Sunday, October 5

MONTHLY GOALS: OCTOBER'Wat stond er op het pakje? Rood of blond?' een oudere man met een extreem Surinaams accent is met zijn rollator naast me komen staan bij het stoplicht en kijkt me met twinkelende oogjes aan. Hij mompelt nog iets over haar en verven, maar pas na een minuut of wat valt het kwartje en stamel ik ongemakkelijk iets over dat dit mijn eigen haarkleur is. 'Jaja, dat zeggen ze allemaal.' is het antwoord van de onbekende man. Het stoplicht is ondertussen op groen gesprongen en terwijl hij voor me uit racet voel ik mijn wangen rood worden. De rest van mijn fietstocht vraag ik me af waarom die man in godsnaam geïnteresseerd was in mijn haarkleur en of het echt lijkt alsof mijn haar geverfd is. Eenmaal thuis aangekomen zie ik mijn notitieboekje echter liggen en vergeet ik de situatie: Nu is het namelijk tijd om pompoenen te tekenen. 
- Een verhaaltje door Laura, ter inleiding van haar 'october goals'.
Hoi allemaal. Ik was de standaard 'monthly goals inleiding' een beetje zat dus besloot ik mijn ervaring van gistermiddag in een klein verhaaltje te verwerken. Het was vrij apart, geloof me. En ik tekende dus een pompoen in mijn schriftje, bij wijze van 'decoratie' van mijn lijstje met doelen, want: leuk. Ik ga komende week naar Engeland, ben van plan deze maand mijn eigen domein aan te schaffen en heb een paar goede voornemens.


Ik wil...

MIJN EIGEN DOMEIN KOPEN
Want daar is het nu toch echt tijd voor. Ik ben net van plan ooit te stoppen met bloggen en daarnaast staat www.lauresque.com toch nét wat mooier en professioneler dan www.lauresque.blogspot.nl, toch?

HEEL VEEL FOTOGRAFEREN
De afgelopen tijd heb ik sowieso heel veel gefotografeerd, en ik merk dat mijn foto's ook écht vooruit gaan, maar juist daarom wil ik er nóg meer tijd in steken en nóg meer nieuwe dingen proberen en ervaring opdoen!

GENIETEN VAN ENGELAND
Morgen vertrek ik naar ons prachtige overzeese buurlandje en ik kan haast niet wachten. Dit doel ik ook niet echt extreem moeilijk ofzo (het is meer een excuus  om over Engeland te kunnen praten, haha).WAT MEER SPORTEN
Ik merk dat ik zóveel beter in mijn vel zit als ik wat meer beweeg, maar helaas is dat soms moeilijk te combineren met het drukke schoolleven: komende maand ga ik dus écht proberen om af en toe gewoon lekker een keertje te gaan hardlopen of een goeie work-out te doen.

MINDER CHOCOLADE VERORBEREN
Want de hoeveelheid chocolade die ik afgelopen maand heb verslonden is niet helemaal oke meer, haha.

TWEE KEER EEN DAY-OFF NEMEN
Vorige week schreef ik een artikel over mijn ideale 'day off': ik voelde me niet zo lekker en ging niet naar school, maar deed allemaal leuke, fijne en ontspannende dingen. Komende maand wil ik twee keer zo'n dagje voor mezelf houden als ik merk dat ik er een beetje doorheen zit, omdat ik merkte dat het me heel erg goed deed (:3 BOEKEN LEZEN 
Wat lezen is fijn en drie boeken is toch best te doen (en ik ben al halverwege drie boeken, dus opzich zou dit écht geen probleem moeten zijn, haha).

MEER TEKENEN
Omdat ik naar de kunstacademie wil en mijn skills moet blijven oefenen en moet blijven produceren!

ÉÉN KEERTJE IN MIJN TUSSENUREN BIJ DE B&B LUNCHEN
Ik vind het heerlijk om in mijn tussenuren in een cafétje te zitten werken en koffie te drinken, maar dit is helaas niet zo goed voor mijn portemonnee. Komende maand beperk ik dit dus tot maar één keer (maar dan wel inclusief koffie, lunch en gebak - kwaliteit over kwantiteit zegmaar, haha).

