Monday, December 19

mixtape: christmas and other stuff + sudio discount code

Met opgetrokken schouders en mijn handen diep in mijn zakken struin ik door het bos. De bevroren bladeren knisperen onder mijn voeten en het laagje ijs dat hun randjes siert schittert in het kleine beetje zonlicht dat boven de horizon schemert. Wat hoger aan de hemel is de maan al zichtbaar, een voorzichtige, bleke sikkel die de aantocht van de avond inluidt. Als ik de bomen achter me laat en de bewoonde wereld weer instap schitteren de lichtjes in de raamkozijnen al en steken de verlichte en versierde bomen helder af tegen de bedompte rijtjeswoningen in de steeds donkerder wordende straat. De lantaarns schieten één voor één aan en de zon zakt volledig achter de wereld, vertrekt naar westelijker gelegen land. Ik neurie mee met Sufjan Stevens' kerstalbum en volg de wolkjes die ik adem met mijn ogen tot ze oplossen in de lucht.

klik hier om de volledige mixtape te beluisteren in SpotifyEen poosje geleden kreeg ik van Sudio een mailtje met daarin de vraag of ik een paar oortjes zou willen uitzoeken. Ik was meteen onwijs enthousiast en doorzocht de website tot ik zocht wat ik vond: een wit paar draadloze earpods met rosé gouden details. Een aantal dagen later vond ik het pakketje op mijn deurmat en binnen een aantal minuten rende ik door het huis om uit te testen hoe ver ik van mijn telefoon weg kon lopen zonder verbinding te verliezen. Ondertussen luisterde ik meer Sufjan Stevens en ontdekte ik dat series kijken plots honderd keer leuker was geworden omdat ik thee kon halen zonder op pauze te hoeven drukken (ik bleef immers alles tot in detail horen). 

De oortjes kwamen in een beeldschoon pakketje met een wit hoesje, een adapter om de batterij op te laden en meerdere maten plastic dopjes. Dat laatste is vooral heel handig - de meeste earpods vallen direct uit m'n oren omdat ze te groot zijn en gewoon niet passen. Dat is nu niet het geval: ze zitten perfect. En naast dat ze lekker zitten ben ik heel erg verbaasd over de geluidskwaliteit: ik luister stiekem heel veel hiphop en van de meeste nummers valt de bass compleet weg wanneer ik met oortjes in naar muziek luister. Nu voel ik de bass bijna tot in mijn tenen - en dat is dus precies wat ik fijn vind. 

Naast hiphop luister ik ook nog een heleboel ander gedoe - vanalles en nogwat. Een bijeengeraapt zooitje Lauresque. Ter ere van kerst en the most wonderful time of the year heb ik een mixtapeje samengesteld die je hierboven kunt luisteren. Mocht je heel graag ook met Sudio oortjes willen luisteren dan kun je de code 'lauresque' gebruiken voor 15% korting - óf de kerstman heel lief aankijken. Je krijgt er nu geloof ik ook nog een gratis cadeauverpakking bij (daar word ik altijd heel blij van - als ik in winkels gevraagd word of iets een cadeautje is zeg ik dan ook altijd 'ja'. Eenmaal thuis voelt het dan even als mijn verjaardag, al is het maar een potlood dat ik voor mezelf heb laten inpakken.)

•  •  •


3 comments:

 1. oh wow, dit is echt het meest slimste ooit. Ik snapte nooit echt het idee van draadloos bij oortjes. (Ja, oke, handig tijdens het lopen, maar dan heb je je mobiel toch nog steeds nodig? haha) Dat van series, GE-NI-AAL. (En dat over de bass tot in je tenen horen, beste ooit, dat overtreft alles. Of de muziek in je hart voelen dreunen op een festival, maar daar heb je dan weer geen draadloze oortjes voor nodig, haha.) Zot mooie foto's!

  ReplyDelete
 2. Ja oké dit lijkt me dus zo handig! Eigenlijk klinkt het echt als zo'n extreem luxe product maar ik raak altijd verstrikt in de oortjes tijdens hardlopen of gewoon bij mijn laptop. Deze oortjes zijn de oplossing. Malou x

  ReplyDelete
 3. Haha, ik snapte ookal niet wat de functie was van draadloze oortjes.. In mijn geval ben ik ze alleen nog maar sneller kwijt.. Maar handig inderdaad met series kijken.
  Leuke post en mooie foto's (met de plaat AM op de achtergrond :))!!
  x Tess

  ReplyDelete

Thanks!