Tuesday, July 29

JULY, 22 | BEACH, WATERMELON AND BIRTHDAYS

Dinsdag 22 juli was mijn moeder jarig en besloten we met wat vrienden naar het strand te gaan voor een heuse picknick. Het foto's maken schoot er over het algemeen een beetje bij in, maar uiteindelijk heb ik toch een paar plaatjes geschoten! De naam diary zou ik dit artikel dus niet echt durven geven, maar geniet gewoon maar van dit überkorte, zomerse verslagje! (is über nog een woord? gebruiken we dat nog? woah, ik voel me lichtelijk overdatum met m'n 16 jaartjes jong)



Ik werd heel gelukkig van de kleurrijke strandhuisjes in het licht van de ondergaande zon! Het gaf me een enorm vakantie-gevoel (en daarnaast was het gewoon heel erg schattig en mooi). Ook vond ik de drie mensen op hun handdoekjes heel lieflijk daar, zo voor die huisjes. Allemaal zo klein, en met zo'n mooie rozige waas. Sprookjesachtig!

Want wat is een dagje strand zonder voeten-in-het-zand-foto? Precies ja! Een dagje aan het strand zoner voeten-in-het-zand-foto. Uhu. 

Maar het blijft leuk.

Dat is één stukje meloen.

Dat zijn er twee.

En tot slot volgde er nog een derde. YUM.

(en ik bedoel, wat is een strandpicknick nou zonder watermeloen? Precies ja! Een strandpicknick zonder watermeloen. - het spijt me, maar dit was een inkoppertje.)



De zon ging van geel, naar roze, naar rood en tot slot werd 'ie een streepje aan de horizon. Ik heb gezwommen tot er niets meer van de zon over was. Heerlijk was het! Ik heb ongelofelijk genoten: echt vakantievieren dit! (oh, en mijn cadeautjes was TRAVEL LISTOGRAPHY - meer daarover in mijn meest recente video - LINK)

Deel jij mijn liefde voor het strand en zonsondergangen?

Liefs,
Laura

10 comments:

  1. Hee literally is nu wel echt literally ons woord. WOW. En ja ik kan forever kijken naar een zonsondergang. Zestien jaar is een fijne leeftijd. Ik ben ondertussen zeventien en geloof me, dan voel je je te oud. Poeeeeh. Enjoy being sixteen :) Not overdone at all. I ain't no dramaqueen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. LITERALLY. Zonsondergangen > alles.
      Ik voel me raar qua leeftijd. Ik weet echt niet hoe oud ik me voel en hoe oud ik ben en wat mijn leeftijd zegt en wat ik wil zijn. SO CONFUSING. (you ain't no dramaqueen gurl, the only dramaqueen in here is me, and you ain't gon beat that gurl. cuz me is queen Lee (nah-ah not Bee, nope, itz Lee) - you ain't gon fuck with me gurl.


      bai.

      Delete
    2. Okay, okay, okay. U won this battle. U won this one. The next one will literally be mine and than I'll be queen EE :)
      Yes EE.

      Delete
    3. We'll see, we'll see. This is literally not over yet.

      Delete
  2. Zag er een leuk dagje uit! Ook hele mooie foto's, ooh die zonsondergang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel (: Het was zo gaaf om te zwemmen terwijl de zon onderging! X

      Delete
  3. Wauw! Mooie foto's! Super leuk om te zien! En wat is watermeloen toch heerlijk! Morgen ga ik er meteen een kopen na deze post, yum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhw, thanks! Jaaaa watermeloen is geweldig. GOTTA LOVE WATERMELON.
      Geniet van je meloen, haha (: X

      Delete
  4. Perfecte dag om jarig te zijn :) (ik ben ook op 22 juli jarig)
    Het ziet eruit als een heerlijke dag, met hele mooie foto's!

    ReplyDelete

Thanks!