Tuesday, December 30

THE INSTAGRAM TAG



Er zijn een heleboel bloggers die ongelofelijk dol zijn op het invullen van tags, maar gelukkig ook een heleboel die netzoals ik een ongelofelijke hekel hebben aan die dingen. Of er in ieder geval over het algemeen niet aan mee doen. Elsbet tagde me een poosje geleden echter voor de instagram tag en aangezien instagram m'n grote obsessie en liefde is kon ik eigenlijk niet heel anders dan 'm gewoon maar in te vullen. En stiekem vind ik 'm best leuk (#confession). Enjoy! 

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op instagram?



Op het moment dat ik dit schrijf is dat bovenstaande lelijke telefoonfoto die stiekem toch wel heel erg leuk is. Ik hou van alle mooie lichtjes overal in Amsterdam en nadat ik in één week al drie keer langs deze prachtig versierde boot was gelopen móést ik er gewoon even een foto van nemen (en posten natuurlijk). 

Wat is de allereerste foto die je plaatste op instagram?

Uh, dat ligt er een beetje aan... Op mijn 'bloginstagram' is dat deze foto van chocolademelk en een boek in het ziekenhuis (geen idee meer waarom ik in het ziekenhuis was trouwens):


Op mijn allereerste instagram-account (dat ik na een paar weken al niet meer gebruikte) was dat deze foto van mijn vakantie in Brazilië:

En op mijn persoonlijke account dat ik eigenlijk niet meer gebruik was het deze foto van de schattigste roséfles ooit. 

Wat is de allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Ehh, ik ben over het algemeen niet zo heel erg dol op m'n eigen hoofd, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor deze:

Omdat ik gewoon heel erg blij word als ik terug denk aan die dag en aan die ongelofelijk lekkere #vegan ijskoffie :)

Van welke instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Uhh, nouja ik kom er dus net achter dat ik niet echt foto's van Londen op m'n instagram heb staan (HOE DAN?!?!?), maar dit is een foto die ik op de boot naar Engeland toe heb genomen en daar krijg ik toch ook wel pittig veel heimwee van (- ho wat?! zei ik net pittig???? oh.)

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op instagram hebt gezet?

Ik heb niet zo verschrikkelijk veel 'gerechten' in m'n feed staan, maar wel een heleboel zelfgebakken koekjes en taartjes enzo, en ik vind dat dat ook telt. 

En deze pumpkin/oatmeal cookies waren écht ongelofelijk lekker, dus, eh, ja nouja, die dus. Hè. 

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Deze. Maar ik snap niet helemaal waarom want ik heb eigenlijk best wel een paar foto's op m'n instagram waar ik niet zo'n ongelofelijk weeïg en lieflijk lachje op m'n gezicht heb, hahahaha. Niet m'n persoonlijke favoriet dus.

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Ik was dus heel even bang dat ik gewoon helemaal géén foto van Tammie had gepost, maar dat was uiteindelijk (gelukkig) toch niet zo. Ik postte deze foto (die eigenlijk meer een foto van een foto is, maar dat telt gewoon vind ik) van Tammie een poosje terug in verband met een DIY die ik hier op m'n blog had gepost (klik) :)

Welke fotobewerkingsapp (of instagramfilter) gebruikte je het meest?

Uhm. VSCO. Altijd VSCO. VSCO is fijn. :)

Wat is de leukste quote die je in 2014 hebt gepost?

Deze vraag heb ik eigenlijk gewoon zelf toegevoegd aan de tag. En eigenlijk heb ik dat alleen maar gedaan om bovenstaande foto te kunnen posten. Ik vond mezelf namelijk heel erg grappig toen ik 'm op instagram zette en blijkbaar was iedereen het daar wel mee eens want ik kreeg hele leuke reacties, haha :)

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op instagram?

Nouja, dit is eigenlijk een beetje zielig, haha, maar ik heb gewoon 20 hashtags die ik copy/paste onder iedere foto. En uh ja, eigenlijk is dat stom. Maar ach, #yolo enzo. Ik pas ze meestal een beetje aan, maar ik denk dat #fabulous #selfie en #swag meestal wel van pas kwamen (haha nee grapje, ok doei). 

Ik tag iedereen die zich geroepen voelt om deze vragenlijst in te vullen (en drie uur foto's van instagram wil uitzoeken en downloaden enzo - jezus, wat is dat een pokkewerk)


Wat zijn JOUW meest gebruikte hashtags? (dit hoeft niet serieus beantwoord te worden)

Liefs,
Laura

Deze tag is door Danielle verzonnen.

