Friday, November 7

DEENA & OZZY ANKLE BOOTS



Een paar weken geleden stond ik in de Urban Outfitters, niet van plan iets te kopen. Ik wandelde wat langs de cardigans en bladerde wat door alle toffe boekjes met de meest random onderwerpen (how to run a rainbowfarm of 100 recepten met coca cola). Toen ik bij de schoenen ging rondsnuffelen viel mijn oog echter op een paar prachtige enkellaarsjes. Na lang dralen en twijfelen vroeg ik of ik ze mocht passen en binnen no time stond ik weer op de stoep - en deze keer met een enorme Urban Outfitters shopping bag in mijn hand.



Ik was al een poosje op zoek naar een paar leuke zwarte laarsjes, maar kon steeds het perfecte model niet vinden. Alles leek op elkaar en was te hoog, te laag, te hoekig of te rond. Toen ik de laarsjes van Deena & Ozzy zag wist ik echter meteen dat het niet beter zou worden dan deze. De hak was niet te hoog en de neus niet te puntig, het leer is onwijs soepel en het allerleukste: ze zijn uniek! Ik heb nog niet eerder leren laarsjes gezien met een zilveren detail bij de neus. En al helemaal niet zo'n supermooi en subtiel randje als bij deze!


De prijs was het enige dat me tegenhield. Ik wilde (en wil nogsteeds) sparen, en leren laarsjes van 100 euro pasten niet echt binnen die visie. Plotseling ging er een lampje branden: het was sale! HET WAS SALE. Toen ik een tweede schoenendoos checkte kon ik het wel uitgillen van geluk: 50% korting. Dat was doorslaggevend. Zo gebeurde het. En ik heb nog geen seconde spijt gehad. 

De laarsjes lopen heerlijk en zijn leuk bij haast iedere outfit. Ik heb er urenlang op gelopen tijdens mijn reisje naar Londen, zonder ook maar enige blaren op te lopen! What's not to love 'bout these babies? Ze zijn geloof ik nogsteeds te koop, maar wel voor de originele prijs (de sale is - helaas - alweer voorbij). 

Wat vind jij van m'n nieuwe boots

Liefs,
Laura

30 comments:

  1. Jaaa, ik vind het zulke beauties! Ze zijn zo mooi, en altijd als je ze aan hebt wil ik ze ook (ook als je ze niet aan hebt eigenlijk, haha).
    Liefs,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah naaahw Naomi :) Maar jij hebt geweldig mooie Vagabonds die ik weer heel graag wil hebben (HADDEN WE MAAR DEZELFDE MAAT....) Lieeefs!

      Delete
  2. Wow, ze zijn echt geweldig! En dan met 50% korting! Ik snap dat je hier geen moment spijt van hebt gehad! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh dankjewel! Oh en ja, die 50% korting maakte echt alles drie keer mooier :)

      Delete
  3. Wat een prachtige laarsjes! En wat heb je een geluk - met die sale. :-) X
    www.lemontierres.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja ik ben een ongelofelijke lucky bastard :) X

      Delete
  4. Wauw I love them!! Ze zijn echt super mooi!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh ja ze zijn mooi hè! Dankjewel! Liefs.

      Delete
  5. Het is grappig dat je het als een sprookje verteld. Het is ook echt een sprookje. Perfecte dingen in de sale kopen :)

    ReplyDelete
  6. Ze zijn echt perfect!! Zelfs voor 100 euro had ik ze niet laten liggen denk ik ;) X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ja, IKR?! Ik wilde alleen ook nog twee cardigans en een setje ringen kopen; daarom vond ik 100 net een beetje teveel van het goede. X

      Delete
  7. hele leuke babies! verslaaafd aan ankle boots!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha same! Ankle boots zijn zó heerlijk :)

      Delete
  8. WHAT DIT ZIJN DE MOOISTE SCHOENEN OOIT WHAT NEE ECHT DEZE MOET IK HEBBEN !!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAhahahaha. Nouja ze zijn nogsteeds te koop dus sla je slag zou ik zeggen ;) Op naar de dichtstbijzijnde Urban Outfitters! X

      Delete
  9. Waaaauw, zo mooi! Dat zilveren randje maakt het helemaal af. Zo awesome dat ze nog eens in sale waren ook, lucky you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat zilveren randje is inderdaad precies goed. Zonder zouden de laarsjes een stuk minder zijn. Oh en ja, lucky me, haha ;)

      Delete
  10. Ze zijn prachtig! Dat zilveren randje is ook echt mooi detail.

    ReplyDelete
  11. Ah, ze zijn echt geweldig! Leuk hoor:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, thanks Ies :)

      (#funfact: ik heb ze momenteel aan, haha)

      Delete
  12. Wauw, die zien er prachtig uit!

    ReplyDelete
  13. Oooooh ze zijn echt geweldig super onwijs mooi zeg! (en die boeken in de Urban Outfitters zijn zo leuk, daar kan ik uren in bladeren)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha dankje Saar :) (oh en ik sta meestal ook echt gewoon uren in die boekjes te bladeren. dan check ik even de tijd en is het opeens twee en een half uur later, haha)

      Delete
  14. Wauw, echt perfecte schoenen :)!

    ReplyDelete

Thanks!