Saturday, April 5

Outfits & Kletsen | Oops (March)

Zaterdag. Ja, zaterdag. Echt, ja, zaterdag. JONGENS HET IS ZATERDAG. Eindelijk. En dat gaan we vieren. Met een heeeeeerlijk ontbijtje (vanmiddag plaats ik hier een artikel over), en uitslapen natuurlijk. Doei wekker. Doei half 7 op. Ciao donkere kringen onder mijn ogen. Dááág school. Oh en hallo tijd voor bloggen en vooral hallo voor dit artikel. Vandaag herhaal ik namelijk alle outfits van afgelopen maand, maar niet met de leuke plaatjes van mijn voorgaande artikelen. Nee. Jullie mogen de grappige, prettig gestoorde en vooral redelijk ongemakkelijke foto's zien. Maarja, sinds mijn leven opgebouwd is uit awkward situaties kan dit er ook nog wel bij, toch? 


Maart was een aparte maand. Ook een leuke, dat wel. Ik ben van de ene in de andere situatie getuimeld en al met al was het een achtbaan van momenten en emoties, maar zoals meestal zijn het juist de moeilijke momenten die je sterken maken. Veel sterker. En dat heb ik wel gemerkt. Zestien is natuurlijk een leeftijd waarin er een hoop verandert in je leven, maar ook in je hoofd en aan je manier van denken. Ik werk al best lang aan het verbeteren van vanalles aan mijzelf (lang verhaal, ik zal het jullie besparen, tenzij jullie geïnteresseerd zijn en graag meer zouden willen weten over mijn psychologische achtergrond natuurlijk - rustig maar, ik ben geen psychopaat haha). Omgaan met ditsoort situaties (lees: moeder in het ziekenhuis, heel veel stress, verpeste verjaardag, school en paniekaanvallen) is voor mij best een uitdaging, maar ik merk dat ik met de dag steviger in mijn schoenen sta. En dat voelt goed. 

I'm a real princess (:
I kinda love this tree, actually <3

uhm, tsja.... (:
Charming - knipperen tijdens het nemen van een foto. Héél Charming. Sorry voor mijn lange verhaal. Nouja, eigenlijk, nee. Sorry dat ik sorry zei. Ik moet stoppen met sorry zeggen. Dit is mijn blog. En ik vind het fijn, en leuk om te schrijven. Dus ik doe dat ook (: Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te lezen. Verder wilde ik wel nog even aankondigen dat ik vanaf volgende week maandag om de dag een artikel zal plaatsen. Doordeweeks om 07:00 's ochtends, in het weekend ga ik proberen zaterdag én zondag een artikel te publiceren, en deze zullen dan om 08:00 's ochtends online komen. Daarnaast zal ik wel af en toe een extra artikel plaatsen en deze zal dan meestal 's middags rond 15:30 gepubliceerd worden. Het is voor mij momenteel niet haalbaar om dagelijks te posten, dat vind ik jammer, maar ik wil ook geen afgeraffelde artikelen gaan produceren. Het wordt allemaal iets overzichtelijker, en hopelijk nog leuker om te lezen. En te zien natuurlijk, want ik ga vrolijk verder met fotograferen.

Liefs,
Laura

2 comments:

 1. Je schrijft echt ontzettend leuk! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meen je dat serieus? oh, dat is echt het leukste compliment dat ik in uhm.... heel erg lang heb gekregen! dankjewel (:

   Liefs!

   Delete

Thanks!