Thursday, September 11

SCOTCH & SODA PHOTOSHOOT


Afgelopen week publiceerde ik mijn artikel over de VFNO, maar eigenlijk was dat net iets te vroeg. Van de allerleukste 'activiteit' die avond had ik de foto's namelijk nog niet ontvangen. Op de eerste verdieping had het merk Scotch & Soda een 'Hotel Boudoir' setting opgebouwd en daar mochten onder andere Naomi en ik op de foto! De foto's zijn bij lange na niet perfect, ik ben natuurlijk ook geen professioneel model, maar dat maakt helemaal niets uit. Ik vind ze heel tof geworden en zou dolgraag nog een keer zoiets willen doen!


Naomi en ik mochten allebei een jasje van Scotch & Soda aan en kregen enthousiast aanwijzingen van de twee jongens die voor de fotografie verantwoordelijk waren (die twee waren overigens echt heel erg aardig). Ik vond het doodeng, maar de kick die ik kreeg toen ik me helemaal in het poseren stortte was echt geweldig. 

Het fotograferen duurde bij elkaar niet meer dan een kwartiertje, maar toch vond ik het heel erg tof. Vooral het zien van die twee creatieve jonge mensen, die in twee seconden al helemaal hadden uitgedacht hoe ze jóú het beste in het decor konden passen en welke houding je aan zou moeten nemen was erg leuk en inspirerend. 

Voor herhaling vatbaar dus!

Liefs,
Laura

20 comments:

 1. Wauw, wat een gave foto's! Heel mooi!

  ReplyDelete
 2. Ahhh wat gaaf! En super mooie foto's, jullie zijn net twee professionele modellen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaa, ikr! Thanksthanksthanks, ik voelde me ook heel even heel professioneel, haha. Liefs!

   Delete
 3. Wat een toffe foto's, heel mooi!!

  ReplyDelete
 4. Ahhh wat super tof! Wauw! Echt geweldig, prachtige, mooie foto's!! Super jammer dat ik daar niet meer bij was! Maar wel echt mooi zijn ze geworden! Zo professioneel! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjedankjedankjewel! Ik vond het ook heel jammer dat je er niet meer bij was, volgende keer zorgen dat dat wel lukt (: Liefs!

   Delete
 5. Wat tof zeg. De foto's zijn heel mooi geworden. Die staart twist vind ik erg leuk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah thanks! Ik vond het heel gaaf dat de fotografen meteen iets voor me in hun hoofd hadden; zonder hun aanwijzingen was het sowieso een stuk minder tof geworden!
   Liefs, X

   Delete
 6. Replies
  1. Ah dankjewel, ik ben er ook heel tevreden mee (: X

   Delete
 7. Great photos! I'm sure that your blog will be a success

  priceless-ambition.blogspot.pt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, and that's SO sweet! Means the world to me (:

   Lots of love! X

   Delete

Thanks!