Sunday, March 6

een vintage pareltje op mijn neus + win een bril naar keuze!

[ g i v e a w a y  =  g e s l o t e n ]

Een beetje vreemd is het misschien wel, dat ik zo enthousiast kan worden van een bril. Een stukje metaal met twee glazen, dat veel mensen eigenlijk liever niet op hun neus hebben staan. Waarschijnlijk heeft het ermee te maken dat ik ook zonder bril nog prima kan functioneren - ze is nu slechts een optie voor wanneer mijn ogen moe zijn. Afhankelijk zijn van zo'n fragiel stel pootjes met glas ertussen lijkt me een stuk minder aantrekkelijk (want klunzigheid + fragiele dingen = scherven en kapot en huilen), maargoed. Zélfs in dat geval zou ik niet klagen. Brillen zijn namelijk mooi. Vind ik. Zó mooi zelfs, dat ik zo nu en dan verliefd word op een montuur en het vervolgens het liefst dag en nacht draag. Bovenstaand pareltje bijvoorbeeld. Een jaren 60 modelletje in een toffe brozen kleur. 

*zwijmel zwijmel zwijmel* 

Oh en VERASSING: jij kunt ook zo'n tof montuur winnen. Helemaal gratiesch en voor niets. Omdat Lauresque jarig was. En ik dat wil vieren. Hoera!





WIN • een polette naar keuze!


Om het tweejarig bestaan van mijn blog te vieren heb ik dus een tof dealtje kunnen sluiten met Polette en mag ik een bril naar keuze weggeven. Dat kan een zonnebril zijn, een bril op sterkte of een combinatie van die twee: you name it

dit is hoe je meedoet


• volg Lauresque op bloglovin' en like (save) deze post •
• like de facebook-page van Polette & Lauresque •
• laat een reactie achter met welk montuur je zou willen hebben en waarom (+ een geldig email-adres) •

extra kans


• volg @lauresque via instagram en/of twitter •
• volg @poletteeyewear via instagram en/of twitter •




ik neem over een weekje contact op met de winnaar, het hele bestelproces wordt vervolgens afgehandeld door de lieve mensen van polette!




71 comments:

  1. Wauw, wat staat de bril je prachtig! ♥ Ik ben bij mezelf niet zo'n fan van brillen, in de zomer vind ik het zelfs vervelend als ik een zonnebril op moet, hihi. Maar ik weet zeker dat je hier iemand heel blij mee gaat maken. :)

    ReplyDelete
  2. (Jouw foto’s zijn zoooooo mooi! En de bril staat je echt geweldig!). Normaal doe ik niet vaak mee aan winacties, maar deze keer wil ik mijn kans een keer wagen, vooral omdat ik zelf ook een bril draag. En. Omdat het heeeel erg moeilijk is om zonnebrillen te kopen op sterkte (die dan ook nog eens mooi zijn). Ik nam een kijkje op de Polette-site en kwam daar het geweldig mooie JIMINI zonnebril montuur tegen. Ik heb alles gedaan wat je kon doen (*duimen*), en nu nog even afwachten. (hier kan je mij vinden: innemienie@hotmail.be). Liefs! Xx

    ReplyDelete
  3. Haithia is echt een goede brilmontuur! Maar Elegance lijkt veel op het montuur dat ik nu heb, dus dat staat wat beter! Van de zomer gaan wij naar Griekenland en ik heb er nu al last van, sinds ik in november m'n rijbewijs heb, dat ik onderweg door de zon niets zie en traanogen krijg tijdens het rijden ^^ Een goede zonnebril op sterkte voor de zomer en tijdens het rijden is echt nog een must voor de vakantie! Mijn email adres is femkemeijboom@hotmail.com (:

    ReplyDelete
  4. Oohh Lau, wat ontzettend leuk! Ik doe heel erg graag mee met de winactie. Ik ben al sinds mijn negende een brildrager en hoe dol ik ook ben op het montuur dat ik nu draag, een nieuwe zou geen kwaad kunnen. Ik ben verliefd geworden op het montuur Constellation. Ik denk dat de bruine kleuren heel zacht zullen staan in mijn gezicht.
    Uiteraard heb ik alles gedaan, behalve twitter want dat heb ik al een poosje niet meer. Ik was wel even in shock dat ik je fbpagina nog niet leuk vond, haha. Oh well, je weet hoe je me moet bereiken! En anders kan je ook mailen naar DaphneBlokland@gmail.com
    Dikke knuffel!

