Tuesday, February 3

JANUARY GOALS: RECAP

Hallo februari (oh en ja, ook hallo jumbo!). Mag ik even vragen hoe het kan dat er alweer een maand voorbij is? Was het niet zegmaar gisteren dat we allemaal sterretjes aan het branden waren en 'gelukkig nieuw jaaaaaar' door de telefoon blèrden? Ik weet niet of deze maandelijkse lijstjes me éxtra bewust maken van hoe de tijd vliegt, maar ik vind het maar eng. Straks ben ik m'n kunstgebit aan het poetsen in plaats van m'n tanden joh. ANYWAY: het is dus februari en dat betekent dat ik tien nieuwe doelen moet gaan verzinnen om deze maand te volbrengen. Het betekent ook dat ik even terugblik op de afgelopen maand om te zien hoe ik 't er met mijn goals voor januari vanaf heb gebracht. Enneh, (spoileralert) het antwoord op die vraag is: eigenlijk best goed :)MIJN KAMER OPGERUIMD HOUDEN

Hmmmm, ik denk dat ik hier redelijk in geslaagd ben. Ik bedoel, je kent het wel: je ruimt alle troep op en een dag later ligt alles weer over hoop. Ik heb er in ieder geval voor gezorgd dat de chaos en troep niet te lang bleef liggen enzo. Dat is al een stapje richting een iets 'georganiseerder' bestaan (ofzo). (yeah sure, Laura.....)

SPAREN

Ik kan wel zeggen dat ik de afgelopen tijd een stuk bewuster om ben gegaan met mijn geld. Ondanks dat ik dit doel deze maand op mijn lijstje had staan heb ik echter wél hier en daar wat grotere uitgaven gedaan. Ik vind dat helemaal niet zo erg eigenlijk, want ik heb maanden en maanden vrijwel niets uitgegeven (kuch, behalve aan hazelnoot-cappuccino's dan hè) en dus werd het wel weer tijd om eens wat leuks te kopen (de playsuit + cardigan in deze outfit bijvoorbeeld). 

EENS PER WEEK NAAR DE BIBLIOTHEEK

Eeeehhh, wat dit een goal? Dit ben ik echt totáál vergeten te doen. Misschien iets voor komende maand? 't Lijkt me opzich nogsteeds een heel fijn plan...


BETER SLAPEN

Oké, écht lekker heb ik nog niet geslapen, maar ik heb in januari véél tijd gestoken in vroeg naar bed gaan, ademhalingsoefeningen (ja echt) etc. (ik dronk zelfs geen koffie meer 's avonds *denkbeeldig klopje op m'n eigen schouder*). Mission accomplished dus. 

HARDLOPEN (MEEDOEN AAN DE VONDELPARKLOOP)

Hoi. Ik ben Laura en ik deed mee aan een hardloopwedstrijd. Ik rende bijna 8 kilometer en ik ben niet dood gegaan. WAUW. #nailedit


MANSFIELD PARK UITLEZEN

Eh. Ja nee. Dat werd 'm niet helemaal. En dat vind ik heel frustrerend. Ik lees veel en veel te weinig de laatste tijd. Door alle stress enzo lukt het me niet meer om lekker te gaan zitten en een boek te lezen. Terwijl ik daar júíst heel rustig van word (grrrrr). Maargoed: nieuwe maand, nieuwe kansen. 

MEER FOTOGRAFEREN

Jaaaaa. Ik heb m'n best gedaan zo veel mogelijk te fotograferen en ik vond het zó leuk. Als ik mijn camera vast heb dan verdwijnen al mijn zorgen even. Fotografie is echt mijn bezigheidstherapie. Fijn. Heel fijn. :)


PTA('S) MAKEN

HALLO!?!?!??! Ik. Laura van der Spek. Angsthaasje. Perfectionist. IK. MAAKTE. TWEE. PTA'S?!??! Ja. Ik hoefde ze nieteens allebei te maken maar ik heb het gewoon gedaan. Gewoon. Zomaar even. HUH?!?! Hoe dan? Geen idee. Maar het was leuk (nog steeds een beetje last van de adrenaline - merken jullie vast niet. WEL?! oh.)

MEZELF EEN BEETJE VERWENNEN

Ik schreef hierboven al dat ik wat leuke nieuwe kleren heb gekocht en ook heb ik af en toe gewoon lekker de tijd genomen om uit te rusten. Ik ben niet helemaal ontstresst, maargoed. Babysteps. Ik kom er wel!


Heb jij in januari ook aan goals (of goede voornemens) gewerkt? En zoja: hoe is dat gegaan?

Liefs,
Laura

13 comments:

 1. Verwen jij jezelf maar een beetje hoor

  ReplyDelete
 2. Lekker bezig Lau!! Ik vind dat je het super goed hebt gedaan! Het klinkt echt alsof je een fijne maand hebt gehad met je hardloopwedstrijd, veel foto's maken, op tijd naar bed, you go guuurl! Liefs

  ReplyDelete
 3. Goed bezig geweest! En ja, de tijd vliegt voorbij..

  Liefs,
  Pauline

  ReplyDelete
 4. leuk! en heeeeel herkenbaar dat fotograferen.... :-) heerlijk!

  ReplyDelete
 5. Heel herkenbaar van dat lezen, dat heb ik ook altijd! Als ik stress heb, lukt het me écht niet om gewoon even rustig te lezen terwijl dat juist heel erg helpt. En oh, wat een prachtige foto's again ♥

  ReplyDelete
 6. Meer fotograferen is je zeker gelukt! Ik heb zo veel mooie foto's voorbij zien komen op je instagram! Misschien een ideetje om weer eens een instagram update te doen?

  ReplyDelete
 7. Haha super leuk geschreven weer :)) ik ging ook meer slapen en ik heb denk ik letterlijk 1 nacht (in de week he, weekend telt niet) meer dan 8 uur geslapen. Ik ben al blij als ik 6 uur slaap.... NIET OKE. Iets voor februari nog altijd. En ja, van dat sparen ook.

  ReplyDelete
 8. Ja, meer fotograferen! Ik vind de fotootjes bij het artikel mooi. Sfeervol!

  ReplyDelete
 9. Ooo wat een schattige foto's! En je artikeltjes maken me altijd zo vrolijk ^^ Liefs xx
  www.lemontierres.com

  ReplyDelete
 10. Wat goed dat je zo veel doelen gehaald hebt! En jaa die foto's van je zijn echt prachtig. M'n insta fleurt ervan op<3 Supergoed dat je die PTA's gemaakt hebt!
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Oh goed bezig geweest! Ik ben ook bewuster bezig met fotografie en het bevalt me heel erg goed. Word er helemaal blij en rustig van. :)

  ReplyDelete
 12. Wat tof om terug te lezen! Je schrijfstijl is echt geweldig leuk om te lezen. Ik word altijd gelijk vrolijk van jou mooie foto's en je blog!

  ReplyDelete

Thanks!