Sunday, April 20

MIJN WEEK IN FOTO'S | HAPPY DAYS


De vogeltjes fluiten, de zon schijnt, het is heerlijk warm, de buitendeur staat wijd open en een warm briesje waait door ons huis. Het is zondag, maar niet zomaar een zondag: nee, het is de eerste zondag van de vakantie. V-a-k-a-n-t-i-e? Wat is dat ookalweer? Nou, dat gaan we de komende twee weken ervaren. Eerst: afgelopen week. Best een leuke week, zeker voor een ugh-oh-help-ik-ben-toe-aan-vakantie-ik-tel-de-dagen-af-nog-één-weekje week. 


Oh boy, wát een winkel. Wát een rij - en wát een pech: onderweg naar de Forever 21 - ja, ik was ook naar de opening, zat het allemaal totaal niet mee. Geloof me, het was heel vroeg, maar toch is het me gelukt om nét te laat te komen. UGH. Masha, een van mijn beste vriendinnen en tevens de persoon met wie ik naar de opening zou gaan stond al in de rij (bij de eerste 500), maar ik mocht niet meer bij d'r gaan staan. Ik heb toen een uur lang in m'n eentje in de rij gestaan. Meh. Gelukkig viel de winkel totáál niet tegen en heb ik een hele leuke ochtend/middag gehad. Ik heb niets gekocht (geen zin om wéér 2 uur in de rij te staan), maar wel heb ik veel gefilmd en gefotografeerd, dus morgenochtend publiceer ik een artikel met foto's en een filmpje!Ik ben wederom veeeeel buiten geweest en heb weer meerdere zonsondergangen gefotografeerd - samen met bloesem, bomen en blaadjes: the usual rond deze tijd van het jaar. Tijdens zo'n fotografiesessie kwam ik een prachtige Siamese kat tegen, en tsja, ik kon me niet inhouden en begon tegen het beestje te praten (oeps, ik praat heel veel in mezelf/tegen dieren, haha). De eigenaar van de kat - een heel grappig en verstrooid kattenvrouwtje hoorde me praten en dacht dat ik haar riep. Dit was natuurlijk niet zo maar we hebber vervolgens wel een uur staan praten over haar zeven (ZEVEN?!) Siamese katten en hoe geweldig ze wel niet waren. Het was, uhm, interessant.Ik ben na een middagje in de stad naar de bibliotheek geweest. Lekker even in een rustig hoekje lezen, daar heb ik soms gewoon behoefte aan. Rust. Voordat ik naar de bieb ging ben ik in de Urban Outfitters geweest (kan iemand zo'n 5000 euro missen? ik bied me aan in dat geval; er is niets in die winkel dat ik niet zou willen hebben). Deze To-Go Jars vond ik zó leuk. Ideaal om een lekkere smoothie in mee te nemen, of om gewoon als interieuraccessoire te dienen!Het allermeest heb ik toch wel genoten van onze kittens. Ze zijn nu vijf weken en beginnen zó ongelofelijk speels te worden. Ze dartelen door de woonkamer, hupsen over elkaar heen, rennen als gekken achter elkaar aan en liggen vervolgens uren te slapen op de bank. Ze zijn zo onweerstaanbaar lief. Wie kan deze dropjes nou weerstaan? (antwoord: niemand)

Nu, vakantie vieren. Ontspannen. Lekker veel blogger (ik hoop de komende tijd iets meer artikelen te kunnen schrijven). En morgen vier ik mijn verjaardag. Daar heb ik ook super veel zin in! Verder doe ik niet heel veel bijzonders deze vakantie, maar dat vind ik helemaal niet erg. Een beetje ontspanning en bankhangen is heel erg nodig.

Wat zijn jouw plannen voor deze vakantie?

Liefs,
Laura
2 comments:

 1. Oee, ik wil ook nog heel graag naar de forever 21 in A'dam..ik vrees alleen dat dat nog even moet wachten! Maar goed, ik ga over een maandje naar Antwerpen en daar hebben ze er ook een, hiep hoi!! :) Mooie foto's zitten erbij. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heel veel plezier in Antwerpen! Die in Amsterdam komt daarna dan nog wel eens (:
   Dankje!

   Liefs.

   Delete

Thanks!