    ReplyDelete
  5. Oooh, wat een ontzettend leuke actie! Zelf draag ik al vanaf mijn derde een bril, dus ik doe heel graag mee. Al jaren loop ik rond met hetzelfde soort montuur, omdat ik zeker weet dat die altijd leuk staat en goed, ik ben niet zo van veranderingen ('He, heb je een nieuwe bril? Maar......deze is toch exact hetzelfde?' 'Nee kijk, de binnenkant heeft een iets andere tint zwart!!!'). Maar ondertussen heb ik wel spijt van deze tactiek en ben ik wel toe aan iets nieuws. Een ronder model (zoals jouw bril, zo leuk) wil ik graag proberen, zoals de Stanford! Het gouden montuur ziet er zo ontzettend mooi uit en volgens mij matcht het ook wel een beetje mijn rode haar. Alle dingetjes heb ik gedaan en mijn emailadres is karlijnislost@hotmail.com (ssssh, het enige emailadres wat ik open en bloot op het internet durf te gooien haha).

    ReplyDelete
  6. Wauw, het lijken wel foto's als reclame voor in een fancy boekje van dit montuurtje die je hebt genomen (Hoe. Mooi!) Helaas heb ik geen Facebook, dus ik moet deze winactie overslaan, helaas.

    ReplyDelete
  7. Wat een mooie foto's! En die brillen zijn allemaal zo leuk! Maar na heel veel scrollen en nadenken ga ik denk ik toch maar voor zonnebril 'Mono'. Beetje saai, maar daarvan weet ik zeker dat 'ie leuk staat! :)
    Mijn mailadres: Laura.Ruhe.12@gmail.com.

    ReplyDelete
  8. Waauw de foto's zijn zooo mooi! En ik ben verliefd op je piercing ;)

    ReplyDelete
  9. Mooi hoor. Gaaf Ik doe mee

    ReplyDelete
  10. Wat staat die bril je mooi zeg!

    ReplyDelete
  11. Die foto's zijn prachtig!Zelf heb ik ook een bril, dus misschien moet ik dit kansje maar wagen? De brillen van Polette vind ik bijzonder, ze zijn anders, maar dat maakt ze leuk. Ik bedoel, kijk hoe leuk deze bril bij jou staat? Mijn zonnebril heeft geen sterkte, dus deze zomer ga ik waarschijnlijk niet echt veel zien, daarom dat dit misschien een oplossing kan zijn :)) (xlouvette@gmail.com)

    ReplyDelete
  12. De foto's zijn prachtig, maar het staat je ook prachtig. Wauw, wat super gaaf om te zien.

    ReplyDelete
  13. hij staat je prachtig lieve lau !
    xx Ish

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Heel gaaf montuur! Ik houd echt van brillen maar helaas (jeetje ik zou blij moeten zijn dat het niet hoeft haha) heb ik geen bril nodig. Toch vind ik ze echt heel tof om te dragen! Ik volgde jou en Polette overal al, dus het enige wat ik nog moest doen is je bericht saven en 1 (HELP echt maar 1!?) montuur uitzoeken. Ik ben al een hele poos verliefd op 'abroad' dus als ik mag winnen, zou ik deze graag winnen!

