Wednesday, November 26

ALLES DAT GROEN IS EN PRIKT...

Een paar weken geleden alweer (jongens wat vliegt de tijd) bracht ik een bezoekje aan de IKEA in Amsterdam.  Ik kan die winkel niet verlaten zonder de hele route langs alle voorbeeldkamers te lopen, dus dat heb ik toen ook gedaan. Ik was die dag echter niet van plan meubilair te kopen: ik had een doel voor ogen en dat doel moest en zou ik volbrengen. Ik wilde meer cactusjes. En een vetplantje. Zonder deze items zou ik de winkel niet verlaten

En dus, na zo’n twee uur door de winkel te hebben gewandeld liep ik het magazijn binnen en ging ik op klopjacht. Ik snelde langs alle prachtige lampjes, de tapijten en gordijnen en eenmaal bij de planten aangekomen kamde ik alle gangpaden en planken uit tot ik uiteindelijk vond waar ik voor was gekomen: cactusjes en vetplanten in álle soorten en maten. Voor spotprijsjes. Moge de hemel u prijzen, lieve Zweedse vriend (eh, de IKEA dus).


Ik verliet de winkel uiteindelijk met drie kleine cactusjes in snoezige witte bakjes (heel erg instagram-proof) en een mooie vetplant in een aluminium bakje. Perfect voor mijn wit ingerichte kamertje dus :)

De kleine cactusjes zijn per drie verpakt en kosten €4,95. De grote vetplant kost zo’n €3,- en de aluminium bak is volgens mij rond de €1. Al met al was ik dus niet zoveel kwijt en vier prachtige plantjes en bakjes rijker, yay! Nu moet ik ze nog in leven houden ;)


Zijn jullie ook zo dol op alles dat groen is en prikt?

Liefs,
Laura

P.S. Ik heb de afgelopen dagen een paar artikelen overgeslagen: dit is iets dat ik bijna nóóit doe, maar alles (school, toetsen, afspraken en datsoort dingen) werd een beetje te veel en dus besloot ik om heel eventjes wat rustiger aan te doen. Dit was echter een eenmalig dingetje, en dus ben ik vanaf nu weer helemaal back in the blogger-game (in m'n hoofd klonk dat volgensmij leuker dan het eigenlijk is, haha). XO

24 comments:

  1. Wat een schatjes! Ik ben alleen heel slecht in plantjes levend houden. Zelfs vetplantjes...... X
    www.lemontierres.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ja same here, dus dat wordt nog spannend ;) X

      Delete
  2. Ik kocht onlangs twee cactussen! Ik ben dol op cactussen. Veel mensen vinden ze lelijk. Ik snap daar niets van! Je maakt hele mooie foto's!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snap ik ook niets van! Cactusjes zijn prachtig en zó schattig, haha :) Dankjewel! X

      Delete
  3. Jaaaa! Wat super leuk! Ik wil zo graag die cactusjes kopen! Ze zijn echt super leuk en heel instagramproof zoals je zegt haha! Ik kan niet wachten tot ik ben verhuisd, alleen al hierom! <3 Liefs

    ReplyDelete
  4. Wat heb je mooie foto's gemaakt! Ik heb deze plantjes ook bijna allemaal, maar ik ben toch meer een orchideeenmeisje ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh dankjewel! Superleuk om te horen :) Orchideeën zijn trouwens ook echt heel mooi! X

      Delete
  5. Ik ben er gek op haha! Wist je dat het meervoud van cactus, cacti is hahaha.

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ja, in 't Engels is 't meervoud cacti, in het Nederlands kun je ook cactussen zeggen, maar cacti klinkt gewoon heel leuk :) Liefs!

      Delete
  6. Jaaa bij de ikea hebben ze zulke leuke plantjes! en ik vind je foto's zo moooi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg, ja. Ik heb echt een uur tussen die plantjes gelopen omdat ik niet kon kiezen. Ze hadden ook superleuke mini-kerstboompjes :)

      Delete
  7. Altijd leuk de Ikea, kan daar echt uren rond hobbelen :) En de cactusjes zijn super cute! (Voor zover cactussen schattig kunnen zijn haha)

    ReplyDelete
  8. Cactusjes (of cacti, haha, dat klinkt zo grappig^^) vind ik altijd heel leuk voor op je kamer, maar ik durf het niet zo goed vanwege onze kat... Die komt altijd overal aan en straks prikt ze zichzelf de hele tijd haha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb ook twee katten: ze snuffelen er wel eens aan, maar ze hebben zich nog nooit bezeerd aan m'n cactusjes dus ik denk dat je ze prima een keertje aan kunt schaffen! Ze zijn ook totaal niet duur dus 't is best 't proberen waard ;) X

      Delete
  9. Waarom is er geen Ikea bij mij in de buurt... Maar ooit zal ik die cacti nog wel eens te pakken krijgen, hehe. Ze zijn zo leuk<33 (en fotogeniek)
    X Emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha jammer dat er geen Ikea bij je in de buurt is! Ze zijn inderdaad extreem fotogeniek! :) X

      Delete
  10. Leuke kaars tussen die "cacti"!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vind ik nou ook (zo'n mooi roze kleurtje ook hè, Sam). X

      Delete
  11. Wat leuk die cactussen, ik vind ze heel mooi ter decoratie!

    ReplyDelete

Thanks!