Wednesday, May 4

eeuwige dagen en een zon die altijd schijnt

met weken die als
dagen lijken te 
verstrijken
en uren die met
iedere seconde sneller
weg schijnen te
tikken
wens ik de wereld
soms even helemaal
stil
met bloesem 
voor altijd
geen verwelkende
minuten
eeuwige dagen
en een zon die
altijd schijnt

De voorbij vliegende seconden zie ik tegenwoordig wegtikken op een gloednieuw klokje om mijn pols. En niet zomaar een klokje, nee, een Zweeds klokje met een prachtig leren bandje en een rosé gouden glans. Een Daniel Wellington. En om voor jullie de haastende, struikelende minuten ook wat draaglijker te maken kun je door gebruik te maken van onderstaande code ook zo'n horloge uitkiezen. Maar dan met 15% korting. Omdat de mensen bij Daniel Wellington lief zijn. (Oh en misschien vindt je moeder zo'n klokje om haar pols ook wel tof? Voor moederdag? Misschien? Just sayin'.)lauresqueDW


[de kortingscode is geldig t/m 30 mei 2016]

8 comments:

 1. Wat een prachtig gedichtje Laura! Ik word er blij van, en het is ook zó herkenbaar. Het zou zo fijn zijn om 'm gewoon even stil te zetten, die tijd... Mooi klokje heb je ook gekregen!

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi horloge is dit zeg! Hij steekt ook prachtig af bij alle roze bloemetjes.

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een mooi gedichtje. Ik houd echt van je schrijfsels En woah, je daniel wellington is zo mooi (hartjesogen). Liefs

  ReplyDelete
 4. asfdhaskfgajk dat horloge is zo mooi. Het staat echt op mijn wishlist. Maar ja, ik ga eerst maar eens sparen voor een camera. Misschien kan ik dan ooit zulke mooie foto's als jij maken.

  ReplyDelete
 5. Zo hee! Je kan zo je eigen gedichtenboek publiceren!

  ReplyDelete
 6. Wauw, dat gedichtje <3 je hebt echt zooooveel talent hiervoor!!

  ReplyDelete
 7. Blown away door de prachtige foto's en het mooie gedichtje. En ik hou zo zo veel van DW horloges!! Ze zijn echt gaaf.

  ReplyDelete
 8. Wauw, inderdaad een super gedichtje! lekker dromerig

  ReplyDelete

Thanks!