    ReplyDelete
  16. Wow, dat montuur is gewoon voor jou gemaakt! En is het gek als ik zeg dat ik 'm goed vind passen bij je neusringetje? Ik weet niet waarom, maar het klopt gewoon. Omdat ik moet leren heb ik zo ongeveer 2 uur op de website van Polette rondgestruind en bijna elk montuur op m'n fotohoofdje gepast. Echt zo handig, de virtuele paskamer!! Maarja, zo'n hele mooie ronde, dat ziet er nogal belachelijk uit op mijn koppie.... De Halsted Brown is degene waar mijn ogen op bleven hangen :) (ik heb zelfs de virtuele pashoofd foto bewaard, haha!) Hij heeft toch ook een veegje weg van de fancy jaren 60 monturen, maar hij is ook wel weer heel modern en niet al te opvallend. Ik vond 'm gewoon mooi, eigenlijk, al helemaal als ik hem tot zonnebril mag omtoveren. Maar goed, ik hou op met praten, want anders worden je ogen al moe als je alleen al deze veel te lange comment hebt gelezen (wel een rede om je mega mooie bril op te doen!). Ik wil alleen nog even toevoegen dat je foto's prachtig zijn. Mail: dilys.eikelboom@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Ahh wauw Laura, deze bril staat je zó leuk! Hele mooie foto's ook weer :x

    xx

    ReplyDelete
  18. Na meer dan een uur op de site te hebben rond gesurft, kwam ik het mooie Bellamy model tegen. Deze bril zou ik met veel plezier op mijn neus zetten. Ik draag al sinds ik mij kan herinneren een bril, wat niet altijd even prettig is . . . Af en toe verruil ik mijn bril voor lenzen, maar dat is minder comfortabel. Het lijkt me fijn om eens af te wisselen van montuur.
    Ps: Jouw fantastische blog volg ik al geruime tijd, net zoals je instagram.Mijn e-mail adres is: Luca-Hallo@hotmail.com

    ReplyDelete
  19. ik zou heel graag een bril willen hebben, ik heb zelf geen bril nodig maar ik vind het wel altijd leuk om er een op te hebben! :) de foto's zij ook prachtig (noompje03@gmail.com is mijn email)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohja vergeten, het montuur dat ik wel zou willen heet Abracadabra Kaki
      xx

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Wauw wat maak je prachtige foto's en wat zie je er bijzonder mooi uit met je bril<3 Ook zonder bril natuurlijk! Ik vind je blog echt prachtig en jou kijk op de wereld is inspirerend. Ik vind het altijd een beetje eng om mee te doen met een win actie, maar de moed die jij met je blog toont (elke dag) heeft me geïnspireerd. De openheid, eerlijkheid en passie die jij toont is iets waar ik elke dag met veel struggles naar streef. Jij doet het en het is werkelijk waar prachtig! Dankjewel dat je ons zo inspireert en blijf vooral doorgaan met de mooie dingen die je maakt en het ontdekken van de wereld.

    Het montuur waar ik verliefd op ben is de DEAN VIEW BRONZE!<3<3 Ik draag al jaren een bril, maar heb dit altijd best moeilijk ervaren. Zelf vind ik het lastig om een bril met zo veel zelfvertrouwen te dragen. Ik heb dan ook nooit echt de moeite erin gestoken om er een statement mee te maken en te zeggen: "Ik hou van mezelf en zie er fantastisch uit met of zonder bril". Met deze bril zou ik graag die statement kunnen maken en zo weer een stapje meer van mezelf te kunnen houden.
    x x x Meryem (e.meryem91@gmail.com)

    ReplyDelete
  22. Hi Laura:)
    Wat een gave winactie! Echt heel erg leuk bedacht. Ik heb je een aantal maanden geleden ontdekt via Instagram, geen idee hoe ik op jouw account terecht ben gekomen, maar blij ben ik er in ieder geval wel mee. Je maakt oprecht héle mooie foto's! Ik heb meteen even een kijkje genomen op de site van Polette, en wat hebben ze veel keuze! Wel viel mijn oog meteen op de 'Award gold', een metalen bril met een gouden tint. Ik ben gek op de ronde glazen, zoals jij die ook hebt op de foto. Ik heb zelf geen bril op sterkte nodig, maar dat neemt niet weg dat ik een zwak heb voor brillen. Vooral de laatste tijd zie ik hele mooie monturen voorbij komen, ik vond het dus ook niet erg om even een kijkje te nemen op de site van Polette ^^
    X Louise
    (E-mail: happylovelylifex@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Die bril staat je onwijs goed!
    Ik zou het tof vinden om de 'myconos' zonnebril te winnen. Ik denk ook dat ik maar eens een e-polette ga bestellen, blij dat ik via deze post op de site van polette terecht kwam!
    (mail: info@maximeklerkx.nl

