Wednesday, November 5

OCTOBER GOALS: RECAP

De afgelopen drie, vier, vijf maanden begon haast ieder eerste artikel van de maand (of nouja, misschien niet de allereerste, maar je snapt wat ik bedoel) met iets dat ongeveer hier op leek: OMG. De tijd gaat zó snel. Woah. Hoe kan dit. (etc.). Deze maand is daarin een beetje uniek. Het voelt namelijk als een eeuw geleden dat ik mijn artikeltje over mijn goals voor oktober schreef. Ik snap níét wat er gebeurd is, en ik weet ook niet of ik het heel fijn vind, maar het is anders. Dat wel. (Al vrees ik dat ik mijn artikel wederom ben begonnen met een soort observatie van het verloop van de tijd - lekkah origineel dus). 

Maargoed, jongens, het is november. De maand voor december. (De top 2000 begint weer. Ik kan de feestdagen gewoon al ruiken - letterlijk én figuurlijk, ik bedoel, de hele aula ruikt naar pepernoten en meer van datsoort ongein.) Een nieuwe maand betekent nieuwe doelen én kijken hoe het is gegaan met mijn doelen van oktober. En dat gaan we vandaag doen (feestje).MIJN EIGEN DOMEIN KOPEN
Jullie hebben 't nog niet gezien.... maar dit doel is wel gelukt! Ik ben achter de schermen heel hard aan het werk om mijn blog over te zetten naar mijn domein enzo, dus stay tuned! Heel binnenkort wordt ik een koele blogger met een koel domein #2kool4skool.


HEEL VEEL FOTOGRAFEREN
Ik heb misschien niet zo veel gefotografeerd als ik zou willen, maar ik heb wel echt gefotografeerd. Anders zouden jullie allemaal lege blogpost zonder leuke plaatjes lezen. Dus eh, ik kan deze opzich wel gewoon van m'n lijstje afstrepen. Als ik nóg meer zou gaan fotograferen zou mijn schoolwerk daar toch wel écht onder gaan lijden vrees ik.


GENIETEN VAN ENGELAND
Als jullie dit, dit en dit artikel hebben gelezen dan is het waarschijnlijk geen geheim meer dat ik ongelofelijk van Engeland heb genoten. Als in écht o n g e l o f e l i j k. De Britse cultuur heeft mijn hartje veroverd en ik kan niet wáchten tot mijn volgende tripje (maar gelukkig is die misschien wel dichterbij dan ik denk.....)!

WAT MEER SPORTEN
Vooral de afgelopen we(e)k(en) heb ik heel hard mijn best gedaan om wat meer te bewegen. Ik heb mijn liefde voor hardlopen weer teruggevonden en heb een paar hele chille work-outs ontdekt die perfect aansluiten bij mijn capaciteiten (: Ik ga dit komende maand dus sowieso proberen vol te houden!

MINDER CHOCOLADE VERORBEREN
Ik weet niet of het door mijn goal komt of gewoon omdat ik er geen zin meer in had, maar ik heb afgelopen maand echt bizar weinig chocolade gegeten (op die ene hele chocoladeletter als snack na dan, maar ik had hónger, haha). Niet dat ik verder bijzonder gezond heb gegeten hoor, daar mag ik misschien nog wat beter op letten... Maar het gaat de goede kant op (en lekkah eten mág ook gewoon!).


MEER CACTUSJES KOPEN 
A girl can never have enough cacti - me :). Ik ging naar de IKEA en kon me niet inhouden. Oeps. Maar ik ga niet teveel loslaten over mijn nieuwe babies want ik heb een heel leuk artikeltje ingepland over mijn groeiende familie prikplantjes. 

TWEE KEER EEN DAY-OFF NEMEN
Ik was pittig gestresst afgelopen maand. School is echt heel erg vermoeiend en stom en bweh soms en dus heb ik écht niet de rust kunnen vinden om een lekker dagje vrij te nemen. Maarja, volgende keer beter hè!

