Friday, August 22

OUTFIT | RUDE


H&M Blazer | PRIMARK Statement Necklace | &M Blouse | PULL & BEAR Boyfriend Jeans | H&M Brogues (want ja, ik heb ook nog voeten)

Hoi. Afgelopen week hadden m'n broertje en ik een mini-fotoshoot (want dat is leuk), maar achteraf bleek dat ik eigenlijk op bijna geen enkele foto echt leuk stond - behalve op de foto's waar ik boos en/of serieus kijk. M'n broertje was ook heel complimenteus (not). Eh, RUDE! 

Maargoed, aangezien ik de laatste dagen toch aan een stuk door het nummer Rude van MAGIC! luister besloot ik ze toch maar te publiceren - bij deze dus: boze Laura (plus een leuke youtubestream van het nummer zelf). 

(Hihi, oke, ik kan toch nog een beetje lachen. Zelfs nadat mijn fiets werd gestolen op de allereerste schooldag. Ja. Dat hoor je goed ja (zoiets gebeurt alleen mij). Karma moest me blijkbaar nog iets betaald zetten.) 

Oh, en tot slot zou ik graag nog een ode brengen aan fairylights. Zonder deze vrolijke lichtbolletjes zou mijn kamer namelijk heel erg saai en lelijk zijn geweest en ook hebben ze mijn outfitpost gered toen het heel erg regende en ik mijn camera niet wilde riskeren. Praise 'em fairylights! HALLELUJA.Doei.
Laura

16 comments:

 1. Hele mooie foto's, ik hou van het zwart-witte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb een klein beetje een sepia-touch gegeven aan de zwart-witte foto's. Dat vond ik persoonlijk ook wel tof (: Liefs! X

   Delete
 2. Nouuuuuu ik vind het wel meevallen hoor, ik vind de foto's echt heel mooi! En je serieuse, boze blik ook (: En fairylights, zucht, die wil ik ook zo graag nog hebben op mijn nieuwe kamertje! Dat maakt het echt een stuk gezelliger. Leuk blouseje trouwens, ik vind dat printje echt gaaf. Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaha, ahw, dankje! (ik ben laura en ik ben boos. want dit is niet mijn verhaal. maar dat van iemand die het zelf niet kan vertellen - sorry). nogmaals, dankjewel! (: Liefs! X

   Delete
 3. HEY SEXY LADY. Je ziet er super super super leuk uit :) :)

  ReplyDelete
 4. Oh, en applausje voor je nieuwe lay out :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. applausje voor de eerste persoon die het opmerkt! (:

   <3

   Delete
 5. Replies
  1. Alle credits gaan naar m'n broertje, haha (: Liefs! X

   Delete
 6. Je ziet er echt leuk uit! En die lichtjes aah zo cute!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahw, dankjewel Tessa! (: (IKR! fairylights zijn m'n leven)
   Liefs! X

   Delete

Thanks!