    ReplyDelete
  24. Ik vergat te zeggen waarom ik die wilde winnen. Nouja..hierbij dan maar. Ik zie heel veel donkere zonnebrillen voorbij komen, deze kleur vind ik lekker uniek.
    (info@maximeklerkx.nl)

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. Hoi,
    Mooie foto's, een bril staat je echt goed!
    Ik hou heel erg van zonnebrillen en heb er ook echt veel, maar dit jaar heb ik een probleempje... Ik heb namelijk al best lang een bril, maar ik kon ook zonder bril door het leven. De laatste tijd is dit jammer genoeg niet zo, ik heb mijn bril steeds vaker nodig en heb in de zomer dus ook een zonnebril met sterkte nodig. Ik keek op de site van Polette en zag de Army Dark, dit lijkt me echt een geweldige zonnebril voor in de zomer!
    Mijn email is Dana.janssen00@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb trouwens alles gedaan, ook de extra dingen

      Delete
  27. Ooh ik vind de Polette brillen zo ontzettend tof! Ik volg je op Bloglovin (+save) en Instagram en Polette volg ik ook op Instagram. Vier jaar geleden heb ik mijn ogen laten laseren, maar sinds een jaar heb ik heel veel moeite met het lezen vanaf een beeldscherm. Ik word heel erg misselijk en duizelig en het duurt mega lang voor het weer wegtrekt. Ik heb daarom veel intresse in de E-Furgusson, ik hoop heel erg dat deze bril mij kan helpen tegen de misselijkheid. En daarbij is hij ook nog eens super fashionable en leuk om te dragen tijdens het werken! Mijn email: charelle apenstaartje thescentofcinnamon punt com.

    ReplyDelete
  28. Oh wat staat deze bril je prachtig! <3 Ik heb twee brillen (en een zonnebril op sterkte) dus ik laat deze winactie aan me voorbijgaan - je gaat vast iemand anders heel blij maken!

    Ik vind jou zo mooi hè. En heel erg fotogeniek ook.

    ReplyDelete
  29. They are all so beautiful! But if I won I would like the Gracie Mile Tortoise Child style. I haven't been able to find a pair of glasses I like and use contacts every day and my eyes could use a break. I followed the accounts and liked the posts!
    My email- themad2002@gmail.com
    Thanks!
    Blog: Sundaysaresunny.com

    ReplyDelete
  30. Alles staat jou altijd! Super mooie foto's :) Wie wil er nou niet van dit soort mooie brillen? Ik heb zelf geen bril nodig (jammer, I love brillen) dus een zonnebril zou het worden voor mij! Ik volg jou op FB, instagram, twitter en bloglovin' en Polette op instagram, FB en twitter :)

    ReplyDelete
  31. Wat een leuke winactie! Die foto's zijn zo verschrikkelijk mooi en dit meen ik uit de grond van m'n hart. Ik heb alles gedaan wat mogelijk is! http://www.polette.com/en/sunglasses/wood/heroes-s.html Deze vind ik echt geweldig. Liefs! lchvonk@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Wow, toffe winactie! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik houd enorm veel van brillen, maar hoef/mag sinds een oogoperatie afgelopen november mijn normale bril niet meer op. Op zich geen ramp natuurlijk, maar ik kijk daardoor wel extra veel uit naar de zomer! Dus ik zou gaan voor een mooie zonnebril, en dan het liefst HEROES.S, want wauw, ik smelt.
    Mijn e-mailadres is janneke.vanhulten@home.nl
    xxxxx

    ReplyDelete
  33. Wauw wat een super gave bril!! Ik draag sinds kort een bril en er zijn zoveel leuke monturen om uit te kiezen. Het model Gracie Mile vind ik echt een heel leuke bril. Hij was mijn tweede keus toen ik een bril moest uitkiezen en het zou natuurlijk heel leuk zijn als ik hem nu alsnog kan hebben door deze winactie :)

