Wednesday, November 25

2015's best viewed blogposts


Oké, oké, we zitten nog niet in 2016. Nog lang niet zelfs. Maar op de één of andere manier vliegt de tijd zó snel voorbij dat ik voor de zekerheid toch nu vast even terugblik op het afgelopen jaar. Als ik het nu niet doe is het waarschijnlijk februari 2017 eer ik me bedenk dat ik 't vergeten ben. Zo werk ik nu eenmaal. Anyhow: 2015 was blog-wise een bizar jaar. Mijn audience groeide exponentieel, ik woonde events bij, kreeg ontelbaar veel mailtjes, schreef een heuleboel artikeltjes en ontmoette allemaal lieve mede-blogsters. M'n hoofd suist nogsteeds een beetje na van alles, maar écht tijd om bij te komen heb ik niet: we gaan namelijk gewoon dóór. Ik doe niets liever dan bloggen en kan niet wachten om te ontdekken wat het komende jaar voor mij (en Lauresque) in petto heeft. Voor nu deel ik graag de zes artikeltjes die in 2015 het allermeest gelezen zijn. Misschien heb je ze niet allemaal meegekregen, volg je me pas net of vind je 't gewoon leuk om door wat van m'n oudere blogposts (al zijn ze eigenlijk allemaal best recent) te scrollen - whatever floats your boatc - enjoy!




1. een stukje over mijn triangl bikini (+ wat advies)


Niet perse m'n beste artikel. Absoluut niet zelfs. Wél heel erg geliefd door google. Ik heb echt niets met SEO en zoekwoorden en sleutelwoorden en besteed daar ook vrij weinig tijd aan, maar blijkbaar word er veel gezocht naar informatie over Triangl bikini's. En blijkbaar bevat mijn artikel die informatie. Idk?!?



2. ik versierde mijn lichaam - en dit is waarom


“I confess I do not know why, but looking at the stars always makes me dream.” - Vincent van Gogh

Hoe dit precies gebeurde weet ik niet, maar het artikeltje over mijn tatoeage werd binnen één dag bijna 2000 keer gelezen. Ik hecht niet heul veel waarde aan cijfertjes enzo, maar HOLY MOTHER OF PRINGLES. TWEE DUIZEND. W. O. W. Dankjewel allemaal ook voor de shitload aan lieve reacties die ik heb gekregen. You guys are the best :)


3. outfit • coincidence? i think not


"Nietsvermoedend fietste ik afgelopen week het centrum van Amsterdam binnen. Ik was onderweg naar de Pull & Bear om een spijkerrokje aan te proberen. