Tuesday, June 10

DAY ZERO PROJECT


Wacht wat?! Ja! Feest, een nieuwe pagina is geboren op Lauresque. Laten we beschuitjes eten met muisjes (blauwe en roze, deze pagina is genderless - je kunt de pagina rechtsboven in het menu vinden!).

De laatste dagen heb ik zitten zwoegen boven mijn notitie boekje, maar nu is er wel iets: 101 doelen om in de komende 1001 dagen te volbrengen. Ingedeeld per categorie en alles (neuh, 't was niets. neuh, ik heb geen 303 getalletjes uitgetypt, neuh ook niet 202 streepjes; dat ging allemaal vanzelf).


Het Day Zero Project is waar dit allemaal om gaat. Je bedenkt 101 doelen die je in 1001 dagen moet volbrengen - bijna drie jaar dus. Dat lijkt verschrikkelijk veel, maar de tijd vliegt voorbij. Voor ieder behaald doel stop je een bedrag in een spaarpot, en na de 1001 dagen doe of koop je iets leuks van het geld dat je hebt opgespaard. Ik heb vaak nagedacht over doelen en wilde al heel lang iets als dit proberen, maar omdat mijn leven nogal (lees: heel erg verschrikkelijk extreem) grillig is geweest kwam het er niet echt van - en was het ook niet bepaald mogelijk. Nu wel. En daarom ga ik dit ook echt goed aanpakken.


De doelen zijn er. De plannen ook. Nu is het slechts (nouja, "slechts"... het wordt nog een hele kluif vrees ik) doen! 

PASSENGER LIVE ZIEN

KERST VIEREN IN LONDEN

ME INSCHRIJVEN VOOR HET U.W.C.

EEN WEEK LANG VEGANISTISCH ETEN 

EEN POLAROID CAMERA KOPEN

ZWEMMEN IN DE REGEN 

EEN ONVOLDOENDE HALEN

10 VERSCHILLENDE MUSEA BEZOEKEN (0/10)

EEN WENSBALLON OPLATEN

DE '50 QUESTIONS THAT WILL FREE YOUR MIND' BEANTWOORDEN

ETC.

Ik ben van plan na iedere 5 tot 10 behaalde doelen een artikel te schrijven over mijn vorderingen en ervaringen. In het begin en aan het eind zullen dat er vast wat meer zijn dan wanneer er alweer een jaar verstreken is, maar ik ga dit sowieso afmaken.

Het heeft een heel positief effect op me dat ik aan iets kan werken dat zo lang duurt; dan heb ik altijd iets om mezelf nuttig te maken. Dat is fijn.

Heb jij al eens eerder gehoord over het Day Zero Project? En zou jij zelf ook wel mee willen doen?


Liefs,
Laura

10 comments:

 1. Leuk dat je er aan mee doet! Heb er al wel eens wat over gehoord, en zit er nu steeds meer over na te denken om er ook aan mee te doen! Veel succes ermee, maar dat gaat vast goedkomen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik ben er zelf ook heel erg enthousiast over. Ik kan misschien nog niet een heel erg reliable advies geven, maar ik zou het eigenlijk heel erg aanraden! Het is heel erg fijn om iets te hebben om voor een hele lange tijd aan te werken en al deze dingen geven je ook een heel fijn en positief gevoel! Liefs! X

   Delete
 2. Wat een super leuk project! Ik had er nog nooit van gehoord, maar misschien wil ik dit ook wel gaan doen! Ik wil ook heel graag een polaroid! Misschien kan je die polaroid camera kopen van het geld dat je bij elkaar legt door al deze dingen te doen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Doen! Oh en btw, dat is eigenlijk een heel erg goed plan. Ga ik zeker in overweging nemen (; Liefs! X

   Delete
 3. Oh wat een supertof plan!! Ik ben zo benieuwd hoe het je zal vergaan dus maak er zeker artikeltjes over :) xx

  (oh enne die foodbattle, die heb jij geloof ik allang gewonnen nu. boooo, I'll go bake a cake from my tears. kay bye x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind het ook zo geweldig om te doen! Ik ga sowieso vaak updaten, ik ben zelf veel te excited om dat lang uit te stellen, haha!

   Woah. Ik heb iets gewonnen. Dat is nieuw.
   USE SOME CARAMEL - SALTED CARAMEL IS THA BEST.
   x

   Delete
 4. Ja wat leuk! Ik ben er ook al mee begonnen, maar hij staat nu niet meer online op mijn blog. Misschien toch maar weer doen, het is namelijk zo leuk om dingen af te kunnen strepen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precies ja, dat afstrepen zelf geeft al zo'n heerlijk en positief gevoel! Ik zou 't ook heel leuk vinden om te lezen (:

   Delete
 5. Wat een gaaf project! Wauw, ik denk dat ik dit ook ga doen. Je hebt mij echt enthousiast gemaakt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat tof om te horen dat je nu zo enthousiast bent! Heel veel plezier alvast! (: X

   Delete

Thanks!