    ReplyDelete
  34. Wat een super leuke actie! Nu het weer lekker weer wordt ben ik écht toe aan een nieuwe zonnebril! Het model JIMINI zou mijn zonnige dag nog meer opfleuren. Liefs, Hannah (hannah_lips@hotmail.com)

    ReplyDelete
  35. Toen ik je Instagram-account ontdekte, was ik meteen verliefd op je mooie bril en je leuke blog! Ik zou dan ook graag hetzelfde montuurtje willen winnen, jij vertelde me dat ie Dean View heet, maar dan in het zwart! Ik heb al het bovenstaande gedaan, ook het 'extra kans' gedeelte. Toedels, Mayke (mayke_peeters@hotmail.com)

    ReplyDelete
  36. Leuke winactie, en super leuke blog! Gefeliciteerd met het 2-jarige bestaan van je blog! ik doe mee met de winactie, ik zoek al heel lang een bril want de bril die ik nu heb ben ik al weer op uitgekeken. Ik vind het moeilijk om brillen uit te kiezen want ik kan alleen brillen met een neussteuntje omdat ik niet echt een goeie neus heb om de bril erop te laten steunen haha. Ik zou graag voor de Malibu kiezen, super mooi model!
    Mijn email is: gracegomespita@hotmail.com
    Ps: die bril staat je geweldig! Ga zo door met je blog!

    ReplyDelete
  37. Wat een superleuke winactie! Ik draag pas sinds de zomervakantie een bril, dus ik heb nog niet echt behoefte aan een nieuwe, maaaaarrr... Een zonnebril zou onwijs gaaf zijn! Ik ga deze meivakantie naar Sicilië en ik zou het super vinden als ik een zonnebril op sterkte zou winnen, zodat ik alles goed kan zien én geen last heb van de zon:) Niet veel zonnebrillen staan mij (ik heb een redelijk smal hoofd), maar ik denk dat Passeport, en dan silver, heel mooi staat! Mijn email adres is fenna.loekie@gmail.com. Oh en btw, super mooie foto's! Die bril staat jou echt geweldig! Liefs, Fenna

    ReplyDelete
  38. Ik vind een bril soms zo'n toevoeging aan je outfit! Verschillende modellen, voor verschillende outfits. Helemaal tof. Dus yes, I'm in. Ik zou voor het model MIRANDA ÉCAILLE of BILBAO ECAILLE gaan in de kleur schildpad.

    http://www.polette.com/nl/trendy-11/miranda-ecaille.html
    http://www.polette.com/nl/trendy-11/bilbao-ecaille.html

    ReplyDelete
  39. Oh Laura, stond een bril mij maar net zo mooi als hij jou staat. Ik heb zelf al heel lang een bril (en lenzen). Een nieuwe bril komt als geroepen! Ik doe dus graag mee en heb alle acties gedaan (Instagram: @blanketofsky), behalve het volgen op Twitter omdat ik geen Twitter heb. Ik kan niet kiezen welke bril ik zou willen winnen! Bellamy, Gracie Mille of Constellation vind ik mooie modellen. Hak jij dan voor mij de knoop door? Misschien moet ik voor een zonnebril (eventueel op sterkte) gaan. Een zonnebril op sterkte heb ik nog nooit gedragen. Ik droeg altijd lenzen en dan een gewone zonnebril. Jimini vind ik echt een gave zonnebril! Oooh, duimen maar. Heel leuk dat je dit doet trouwens!

    ReplyDelete
  40. Wauw, wat staat die bril je prachtig zeg! Het past echt perfect bij je gezicht! :) Ook super leuk dat je zo'n mooi exemplaar kan winnen :) Ik draag nu lenzen en af en toe een bril. Helaas vind ik mijn bril niet zo leuk, dus draag hem liever niet. Het lijkt me zo leuk om ook het montuur "DEAN VIEW BRONZE" te winnen. Het zal mij dan wel niet zo mooi staan als bij jou, maar ik vind het montuur zo prachtig! Ik heb al het bovenstaande gedaan, behalve dat van twitter, want dat heb ik niet. En o ja, ik heb wel een bril met sterkte nodig!
    Liefs Sonia

    ReplyDelete
  41. Hello :-) I would love this pair
    http://www.polette.com/nl/zonnebrillen/atelier/butterfly.html

    helenalda1993@hotmail.com
    bloglovin: eleni vlachou
    fb: eleni vlachou
    twitter: @rose_eleni
    ig : tomatisoutalithoro
    (following both u and polette).

