Wednesday, January 28

6 LOVELY BLOGPOSTS

Door alle grote toetsen en PTA's (die tellen dus mee voor je eindexamen - TERRIFYING) enzo zit ik de laatste tijd véél binnen. En aangezien ik voor school een héleboel onzin en zware kost moet lezen kan ik me niet zo goed meer focussen op een fijn boek tussendoor. En dat resulteert dus in leerpauzes gevuld met héél veel blogposts. Het internet staat vól geweldige DIY's, tekstjes, tips en foto's en ik vind het leuk om zo af en toe een paar leuke artikelen in het zonnetje te zetten door ze te delen met y'all! Dus mocht jij vandaag ook even behoefte hebben aan een break, dan heb ik vandaag 6 supertoffe blogposts om je te vermaken :) 



KOSMICFOX: HOW TO | EEN APP ICOON MAKEN VOOR JE BLOG
Ik schreef een poosje terug in een artikel over mijn favoriete blogs al een keer over Dewi van Kosmicfox. Ik heb géén idee hoe ze 't doet, maar letterlijk ieder artikel dat op haar blog verschijnt is geweldig. Ieder. Artikel. Woah. Anyway, bovenstaande link verwijst je door naar een toffe blogpost waarin Dewi stap voor stap uitlegt hoe je een 'app icoon' kunt maken voor je blog. Na het maken en installeren van zo'n icoon kun je een gecustomizede snelkoppeling naar je blog op de homepage van je telefoon vastzetten: een soort eigen 'app' dus. Ik heb 't zelf een poosje geleden gedaan en ik vind 't er echt héél gaaf uitzien :)


PAPERBOATS: DOE DIT VOORAL THUIS
Aline van Paperboats is sowieso één van mijn favoriete bloggers ooit. Ze is leuk. Heel leuk. Ze heeft perfect interieur en maakt perfecte foto's en schrijft ongelofelijk leuk. In bovenstaand artikel laat Aline zien hoe je een camera obscura kunt maken van je eigen woon/slaapkamer. DAT. IS. ZO COOL. Je kunt dan dus gewoon de auto's van buiten over je muur zien rijden. 


TESKUH.NL: 12 VAN DE LEUKSTE PRINTABLES
Ik ben dol op printables. Printables zijn leuk en fijn en handig en cute en meer. Toen ik Teske's artikel in mijn bloglovin' timeline zag staan was ik dus ook heel gelukkig en kon ik niet wachten meteen alles te bekijken (dat was tijdens wiskunde, maar wiskunde is saai en makkelijk dus vond ik dat ik best even blogs kon gaan lezen in plaats van op te letten). Anyway, Teske deelt dus 12 toffe en/of handige printables die 't zeker waard zijn om even uit te checken!


LITTLE KEYS TO HAPPINESS: MIJN NON-VAKANTIE OPSTAANROUTINE #2
Naomi en ik zijn bijna tegelijkertijd begonnen met bloggen en hebben dus samen de verschillende fases van het 'beginnende blogleven' meegemaakt. Ondertussen hebben we allebei al een heleboel meegemaakt en ben ik heeeeeul trots op alles dat Naomi allemaal voor elkaar heeft gekregen. Ook heeft ze net de enorme mijlpaal van 500 followers bereikt en dat vraagt natuurlijk om een feestje (dat gaan we vandaag mooi vieren!). Het artikel waar ik naartoe heb gelinkt staat vol met ongelofelijk handige en fijne tips voor een rustige maar georganiseerde morningroutine: heel handig voor anti-ochtend personen/chaoten als ik :)


BLAME THE FIREWORKS: HOTSPOT | THINGS I LIKE THINGS I LOVE
Things I Like Things I Love is écht een geweldige winkel en Chantal is een geweldige blogger. De foto's die ze in het filiaal van TILTIL (leuke afkorting hè) in Arnhem heeft genomen komen zó uit een tijdschrift en maken me hééél hebberig (KIJK DIE CACTUSJES). Oja, en Chantal is mede-cactus-geobsedeerde. Dus dat maakt ons automatisch soulmates (we delen ook een crazycatlady-tik trouwens).



LAST DAYS OF SPRING: ZO WORD JE EEN BETERE BLOGGER
De artikelen met tips van bloggers voor bloggers vliegen je de laatste tijd om de oren. In al die artikelen staat meestal ongeveer hetzelfde. Marlous van Last Days of Spring schreef ook een artikel met tips om je blog-skills te verbeteren maar deze keer vond ik zo'n artikel voor het eerst écht heel handig. Ze deelt eigen ervaringen, nuttige informatie en stof die je tot nadenken zet. Ik vind 't een heel fijn artikel en merk dat ik nu al veel aan de tips heb gehad :)


Wat doe jij tijdens een study-break?

Liefs,
Laura

De foto's in dit artikel zijn afkomstig van de genoemde blogs en dus NIET door mij gemaakt (op de allereerste na). 

21 comments:

  1. Superleuk artikel! Als ik tijd heb ga ik ze allemaal lezen!

    ReplyDelete
  2. Aawh, wat ben je toch lief! Echt al deze posts vond ik inderdaad ook zo ontzettend leuk (oke, ik zal dit niet over de mijne zeggen, haha) AND I LOVE ALINE ♥

    ReplyDelete
  3. Wat een prachtige en leuke blogposts! Dat app-icoontje voor je blog heb ik ook gelijk ingesteld, echt superleuk. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaah ja ik vind 't zo leuk om mijn 'eigen' app te zien als ik mijn telefoon unlock :)

      Delete
  4. Wauw, wat een prachtige posts allemaal!
    Die van Aline had ik al gelezen, zo gaaf!
    Liefs Lonneke

    ReplyDelete
  5. Leuke bloggers met prachtige posts! :-)

    Liefs,
    Pauline

    ReplyDelete
  6. Hele leuke artikels! Die moet ik zeker eens lezen! Echt een heel leuk lijstje heb je gemaakt! Veel liefs, X

    ReplyDelete
  7. Leuk en natuurlijk handig, zo'n artikel! De posts zijn inderdaad allemaal zeker de moeite waard om gelezen te worden! :)

    ReplyDelete
  8. Ik had ze allemaal behalve de laatste twee gelezen en het zijn inderdaad stuk voor stuk geweldige blogposts!
    X Emma

    ReplyDelete
  9. Ik lees meestal ook wat blogs, maar dan loopt bij break altijd wel een beetje uit, omdat ik gewoon niet meer kan stoppen,, hihi

    ReplyDelete
  10. Wat een leuke posts! De meeste kende ik nog niet, ga ze gelijk lezen!

    ReplyDelete
  11. Wat leuk dat je allemaal blogjes op een rijtje zet, ik heb alle tijd dus ik ga ze eventjes lezen en bekijken, ben heel benieuwd!

    ReplyDelete
  12. Leuk om te lezen, tijdens een study-break lees ik blogs, maak foto's voor mijn eigen blog, eet of bekijk ik youtube filmpjes.

    ReplyDelete
  13. Heehallo ik moet blozen hiervan! Zo lief! En ik ben het zo eens over de laatste post. Dat is eindelijk oprecht een nuttig artikel. (En ik kreeg een miniboost van nieuwe volgers hierdoor, jeej!)

    ReplyDelete
  14. Ik volg al deze blogs en ze zijns tuk voor stuk fantastisch!

    ReplyDelete
  15. Het lijken me stuk voor stuk leuke artikelen, sommigen kende ik al, maar ga ze alsnog een keer lezen. ZO LEUK ZIJN ZE :)

    ReplyDelete

Thanks!