28 comments:

  1. Onwijs leuk om te lezen dit, zeg! Niemand heeft mij getagd maar ik heb zin om hem zelf ook in te vullen ;) X
    www.lemontierres.com

    ReplyDelete
  2. Ik ben ook niet dol op tags, maar deze is inderdaad wel leuk! De foto waar je de meeste likes op hebt gekregen is nou juist wel mijn favoriet, hahah! Ik vind het een prachtige foto. De quote is inderdaad heel leuk en je bent volgensmij niet de enige die 20 hashtags knipt-en-plakt... haha ♡

    ReplyDelete
  3. Ik hou echt van jou foto's en je instagram! Die lichtjesfoto is zo mooooi!
    Liefs, Tessa

    ReplyDelete
  4. AHAHA, wat super leuk ingevuld Lau! Ik houd van jouw humor :). Die quote is inderdaad geweldig, en die foto met je 'weeïge lachje' is juist super leuk! Liefs

    ReplyDelete
  5. Echt, ik houd van deze tag. De meeste foto's had ik al gezien, jij maakt zulke mooie foto's. Die foto van de boot naar Londen is echt heel mooi! Zonde dat er niet meer foto's van Londen op instagram staan. X

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh dankjewel! :) oh en ik ga binnenkort gewoon allemaal foto's van Londen posten. YOLO :) X (en ik ga heel snel gewoon weer terug!)

      Delete
  6. Leuke tag! Normaal houd ik ook niet zo van tags, maar deze is erg leuk, vooral doordat er foto's bij staan en niet alleen maar tekst :) Die meest gelikete (?) foto, is trouwens echt super mooi!

    ReplyDelete
  7. Wat een leuke tag zo! Ik ga hem ook snel invullen :) Je hebt echt een leuk insta account! :)

    ReplyDelete
  8. Wat een leuke tag! Je foto's zijn echt heel erg mooi! Leuk! Liefs, x

    ReplyDelete
  9. Je plaatst zulke mooie foto's op Instagram Laura, volgens mij heb ik het al wel vaker gezegd maar ik blijf het zeggen. Je moet echt iets met fotografie gaan doen, je hebt er talent voor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaah je bent zo lief isabella! ik wil ook echt wel heel graag iets met fotografie doen :)

      Delete
  10. Wat heb je de tag leuk ingevuld en wat een mooie foto's!

    ReplyDelete
  11. Van alle parodieën die er zijn op die quote, is dit toch wel een van de leukste :P

    ReplyDelete
  12. Hahaha, ik kan echt hard op lachen om dingen die jij opschrijft - je bent leuk! Ik vind tags wel oké om te lezen en af en toe in te vullen maar niet een blog vol met tags jakkie. Je instagram foto's zijn mega leuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh hahaha, wat lief! soms heb ik ook gewoon echt heel veel lol tijdens het schrijven van een artikel. daarom komt het misschien ook wel beter over, omdat het écht oprecht is. soms zit ik hardop te lachen achter m'n laptop, haha. Liefs!

      Delete
  13. Yeey, je hebt hem ingevuld! En ik snap je wel hoor,tags invullen is soms een beetje stom, maar soms ook wel leuk, deze tag vond ik gewoon wel iets voor jou! :) Je Instagramfoto's zijn namelijk echt heel mooi (slijm slijm) Maar oké, leuk dat je het gedaan hebt! ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaah lief! ik vond 'm ook heel leuk om in te vullen dus dankjewel voor 't taggen <3 X

      Delete
  14. Nog nooit is een instagramtag zo grappig geweest dat ik hier bijna over de grond rol van het lachen (bijna... #ikoverdrijfweereens), superleuk!

    ReplyDelete
  15. Wat een leuke tag. Leuk om te zien wat je favoriete foto's zijn en wat het verhaal er achter is xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. leuk om te horen! ik vond 't inderdaad ook heel leuk om wat meer over de foto's te vertellen! xxx

      Delete
  16. Jou manier van schrijven is zo leuk! Dat moest ik gewoon even zeggen! Hihi, leuke tag! Liefs

    ReplyDelete
  17. Mooie foto's heb je; sfeervol! :)

    ReplyDelete
  18. Hi girl! Kwam via Google je ingevuld tag tegen, als bedenker van de tag leek het mij leuk om hem in 2017 weer nieuw leven in te blazen. Vind je het leuk om weer mee te doen? Je kunt de vragen vinden op mijn blog!

    ReplyDelete

Thanks!