    ReplyDelete
  42. liefste, liefste, lieffffsstteee Laura! I l o v e y o u! ik hou stiekem wel van giveways (gelijk iedereen, denk ik) en oo zonnenbrillen, top! Oke dus ik heb iedereen gevolgd enzo en ik heb echt lang zitten nadenken over een zonnenbril, wat heel moeilijk was (ik heb er echt een uur over gedaan... :) ) en dus ben ik eigenlijk op 3 mogelijkheden gekomen (jaja, ik kon niet kiezen) dus: 1. DOODLE (schildpaddenschild, die is echt keitof) 2. Géométra (OMG die is zo speciaal en cool dat ik die wil!) en 3. SMITHIE RED (omdat ik eigenlijk ook heel graag eens een spiegelbril zou willen hebben)...
    Dus ja, zoals je ziet ben ik een heel moeilijk persoon en kan ik weer niet kiezen... Maar als, ja als ik zou winnen (finger crosst) dan mag jij zeggen welke je de leukste vind en dan mag jij kiezen! JEEJ haha maar als ik hem misschien toch niet win, koop ik er misschien gewoon één, want ik vind ze echt leuk! Zo dat is mijn mooie lange uitleg! xxx Babette

    ReplyDelete
  43. Wat een superleuk montuur heb je gekozen, hij staat je ook echt goed ! Ik doe graag mee om een bril op sterkte te winnen, mijn huidige bril heb ik namelijk al een jaar of vijf en dat begint na een tijdje te vervelen ;) Mijn 3 favoriete brillen zijn toch wel Gracie Mile (schildpad), Twilight Red en Irene !

    sofievandevenne@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. wat een prachtige bril, ik sla persoonlijk over maar hij is wel echt ontzettend tof bij jou!

    ReplyDelete
  45. Ah, wat tof! Ik zie ze steeds vaker voorbij komen en heb al een paar keer overwogen om er zelf een te kopen. Heb geen hele hoge sterkte, maar het is beter als ik wel een bril of lezen draag. Het model MILANO vind ik super tof! X

    ReplyDelete
  46. Ohh wat staat 'ie je mooi!! Mijn laatste nieuwe (nou ja, nieuwe...) bril kreeg ik in 2010, dus het is wel weer eens tijd voor een nieuw exemplaar op mijn neus! Heb al vaak naar de brillen van Polette zitten te kijken, voor mij zou het de Providence (in de kleur 'green') worden :D

    Ik volg je op bloglovin & facebook en heb polette ook gevolgd op facebook. Ik volgde ze al op instagram! :)

    X Saskia

    ReplyDelete
  47. Als eerste wil ik zeggen dat ik je foto's zo mooi vind! Bij elk artikel zit ik te genieten van al de mooie plaatjes. Ik heb polette nu al vaker zien langskomen en heb dus maar besloten om even te kijken. Ik heb mijn huidige bril nog niet zo lang (ik denk nu bijna twee jaar ongeveer, maar ik wil stiekem al heel graag weer een nieuwe). Het model ABROAD BLACK vind ik heel gaaf. Ik heb alle bovenstaande dingen gedaan en je kan mij bereiken op het email adres -> emmadebie@gmail.com.

    xx Emma

    ReplyDelete
  48. Super tof! En ik geef je groot gelijk hoor; brillen zijn mooi.
    Ik heb zelf ook 2 brillen, en ik heb ze eigenlijk helemaal niet nodig..
    mijn ogen doen het prima haha :). Ik vind het ook gewoon een mooi accessoire.
    deze bril staat je zo mooi.

    liefs joelle

    ReplyDelete
  49. Hoi! Super leuke winactie. Ik heb alle stappen gedaan en mijn favoriete montuur is de Venezia Tortoiseshell. Ik draag al heel lang een bril en al een aantal jaren hetzelfde montuur dus het wordt dringend tijd dat daar verandering in komt! Hopelijk heb ik geluk :)
    Mijn emailadres is jolienwarpy92@hotmail.com

