Sunday, April 13

MOODBOARD | SLEEPING IN PARADISE


Al weken ben ik bezig met het perfectioneren van mijn slaapkamer (uhm, perfectionist much). Ik heb ieder kastje uitgepluist, elk laatje gesorteerd en een hele lading spullen weggedaan. Gewoon lekker weggemikt; iets waar ik over het algemeen niet echt heel goed in ben. Nu ben ik de laatste tijd echter in een soort let's start over vibe terechtgekomen, en ging het allemaal redelijk gemakkelijk. Toch ben ik er nog niet helemaal over uit hoe ik mijn lege en saaie kamer nu kan gaan veranderen in een plek, nee, de plek waar ik me het allerfijnst voel, en waarvan ik het idee dat 'ie echt bij mij past.. Daarom ben ik weereens gaan rondneuzen op Pinterest voor inspiratie. Et voila, vandaag deel ik mijn moodboard met jullie (:


Ik heb momenteel best een strakke, simpele kamer. Aan de ene kant is dat heel fijn, maar aan de andere kant vind ik 't soms een beetje té steriel ogen (vooral nu er een chirurgisch-groene deken op m'n bed ligt, haha). Ik kan totaal niet tegen rommel, maar aan de andere kant wil ik m'n kamer iets rommeliger hebben. Ik wil 't niet te tuttig, maar ook niet te stoer. Niet te extreem, maar ook niet te simpel. Ik wil iets dat schreeuwt: "LAURA (BOLDCURSIEFONDERSTREEPT)", maar het moet niet te schreeuwerig zijn.. Zie je m'n dilemma?!? (Dit is trouwens niet de eerste keer dat ik mijn kamer wil veranderen.. meer de 37926ste keer: 'jamaar nu ga ik het écht zo houden!'). 


Het is dus vrij duidelijk dat ik er nog niet helemaal uit ben, maar ik wil alles in ieder geval wat volwassener en wat eigener maken: wat minder suffe decoraties en juist wat meer betekenisvolle dingen met persoonlijke waarde. Zodra ik klaar ben ga ik een filmpje maken met sfeerbeelden van mijn kamer. Een soort roomtour dus (mijn kamer is niet groot genoeg voor een echte roomtour, daarom ga ik proberen alle details vast te leggen in sfeerbeelden en dit filmpje zal ik hier dan meteen publiceren).

Wat is voor jou onmisbaar of juist een echte no-go in je slaapkamer?


Liefs,
Laura

4 comments:

 1. Jij kan zo goed schrijven!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat lief! Dankjewel, ik vind het ook echt heel erg leuk om te doen.
   Schrijven is één van mijn grootste passies (:

   X

   Delete
 2. Dankjewel voor je reactie op mijn moodboard, echt lief. Ik vind die van jou ook kei tof! Ik zou mijn kamer elk jaar wel kunnen veranderen... Mijn must is wit & zwart in mijn kamer omdat het mijn lievelingskleuren zijn haha (een beetje raar, ik weet het) Maar 'k ben echt benieuwd naar het filmpje dat je in de toekomst gaat maken! X Eline

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahw, jij ook bedankt!
   Ik verander mijn kamer ook zeker wel eens per jaar. Ik vind 't super leuk, en na een poosje ben ik gewoon weer aan vernieuwing toe. Mijn favoriete kleuren zijn ook zwart & wit, en mijn kamer dus ook (totaal niet raar, haha).
   Zodra ik helemaal klaar ben ga ik filmen. Ik zal je op de hoogte houden.

   Liefs!

   Delete

Thanks!