3 BOEKEN LEZEN
In september ging het lezen niet helemaal geweldig, maar gelukkig is dat afgelopen maand weer helemaal goed gekomen! Ik las The Maze Runner (#fangirling), The Circle en Spells. Daarnaast ben ik halverwege in Karakter (van Bordewijk - gotta know your classics). Allemaal hele toffe boeken. Dus verwacht leuke reviews. (:

MEER TEKENEN 
Oktober was een maand vol inspiratie-uitbarstingen en dat zag ik terug in mijn tekeningen. Ik had leuke nieuwe ideeën en heb veel geëxperimenteerd met technieken en verschillende stijlen! Echte portretten zijn naast bovenstaande 'doodle' niet echt uit mijn pen gevloeid, maar dat maakt niet zoveel uit. Het gaat om het tekenen, niet perse om wát ik teken.


ÉÉN KEERTJE IN MIJN TUSSENUREN BIJ DE B&B LUNCHEN
Ik heb volgensmij geen enkele keer bij de B&B gelunched. Wel meerdere keren koffie gedronken bij de Coffee Company, maar verder niets. Very good voor mijn portemonnee, yay! (:

Hebben jullie afgelopen maand ook aan doelen gewerkt? En zoja: hoe is dat gegaan?

Liefs,
Laura

22 comments:

 1. Super leuk artikel! Wat leuk dat je een eigen domein gaat kopen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh dankjewel! (: En jaaaa, ik heb 'm al, maar binnenkort is 'ie zegmaar 'zichtbaar'! Heel veel zin in. X

   Delete
 2. Superleuk lijstje, tof dat je veel doelen gehaald hebt!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. LAURA JE TEKENT ZO GORGEOUS. En ik houd me nooit aan doelen. Nooit. Want ja, dat is gewoon niet mijn ding. Maar ik ga mezelf toch een keer uitdagen en ook doelen maken, want het staat mega fancy op een blog. *NET ALS EEN EIGEN DOMEIN, YOU GO GURL*

  ReplyDelete
  Replies
  1. CLAUDIA JE BENT LIEF. Hahahaha, ga jij eens even snel mega fancy doen :))

   Delete
 4. Leuk artikel! Wat goed dat je toch nog veel van je doelen hebt kunnen halen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Laura :) ik was zelf ook wel een beetje trots ja, haha!

   Delete
 5. Leuke foto's en ook grappig om de doelen te lezen / en ik ben benieuwd naar je nieuwe website! X
  www.lemontierres.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjewel! M'n website gaat overigens niet heel erg veranderen hoor! Ik zet gewoon m'n blog over naar een ander domein en hier en daar verandert er een klein detail. That's it ;) X

   Delete
 6. Ooh dat lijstje is echt mooi! Ik dacht even dat het een foto van op WeHeartIt was ofzo! Neen, echt mooi 'getekend'! Je hebt nog redelijk veel goals kunnen halen nee? En cacti! Ze zijn zo schattig :)

  ReplyDelete
 7. Leuk artikel weer! Ik ben benieuwd naar je eigen domein, hele nieuwe lay-out of dat niet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Eilish! Nee, geen nieuwe lay-out. Er zullen wat kleine details veranderen, maar that's it ;)

   Delete
 8. Meer sporten is ook een doel voor mij! Toch lastig om mezelf er toe te zetten! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa vooral als je 't al een beetje druk hebt is sporten soms een beetje lastig. Maar volhouden en een ritme creëren is de oplossing (niet makkelijk, haha!). X

   Delete
 9. haha #bloggersnaardetopmeteigendomeinen
  leuk leuk leuk!

  ReplyDelete
 10. Heel erg tof! En leuke doelen heb je gesteld, tof om te zien dat je ze waarmaakt :) Ik ben benieuwd naar wat voor meer mooie foto's er gaan komen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, heel tof om te horen! :) Liefs, X

   Delete
 11. Je hebt echt een mooi handschrift, ik ben altijd zo jaloers op mensen met een mooi handschrift want mijne is echt jsdkjdsh. Super leuk dat je een eigen domein krijgt, ik ben benieuwd :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha ik heb ook wel echt m'n best gedaan op deze lettertjes hoor, normaal gesproken is mijn handschrift ook redelijk 'jsdkjdsh'. Oh en ik ben ook echt héél excited voor m'n eigen domein :) X

   Delete

Thanks!