    Groetjes,
    Jolien x

    ReplyDelete
  50. Wat een mooi montuur draag je! Zo simpel en eenvoudig, maar wel elegant en opvallend. Ik zie zelfs een beetje een vintage touch erin. Al deze dingen maken zo'n bril uniek en tijdloos. Ik kende het Polette nog niet, maar ik heb even een kijkje op de site genomen en wat een toffe monturen allemaal! Voor mij sprong de Dean Brown zonnebril eruit als mooiste. Mijn email adres is: liekevdweide@live.nl

    ReplyDelete
  51. * huil * ik heb geen facebook. Snik!!

    ReplyDelete
  52. Dit is zó tof! Ik doe heel graag mee, en ga dan voor de zonnebril in het model Dean Brown! :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. (ik heb trouwens alles gedaan wat je kon doen hihi)

      Delete
    2. (omg en dan vergeet ik ook nog mijn email: info@allesovereline.nl)

      Delete
  53. Je hebt echt gelijk, wat een pareltje! Ik kwam al regelmatig op de site van Polette, te zwijmelen om de brillen en de dromen hoe ze op mijn neus zouden zitten. Ik als trotse eigenaar... Hihi wat een idee. Ik heb van mezelf al een bril nodig. Van het een kwam het ander. Ik vond een plaatje van een bril maar ik was wat te onzeker. Ik nam hem niet mee naar huis maar, o, wat een spijt. Het montuur wat ik op polette vond leek er best erg op, mijn droombril. Het montuur heet Daim en dan het liefste de versie ''Noisette".

    (Mijn email:nijenhuissaskia127@gmail.com)
    (Mijn instagram: saskianijenhuis_)

    ReplyDelete
  54. Wat leuk dit Laura, hij staat je prachtig!

    Ik heb ook niet echt een bril nodig om te zien, maar ik vind het ook altijd mega leuk staan! Echt heel grappig dat je nu deze giveaway doet met Polette, want ik was al heel lang aan het twijfelen om daar een bril te kopen en ik had eindelijk de knoop doorgehakt haha! Als ik zou kunnen kiezen zou ik het Abroad montuur nemen in de kleur bruin!

    Liefs, Vera

    (vera.schoolatsea@gmail.com)

    ReplyDelete
  55. Dear Laura,
    I can't really understand you language so I hope I'm doing the right thing to participate the contest and also I don't know if it is opened internationally but i guess I lose nothing by trying it.
    My main reasons for taking part of this contest are: 1. I love Polette's eye wear, especially the OSIRIS model, it's so beautiful! and 2. I'm also excited to be able to win something that somehow has a connection with you (don't get me wrong, I'm not one of those histerical and annoying fans, but I do really admire your work!).
    Keep on being you Laura, you are an inspiration to many of us. Thank you and good luck!

    ( i never liked capital letters!)


    Olímpia (olimpiasolainaraja@gmail.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. the rules of capitalization are just very unfair to words in the middle of a sentence, right? thank you for your kind words and YES this contest is most definitely opened internationally :) X

      Delete
  56. Heei,
    Super leuke winactie!
    Ik zag je account ergens op instagram voorbijkomen en zag dat je zo'n leuke bril ophad! Toen ik bij 1 van die posts zag dat er een winactie was/is besloot ik gelijk mee te doen :) (en je te volgen natuurlijk!) ik vind de brillen van polette onzettend mooi! Als ik zou willen zou ik gaan voor dezelfde bril als jij: Dean View Bronze.

    Lots of love, Lisa (lisa.hamstra@gmail.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik zie net dat ik een spellingsfoutje heb gemaakt ipv willen bedoel ik winnen😊❤

      Delete
  57. Laura, wat een toffe win-actie! Mijn ogen zijn de liefste niet, omdat ik mijn lenzen niet meer kan verdragen en nu voor altijd door het leven moet met een bril. Op zich geen drama. Ik mis mijn lenzen, maar omarm mijn hoofd met bril wel. Ik wil nu - om mijn brillenhoofd te vieren - graag mijn (extreem bescheiden) brillengarderobe uitbreiden. Ik was op zoek naar een minimalistische bril en het liefst met neusvleugeltjes, omdat de bril dan veel beter blijft zitten tijdens het sporten. En toen was daar deze blogpost. Die bril staat je super tof! En nu wil ik 'm dus stiekem ook, maar dan in het zilver. Ik ga dus voor de Dean View Silver.

