Friday, October 3

SEPTEMBER GOALS: RECAP



Het begint een beetje bizar te worden vind ik: iedere nieuwe maand begin ik met hetzelfde riedeltje: artikelen over oude doelen, nieuwe doelen en favorieten met het liefst bij ieder artikel een lap tekst vol gezeur over de tijd die te snel voorbij gaat. Maar het is écht zo. De tijd gaat zelfs zo snel dat ik me nog precies kan herinneren wat ik vorige maand als intro voor mijn september goals schreef. Ligt het aan m'n leeftijd en deze 'fase' in mijn leven of aan onze steeds sneller wordende maatschappij? Ik weet het niet, maar het maakt me bang. 

Anyway: het is dus oktober (sinterklaas en kerst komen héél erg dichtbij nu jongens) en vandaag blik ik terug op afgelopen maand en de doelen die ik voor mezelf heb opgesteld. Ik kan je alvast voorbereiden op een boel mislukkingen. School vergt meer tijd dan ik dacht en ik heb dus geen tijd gehad om boeken lezen, videos maken en portretten tekenen te combineren met bloggen en leren. Al moet ik niet overdrijven want er is ook een heleboel wél goed gegaan de afgelopen maand (:



3 VIDEOS UPLOADEN
Hebben jullie video's gezien? Nee hè? Nou ik ook niet, hahaha.

ONTBIJTEN BIJ DE HEMA
Ik kan dit gewoon niet. Het lukt me niet. En ik wil het zó graag. ):




OP EEN STEDENTRIPJE GAAN
Yesssss. Ik ging naar utrecht voor de #utrechtmeet en ik schreef er 3 artikelen over (#1 #2 #3)!

3 BOEKEN LEZEN
Oké, het is dus duidelijk dat school is begonnen. Mijn doelen zijn deze maand niet helemaal lekker gegaan, en ik heb dus ook geen drie boeken gelezen. Maar volgensmij is al het leeswerk dat ik heb gedaan voor school bij elkaar wel zo'n vier boeken waard dus ik neem het mezelf niet kwalijk.... (ik heb overigens wel drie halve boeken gelezen: the circle, wings en attachments - BAM, in the face!).

GEZONDE LUNCHES MEENEMEN NAAR SCHOOL
Dit is wél heel goed gegaan: ik heb geen enkele keer simpele boterhammen meegenomen. Bijna iedere dag heb ik lekkere wraps, salades of iets anders meegenomen (ik ga hier écht nog artikelen over schrijven, beloofd).

ÁL MIJN HUISWERK MAKEN
HELL YEAH. Ik heb me echt keihard ingezet voor school en dat voelt goed (momenteel ben ik extreem aan het uitstellen, maar zo af en toe moet dat ook kunnen). Mijn eerste cijfers zijn binnen, en ik heb al meerdere negens en achten in de wacht gesleept, dus ik ben een blije Laura.

GENOEG SLAPEN
Slapen is niet helemaal mijn ding, of nouja, ik ben dol op slapen maar ik kan het gewoon niet. Maar ik denk dat het redelijk is gegaan. Het had veel erger gekund; laten we het daar op houden. (ik sta nog overeind zegmaar)

2 PORTRETTEN TEKENEN
Uhm. Tsja. Dit is een beetje een zelfde soort geval als de videos. Geen portretten deze maand (maar wel heel veel andere creativigheidjes, dus dat maakt het iets minder schrijnend.)



MIJN KAMER NETJES HOUDEN
Ik denk dat dit redelijk goed is gegaan? Het was zo af en toe best chaotisch in m'n kamer, maar dan ruimde ik het wel meteen weer op.

IETS BAKKEN (CHEESECAKE)!
Geen cheesecake, maar wel een overheerlijk bananabread met pumpkinspices (: Vorige maand schreef ik dat taart het leven beter maakt, maar ik wil toch nog graag even melden dat datzelfde geldt voor bananabread. 

