OVER MIJ

Hi! Ik ben Laura, 20 jaar, een extreem chaotische, theedrinkende perfectionist, ex-studente aan de schrijversacademie, liefhebber van bloemenjurkjes, oversizede sweaters en (oeps, cliché) chocola. Ik schrijf graag, maar ben ook dol op tekenen, schilderen, sporten, lezen, muziek, fotografie, avontuur en mode (ja, óók mode - maar ik faal als fesjun-blawger, dus verwacht geen gedetailleerde outfitposts, haha). 

Ik zou het liefst zo veel en zo ver mogelijk reizen. Proeven van andere culturen, inspiratie opdoen, op avontuur uit gaan en compleet nieuwe werelden ontdekken (wanderlust it is). Maargoed - laat ik eerst maar eens beginnen met een tof appartementje in Amsterdam (of Utrecht), helemaal voor mij alleen. Dat vind ik ook goed. 

Verder vind ik het leuk om me net iets anders te kleden dan de rest en vind ik het heerlijk om naar kleine concertjes van gezellige bandjes te gaan. Ik kan verdrinken in boeken en heel hard huilen om films. Ik houd van wandelingen door het bos, maar ook door pittoreske dorpjes en langs de grachten van Amsterdam. Ik ben verslaafd aan YouTube en eh, ja, óók aan koffie. Bakken is m'n ding, maar ik ben niet zo'n keukenprinses (keukenkluns is in mijn geval iets gepaster) dus dat gaat nog wel eens mis. Ik ben hotspothunter (ja echt, ik jaag op hotspots), onafscheidelijk van mijn camera (m'n baby, m'n alles) en lichtelijk (há, "lichtelijk"?) geobsedeerd door Engeland (en alles dat een Brits accent heeft - duh). 

Als er nog iets is dat je graag zou willen weten dan mag je me altijd mailen/benaderen via social-media/een comment achter laten/me aaaaltijd bellen (nee grapje, dat laatste niet). 


LIEFS!
Oja. Dus. By the way hè: ik ben een mens. Een rampzalig chaotisch mens. Dus er gaat altijd vanalles mis. Bare with me, please. 

10 comments:

 1. Wat een leuke beschrijving! Reizen is zo leuk! Leuke foto trouwens!

  ReplyDelete
 2. Wat heb jij een leuke blog! Heel mooie foto's!

  ReplyDelete
 3. Volgens mij werd ik net verliefd op jou, je foto's en je blog!!♡ hahah oeps...
  liefss,

  ReplyDelete
 4. Je blog inspireert me echt en je foto's zijn echt waauw! Ik zou het super leuk vinden als je een keer op mijn blog zou willen kijken.
  liefs,

  ReplyDelete
 5. Ah wat een leuk tekstje! Leuk om herkenbare dingen te zien, als het hard kunnen huilen om films, houden van boswandelingen en verslaafd zijn aan koffie. En hotspothunter vind ik ook een mooie :) ik probeer Rotterdam ook steeds meer (weer) te ontdekken. Prachtig Laura, ook je foto, ik heb zin om je blog beter te leren kennen.
  Liefs

  ReplyDelete
 6. Wauw. Wat heb jij een gave site met fantastische fotos en verhalen! Echt heel erg leuk!

  ReplyDelete
 7. Ik denk dat ik verliefd ben op je blog.
  Je hebt echt hele leuke posts! 366 dagen is ook echt een gaaf project :)
  xxx

  ReplyDelete
 8. Hi Laura! Ik heb een vraagje, waar heb je tips ofzo gekregen om je blog zo mooi te maken enzo? :) xx

  ReplyDelete
 9. echt in love met je blog! <3

  ReplyDelete

 10. It's going to be end of mine day, however before ending I am reading this wonderful post to increase my knowledge. apple itunes login

  ReplyDelete

Thanks!