    Liefs, (ja, ik heet ook) Laura (lauravanolst@gmail.com)

    ReplyDelete
  58. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  59. Wat een geweldige actie! En ik zwijmel helemaal weg bij al de foto's, wat zijn ze mooi! :) Na een uur zoeken heb ik eindelijk dé bril gevonden! (Ik ben nogal kieskeurig) Het is de Daim Noisette geworden. Wat een prachtig montuur!! De rede is dat ik laatst een parasiet in mijn oog op heb gelopen. Terwijl ik altijd lenzen droeg moest ik nu mijn bril op. En heb zo'n hekel aan die bril! Toen wist ik namelijk nog niet goed wat ik wilde, en elke keer als ik mijn bril op zet voel ik me totaal niet zelfverzekerd. Ik denk dat een ronder model wat beter bij mijn gezicht staat, zoals de Daim Noisette. Nogmaals, super leuke actie en bedankt dat we deze kans krijgen!

    Veel liefs,
    (email: ateacupofme@hotmail.com)

    ReplyDelete
  60. Lieve Laura,
    I saw your glasses on insta and thought they looked real cool. I have been looking for a new pair of glasses, but being a student myself, i haven't got the money to afford an awesome pair of glasses; so saw this as an opportunity.

    By the way Laura you have an amazing instagram, and being an art student I really appreciate good photography when I see it.

    I really like the look of the pair 'abroad':http://www.polette.com/en/trendy-11/abroad

    Thank you sooo much for this opportunity, I think it is amazing how in todays online world how at a tap of a button, we can share so many cool stuff.

    Jaz
    @the_oculus_box
    jasminelatka@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Ook ik waag mijn kans eens.. Ik ben helemaal verliefd geworden op het Malibu-model (de gewone groene). Zomers, tropisch en een tikkeltje gedurfd.. Helemaal mij! Ik draag al 25 jaar een bril (terwijl ik amper 27 ben) en het zou leuk zijn mocht ik een nieuw modelletje hebben om eens af te wisselen met mijn huidige bril die een heel ander model is. Oh en nog een leuk weetje, ik heet Pollet van familienaam, dus zo'n bril van Polette zou toch PERFECT bij mij passen?! ;-)

    Ik ben per email te bereiken via jana_pollet@hotmail.com
    (oh en ik heb alles leuk gevonden en volg elke pagina die je vroeg ;-))

    Groetjes!

    ReplyDelete
  62. Ik zou zo graag willen winnen. Ik heb al een gewone bril dus een e-polette zou voor mij ideaal zijn. Ik zit vaak dagenlang achter de computer, dus dit zou een oplossing kunnen zijn voor de vermoeide pijnlijke ogen die ik aan het einde van de dag heb. Ik wou al langer deze bril, maar financieel kwam ik er steeds niet aan toe, dus dit zou echt geweldig zijn.
    http://www.polette.com/nl/e-polette/e-joplin.html
    Dit is de bril die ik echt geweldig vind.

    Thanksss!!
    Ik volg alle kanalen die je vroeg.
    Liefs,
    Marlies
    m.e.stienstra@home.nl

    ReplyDelete
  63. Gefeliciteerd met je 2jarig! Bestaan! Ik doe wel eens mee met winacties maar win nooit haha. Ikzelf draag lenzen en af en toe een bril. Heb gekeken op de site van polette en de zonnebril Dean Blue lijkt me te gek! Ik heb alles gedaan wat je vroeg en ook de extra dingen. Je kunt contact met mij opnemen via: info@janiinemma.nl. veel succes met uitkiezen van de winnaar!

    Liefs Janine

    ReplyDelete
  64. zo veel liefde voor polette!!

    ReplyDelete

Thanks!