Nog bedankt voor de lieve woorden in je vorige artikel. Ik hoop snel dat wij eens samen naar de poezenboot kunnen en rond kunnen lopen over de bloemenmarkt geobsedeerd door alle mooie cactussen daar.
    Liefs,

    Chantal

    ReplyDelete
  14. Wat een prachtig leuke outfit! En het klinkt als een gezellige middag. Ik hou van zo'n dagen! Mijn laatste Elsa momentje was gister, toen ik eindelijk ontslag nam en naar buiten liep met de gedachte 'hier hoef ik nooit meer te lopen!' Liefs Sjoukje
    www.lemontierres.com

    ReplyDelete
  15. ok, ik weet niet of ik nou al gecomment heb of niet, de computer deed n beetje vreemd.. anyways; DIE JUMPSUIT IS PRACHTIG en die lipstick ook :) ook de james bay muziek is mooi! ik heb het gelijk opgezet :) xox

    ReplyDelete
  16. Prachtige outfit weer, jeetje! Hier heeft het echt totaaal niet gesneeuwd, dus een Elsa momentje heb ik eigenlijk niet gehad, hihi.

    ReplyDelete
  17. Leuk geschreven! Mooie outfit, je jumpsuit is prachtig. Ben heel benieuwd naar de nieuwe layout :) Geniet nog (heel eventjes helaas) van je weekend!

    ReplyDelete
  18. Ik hou van je blog. Alles. :)

    ReplyDelete
  19. Aaah Laura deze foto's zijn prachtig! Die jumpsuit is zo moooi! En voor James zijn er geen woorden hihi :)

    ReplyDelete
  20. Ik kan me voorstellen dat je je een soort van Elsa voelde hihi, vooral met deze prachtige outfit<3 Queen Laura, you're flawless.
    Ook liefde voor je lay-out aanpassinkjes!
    X Emma

    ReplyDelete
  21. Prachtig weer! Ook je lay-out is nu ook echt al mooi, ik ben benieuwd naar je hele nieuwe lay-out.
    www.liefslaaura.blogspot.nl

    ReplyDelete
  22. Erg mooi!

    www.mariskavanderhaven.nl

    ReplyDelete
  23. Je mag er zijn.

    ReplyDelete

Thanks!