Saturday, August 30

HALF A YEAR HAS PASSED...


Hi there! Oké, officieel moet ik nog één dagje wachten, maar ik ben ongeduldig en ik bedoel: wat is één dag nou vergeleken met een half JAAR (dikgedruktonderstreepcursief)!?! Inderdaad, één honderdtweeëntachtig en een halfste. Niets dus. Minder dan één procent van alle tijd dat ik blog. Op 1 maart publiceerde ik namelijk mijn allereerste artikel (niet terugkijken jongens, het is een beetje awkward) en dus vieren we vandaag (eh, morgen dus) het halfjarig bestaan van Lauresque. In dit halve jaar is er ongelofelijk veel gebeurd! Zo leerde ik heel veel nieuwe mensen kennen, kocht ik een nieuwe camera, ging ik mijn dromen achterna en op reis naar Engeland, begon ik het Day Zero Project, haalde ik de 100 followers (hoezee!) en werd ik een gelukkiger mens. 

Ik wil graag duidelijk maken dat ik voor mijn plezier blog. Niet voor de features, niet voor de bekendheid en niet voor de gratis producten (die ik overigens ook helemaal niet krijg, maar je begrijpt wat ik bedoel). Toch lees ik iedere comment met liefde en word ik iedere keer intens gelukkig als ik een complimentje krijg - dat lijkt me overigens ook best normaal, maar ik vind het belangrijk om hier toch zo veel mogelijk bij stil te staan. Ik wil jullie bedanken voor alle reacties, complimentjes en lieve woorden, en voor het vertrouwen dat jullie me iedere keer dat ik aan mezelf twijfel weer kunnen geven. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou kunnen opbouwen en ervaren, en ik weet dat ik nog heel erg veel kan verbeteren en nog veel verder kan groeien, maar wat ik nu al bereikt heb vind ik fantastisch (en stiekem ben ik best een beetje trots). 

(sentimentele speech is over).

I LOVE YOU!

Liefs,
Laura

23 comments:

 1. Heerlijk lekker enthousiast! Ik blog sinds eind december 2013, niet heel veel langer dan jou en ja, het is echt geweldig hè??!! Zo leuk om te doen. Zo leuk om reacties te krijgen en te lezen. Gewoon echt helemaal tof dat bloggen. Lekker mee doorgaan en je mag zeker trots zijn op jouw leuke blog! Gefelicteerd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is heerlijk! Ik vind het zo ongelofelijk leuk (: Helemaal tof ja. Helemaal mee eens! Dankjewel, superlief. Liefs!

   Delete
 2. Gefeliciteerd! Bloggen is leuk he?! En zo verslavend ook. Al die leuke reacties en inspiratie die je opdoet. Ga lekker door op deze manier :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel (: JA. Het is geweldig. En ja. ADDICTIVE AS FUCK. Maar geweldig.
   Zal ik zeker doen (: Liefs, X

   Delete
 3. Aah gefeliciteerd! Super leuk!

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd! Ik ben je zojuist gaan volgen haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Wat lief van je en wat leuk om te horen (: Liefs, X

   Delete
 5. Ahh wat super leuk! Gefeliciteeerd! Je verdient die 100 (inmiddels 114) volgers! Ga zo door! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel lieve Tes! Ik had echt niet gedacht dat ik zo'n enorm getal ooit zou halen (: Ik ga zeker door - sterker nog, ik ben niet van plan ooit te stoppen, haha. Liefs, X

   Delete
 6. Your blog is always so amazing!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh my god, thank you! I can't believe you follow my blog - you don't even speak Dutch. (have you read my older articles? they're in English!) But woah, thank you, this literally means the world to me (: Love, X

   Delete
 7. Bedankt voor je reactie! Leuke post, ik ga je volgen!

  Kus, Demi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Geen probleem joh, (: Dankjewel! Superlief!
   Liefs, X

   Delete
 8. Hee gurl ik zat te denken. We moeten in de vakantie of in het weekend echt een keertje afspreken. In oktober heb ik m'n studenten ov dus dan reis ik gratig of goedkoop. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee gurl. Ik vind dat een heel tof plan. Dat gaan we doen. ASAP! (:

   Delete
 9. Wat superleuk, gefeliciteerd! Je blog is heel erg leuk, dus hopelijk blijf je nog lang doorgaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel! (hoera hoera hoera, het is nu officieel een half jaar!) Ik ga hopelijk nog vele jaren vol met bloggen tegemoet! (: Liefs, X

   Delete
 10. Gefeliciteerd! Leuke foto's ook!

  ReplyDelete

Thanks!