Wish me luck guys!

Liefs,
Laura

P.S. Sorry jongens! Door een kleine 'storing' (ik heb geen idee wat er is gebeurd) is dit artikel te vroeg gepubliceerd: hij was dus nog niet af... Ik heb 'm bijgewerkt en de foto's erin gezet.

30 comments:

 1. thosefashiondays5 October 2014 at 11:20

  Super leuk artikel! je schrijft altijd zo leuk! En wat raar van die man die begon over je haarkleur :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjewel! En hahaha, ja 't was best apart, maar ergens ook heel erg grappig. X

   Delete
 2. Leuk artikel, echt leuke doelen weer! We gaan samen gezellig genieten van Londen (en ik dacht al, waar was je mooie tekeningetje van de pompoen, maar nu is hij er ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you gurl. We sure as hell are going to have a lot of fun. We should've practised our British accents a bit better though, haha. XO

   Delete
 3. Huh, wat gek van die man bij het stoplicht! Wel heel leuk geschreven trouwens:) En veel plezier alvast in Londen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, 't was pittig random. Haha, dankjewel (:

   Delete
 4. Super veel plezier in Engeland!! Ik ben heel benieuwd naar al je foto's en wat leuk dat je je eigen domein wil kopen ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Ik ga ook een heeeeeleboel foto's nemen in Londen, haha, en die zullen sowieso wel ergens binnenkort ook hier verschijnen (: (ik ben ook heel excited over m'n eigen domein, haha). Liefs!

   Delete
 5. Leuk artikel, en wat kan jij goed tekenen, jah ben wel een beetje jaloers haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nahw, dankjewel! Niet jaloers zijn joh, helemaal nergens voor nodig (; X

   Delete
 6. Leuke doelen en leuk artikel! Ik vind de foto's met de pompoen en tekening van de pompoen ook erg mooi! :)

  ReplyDelete
 7. Aaaawh, ik vind jouw tekeningetjes altijd zo schattig en tof en vrolijkmakend. :)
  Leuke october goals trouwens, ik ben benieuwd!

  ReplyDelete
 8. Wat kan je prachtig tekenen, wat tof dat je naar de kunstacademie wilt! Een day off is zooo fijn, succes met het behalen van je doelen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief, dankjewel! De kunstacademie is echt m'n droom, als ik daar toegelaten wordt dan is m'n leven compleet zegmaar, haha. (:

   Delete
 9. Super mooie tekeningetjes. En je hebt een hele leuke blog!
  Liefs Iep

  ReplyDelete
 10. Wat een leuk en origineel artikel heb je er van gemaakt zo met die tekeningetjes erbij! Echt heel leuk. Leuk en fijne, haalbare goals heb je opgesteld! Wat goed een eigen domein! En alvast eetsmakelijk bij de B&B! haha! Geniet van oktober! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, wat ongelofelijk lief Ismay (: Dankjewel.
   Liefs, X

   Delete
 11. Jouw posts zijn altijd zo leuk geschreven! Ook heel mooie foto's! :)

  ReplyDelete
 12. wauw wat een fijn artikel! en leuk gedaan zeg! succes met je goals!!

  ReplyDelete
 13. Wat een leuke inleiding. Je hebt je lijstje ook erg leuk aangekleed :). Veel plezier in Engeland

  ReplyDelete
 14. Heeel leuk lijstje. Het ziet er ook super leuk uit, heel mooi getekend ook :) Ik zou zeker een domein kopen, je blog is prachtig dus het verdient zeker een eigen domein! Liefs Emmy

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, wat ongelofelijk lief, dankjewel! (: Liefs, X

   Delete
 15. Wow, jij kunt echt goed tekenen! En je foto's zijn ook echt prachtig!

  ReplyDelete

Thanks!