Tuesday, March 1

twee jaar lauresque

Dus. Precies twee jaar geleden besloot ik iets te doen dat mijn leven compleet ondersteboven heeft getild. Dat het publiceren van een stukje tekst op het internet zó verschrikkelijk veel impact zou hebben op mijn doen en laten voor de zevenhonderdéénendertig dagen die volgden had ik echter nooit kunnen voorspellen. Met een paar muisklikken was de klus al geklaard en een paar uur later stond mijn allereerste blogpost online. 'Hi, ik ben Laura!' Slechts vier woorden vulden de eerste regel van het artikeltjes en luidden het begin van een nieuw avontuur in.In de afgelopen vierentwintig maanden ontmoette ik geweldige mensen. Ik maakte vrienden die ik nu niet meer uit mijn leven zou kunnen denken en leerde honderdduizend dingen over mezelf en de rest van de wereld. Ik vond een stukje Laura dat ik niet eerder had ontdekt en noemde het Lauresque. Ik fotografeerde en schreef. Ik lachte en huilde en kocht een nieuwe camera. Ik ging op reis naar Engeland en België en Frankrijk en Schotland en Italië. Ik wilde mijn laptop uit het raam smijten, maar deed dat uiteindelijk toch maar niet. Ik veranderde van opleiding en dronk honderden kopjes koffie. Ik bezocht hele enge persevents en postte meer dan duizend foto's op instagram. Ik struikelde en viel en krabbelde op uit hele diepe dalen om vervolgens net zo hard weer terug te zakken. Ik zocht en vond en raakte kwijt. Ik zag en droomde en wenste. 

En nu ben ik hier. Twee jaar verder en met nog een heleboel meer jaren te gaan. 

Thanks for sticking around. Ik ben verliefd op schrijven en maken en creëren, dat zal altijd zo zijn en zo blijven. Met jullie kan ik mijn creaties delen en dat maakt dit kleine stukje van mij iets groters en bijzonderders. Daar ben ik heel heel heel dankbaar voor. Honderdduizend keer liefde. Voor jullie allemaal. Oh en trouwens: de komende week komen er een paar giveaways online. Dusseh, stay tuned! X
29 comments:

 1. ZO'N goede keuze die je twee jaar geleden hebt gemaakt <3 Gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd, goed dat je er nu 2 jaar heerlijk mee bezig bent. Ga zo door.

  ReplyDelete
 3. Heel heel erg mooi stukje Laura ! Gefeliciteerd! Op nog hele mooie jaren!

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd! Hopelijk blijf je nog vele jaartjes bezig :)

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een tijd alweer, twee jaar, gaat hard! Maar gefeliciteerd, hopelijk komen er nog veel meer bij!

  ReplyDelete
 6. Van harte gefeliciteerd Laura met het2 jarige bestaan van je blog. Ik volg je blog graag en ben erg onder de indruk van je talent, keep up doing te good work <3

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd! Je blog lees ik met veel plezier en hoort bij mijn favorieten. Op naar de volgende mooie blog jaartjes :)
  Liefs Sonia

  ReplyDelete
 8. Gefeliciteerd met je blog anniversary!

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd! Ik vind je blog een van de leukste die ik volg, je hebt zo'n groei gemaakt de afgelopen jaren! Keep going!

  ReplyDelete
 10. Ahh! Gefeliciteerd :) Keep up the good work

  ReplyDelete
 11. YAY gefeliciteerd lieverd, en ik ben blij dat we gisteren jouw 2 jaartjes een beetje hebben kunnen vieren 💕
  xx Ish

  ReplyDelete
 12. Ahh gefeliciteerd Lau, heel veel hartjes voor jou<3

  ReplyDelete
 13. Wat een fijn stukje tekst. Net als jouw blog gewoon zo fijn is. En je foto's prachtig zijn. Ga zo door <3. En gefeliciteerd natuurlijk!

  ReplyDelete
 14. Nu zijn wij hier allemaal heel blij dat je 2 jaar geleden dat stukje tekst hebt gepubliceerd en daarna -al 2 jaar! (moge dat er nog veeeel meer worden!)- door bent gegaan :) Ik lees je blog altijd met veel plezier! Gefeliciteerd!!

  ReplyDelete
 15. Woehoe, happy birthday voor je blog en wat fijn dat je er zo veel uit kan halen!

  ReplyDelete
 16. happy birthday voor je blog het is altijd zo fijn hier inspiratie te vinden en uit te halen! liefs

  ReplyDelete
 17. Jeetje, kijk eens wat je in die twee jaar bereikt hebt?! Gefeliciteerd lieve Laura! <3

  ReplyDelete
 18. Volgens mij heb ik nog nooit zo'n mooi stukje gelezen over een 'blogverjaardag' (stom woord, ik weet het). Echt heel mooi. Ik hoop dat je nog héél lang blijft bloggen, ik geniet van je prachtige schrijfsels!

  ReplyDelete
 19. Gefeliciteerd! Hou van jouw blog, heeele fijne artikeltjes om te lezen altijd! 💕💕 xx

  ReplyDelete
 20. Gefeliciteerd! Hou van jouw blog, heeele fijne artikeltjes om te lezen altijd! 💕💕 xx

  ReplyDelete
 21. Gefeliciteerd! Ik lees je artikeltjes en bekijk je foto's met veel plezier, ze zijn zo mooi <3

  ReplyDelete
 22. Laura, ik denk dat ik met alle eerlijkheid mag zeggen dat jij een voorbeeld en inspiratiebron voor velen bent. Ik volg je nog maar enkele maandjes maar je steeg al meteen naar één van mijn favorieten. Je unieke stijltje maakt van je blog een pareltje. En ik hoop nog lang van dat pareltje te kunnen genieten. Alle geluk wens ik je toe en een ontzettend mooi vervolg van dit avontuur. Enorm veel liefs, Laura X (naamgenootjes!)

  ReplyDelete
 23. Tof! Ik ben ruim een half jaar geleden begonnen met bloggen en blogs volgen en vind jou tot nu toe één van de beste bloggers die ik 'ken'! Je maakt fantastische foto's en schrijft hele goede teksten! Ik hoop je nog lang te kunnen volgen!

  ReplyDelete
 24. yay, gefeliciteerd Laura! Op nog heel veel blogbirthdays, hihi! Ontzettend goede keuze twee jaar geleden, ik vind je artikeltjes altijd fijn. Liefs

  ReplyDelete
 25. ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen

  ReplyDelete

Thanks!