Thursday, December 10

op zich zou ik dit best willen hebben


Ondanks dat we geen kerst vieren bij ons thuis, kan ik het niet helpen een beetje in de feestsferen te blijven hangen en te dromen over mooie dingen voor op m'n verlanglijstje. Maar zo verschrikkelijk erg vind ik dat eigenlijk niet. Dromen kan immers geen kwaad en daarnaast hoor ik best vaak dat mijn lieve lezers benieuwd zijn naar de items die op mijn wishlist staan. Dus bij deze: ter inspiratie en gewoon omdat ik het leuk vind om verlanglijstjes in elkaar te knutselen.1. Een fijne suède jas. Deze is van Esprit en zo zo zo zo mooi. Ik vrees alleen dat 'ie niet verschrikkelijk warm is... Maar hey, met een dikke coltrui eronder moet 't vast te doen zijn. Bij Esprit heb ik overigens nog véél meer fijne (en ook hele warme) jassen gezien, wie weet zit er een suède jas met warme voering tussen! :)

2. Een Daniel Wellington horloge. En dan precies deze zegmaar. Ik kwijl al heel lang bij het zien van alle prachtige foto's met DW horloges op instagram, maar sinds mijn eigen horloge kapot ik gegaan kan ik me háást niet inhouden om zelf ook zo'n juweeltje aan te schaffen. Helaas ben ik niet rijk. En blijft 't voorlopig dus bij dromen.

3. The Fox and the Star won o.a. een prijs voor 'book of the year' bij Waterstones in Engeland en ik ben het heeeeel erg eens met die betiteling. Ik heb het boek nog niet helemaal gelezen (daarom wil ik 'm dus ook hebben), maar ik zwijmel weg bij alle 'glimpses' die ik hier en daar van de pagina's heb op kunnen vangen.

The Fox and The Star is a delightful book that will not just be a cherished bedtime story for children, it is a beautifully illustrated modern fable readers of all ages will admire.
It tells the touching story of Fox who loses his friend Star and must venture out into the forest alone and deals with themes of companionship, loss and coming-of-age. Each elegant and stunning page has been thoughtfully created in orange, black and white by designer Coralie Bickford-Smith, whose vibrant style is influenced by the work of William Morris and William Blake. 
bron: www.waterstones.co.uk
 4. Bombay Bicycle Club is wat muziek betreft mijn nieuwe liefde en omdat ik heel heel heel erg van fysieke albums houd zou ik dolgraag een CD of een LP van ze willen hebben. Ik vind zowel 'So long, see you tomorrow' als 'I had the blues, but then I shook them loose' ge-wel-di-ge albums, dus ik zou iedereen die deze band nog niet kent aanraden om ze zo snel mogelijk eens op te zoeken :)

5. Ben ik de enige die een extreme obsessie heeft met emaille mokken schaaltjes? Ze roepen bij mij altijd een extreem wanderlust-gevoel op, gevolgd door dagdromen over robuuste, houten blokhutten in de middle of nowhere, besneeuwde bergtoppen en de geur van dennennaalden.

6. Ik heb al eens geschilderd met een setje Van Gogh aquarelverfen wauw, wat was dat fijn! Omdat ik steeds meer werk met aquarelverf wordt 't misschien toch eens tijd om in ieder geval zo'n pocketsetje aan te schaffen!wat zou jij opzich best willen hebben?


15 comments:

 1. Die jas is echt heel erg leuk Laura!! Ik ben benieuwd naar het boek, en ohja die horloges zijn inderdaad zo mooi, maar inderdaad wel erg prijzig...

  ReplyDelete
 2. Ah super leuke items allemaal! Die jas is zo mooi! En ik wil ook echt zo'n horloge, maar inderdaad, ik ben ook niet rijk, bleh :( Mooie wishlist toch! Liefs

  ReplyDelete
 3. Oeww, dat horloge is prachtig! :)

  ReplyDelete
 4. Oeeh ja, fijne dingetjes dit allemaal :) Heb toevallig ook zo'n soort mok -maar dan van H&M haha- in mijn wishlist ding gezet gisteren :D

  xx

  ReplyDelete
 5. Ik vind de jas heel erg tof, zou nooit zeggen dat die van Esprit is! Leuk lijstje, we hebben allemaal zo dingen die we opzichhh heel graag willen hebben :) Ik wil opzich heel graag een kat.

  ReplyDelete
 6. Fijn jasje lautje. Nee ik ben ook niet rijk, maar wil wel een horloge. lol.

  ReplyDelete
 7. Die jas lijkt me ook echt heel erg leuk en dat horloge ook!
  //fashion&lifestyle blogger//

  ReplyDelete
 8. Oh, die horloge van DW is super mooi!

  ReplyDelete
 9. Bombay Bicycle Club, jaaa, haha. Always like this heb ik een beetje grijs gedraaid de laatste tijd. Gewoon het perfecte nummer voor als je het niet ziet zitten tijdens de examens en je jezelf een pauze wilt gunnen waarvan je energie krijgt. Draai dat nummer dan. Heb je een platenspeler misschien?? Zo vet! (: Dat horloge is zo mooi btw, woah. Maar ik heb bij mijn huidige horloge al bewezen dat ik er de leeftijd nog niet voor heb. (Allee, zeg maar mijn onhandigheidsniveau is véél te hoog om zoiets duurs rond mijn polsen te dragen.)

  ReplyDelete
 10. Ah zo'n leuk lijstje! Ik wil ook nog supercarga zo'n mooie nieuwe aquarelset! Een Daniel Wellington horloge draag ik sinds juni elke dag, een hele mooie investering, zeker waard! Ik moet toegeven dat ik op dit moment niet 1 ding heb die ik supergraag wil. Al staat er al wel een tijdje een nieuwe lens op mijn lijstje en wil ik eigenlijk nog graag de nieuwe cd van Adele! :)

  ReplyDelete
 11. Ik vind de bombay bicycle club ook zo'n fijn bandje!! Echt zo lekker relaxend.
  Wat betreft de emaille spulletjes, in de pijp zit (ik denk/hoop dat ie er nog zit) een winkeltje wat heel veel goedkope en superleuke emaille spullejtes heeft!!! De emaillekeizer heet het volgens mij.

  ReplyDelete
 12. Suede is helaas niet zo warm nee, maar o zo mooi! Maar een winterjas zal ook wel gevoerd zijn toch? Met iets dat je lekker warm houdt. Leuk lijstje!

  ReplyDelete
 13. Wat een leuke items, heel uniek! Ik vind die jas heel erg tof, die zou ik op zich ook wel willen hebben. x

  ReplyDelete
 14. Ze hebben bij de zara een suède jas ik weet niet of die een warme voering heeft maar hij is in ieder geval goedkoper dan die van esprit misschien een klein tipje

  ReplyDelete

Thanks!