Heb jij afgelopen maand ook aan doelen gewerkt en zoja; hoe is dat gegaan?

Liefs,
Laura

18 comments:

  1. Super leuk artikel en je hebt ook al veel doelen gehaald! Ik ben heel benieuwd naar die gezonde lunch ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh, dankjewel! (: Hett artikel over de lunches komt komende week online! (: X

      Delete
  2. Mmmmmm, mocht je ooit nog een cheesecake willen bakken en je zoekt iemand om 'm op te eten, ik meld me aan als vrijwilliger... En je moet trouwens inderdaad echt een keer gaat ontbijten bij de HEMA want het is super leuk. :)) Toffe tekeningetjes trouwens!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, is white-chocolate cheesecake ook goed? Dat vind ik 't leukst om te maken (binnenkort een keertje meeten?) Oh en ja, komende vakantie ga ik écht ontbijten bij de HEMA, echtechtecht (geloof het maar niet; ik roep dit al drie maanden). Dankjewel! (:

      Delete
  3. De tijd gaat ook echt snel! En waarom 'mislukkingen'? Je doet toch je best? Mislukkingen klinkt zo negatief vind je niet? En je hebt juist ontzettend veel gedaan. X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nee je hebt wel gelijk ja. En eigenlijk is 't opzich ook nog best goed gegaan, maar vergeleken met de afgelopen maanden is het allemaal gewoon net iets minder. Maar 'mislukking' is hier inderdaad niet helemaal op z'n plaats (: X

      Delete
  4. Negens en achten, wauw, wat goed! (: En wat een leuke, mooie foto's! Bij de Hema ontbijten is echt heel erg leuk eigenlijk. Als je een ontbijtmaatje zoekt; kies mij! Bananenbrood, ooooh, dat wil ik ook zo graag nog een keer proberen. Ik heb alleen standaard ruzie met alles wat ook maar met een oven te maken heeft. Vooral hier in Leiden en mijn combi-oventje en nee, het wil gewoon niet. Mijn broodjes waren na twee minuten al keihard. Ik heb sowieso wat verkeerd gedaan, maar geen idee wat, want de gebruiksaanwijzing is in het Chinees. Niet ècht, maar toch. Onbegrijpelijk. Liefs en fijn weekend alvast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja ik ben zelf ook nog een beetje flabbergasted. (ontbijtmaatje, ik kies jou! - als je nooit pokémon hebt gekeken dan snap je dit niet, sorry). Oh en ja, ik herken de ruzies met de oven hoor (wij hebben ook een combi-oven). Ik heb heel hard gelachen om je comment, hahahah, zó herkenbaar (die gebruiksaanwijzingen zijn zegmaar het Nederlands dat 't dichtstbij Chinees komt). Liefs! X

      Delete
  5. Aah ik ben benieuwd naar de lekkere lunches! en het bananabread was echt perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komende week publiceer ik 't artikel (als ik in Londen ben). Oh en wat tof dat je 't bananabread hebt gemaakt en dat 't lekker was! X

      Delete
  6. Toch redelijk goed als je het in combinatie met school doet. Ben ook benieuwd naar je lunches!

    ReplyDelete
  7. Super leuk om weer te lezen!

    ReplyDelete
  8. Je hebt echt best veel doelen behaald Laura:) Wat goed van die achten en negens!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, 't valt uiteindelijk toch best mee met de 'mislukkingen', haha. Dankje! (:

      Delete
  9. Ahh wat leuk om te lezen! In de herfstvakantie gaan we bij de Hema ontbijten ja?! Ik wil dat ook zo graag nog een keer doen! En wat een super dat je elke dag een gezonde lunch mee hebt genomen! Het lijkt me heel tof als je daar een artikel over gaat schrijven! Liefs <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! (: Oh en ja, gaan we doen! (: Lijkt me supertof <3 X

      Delete

Thanks!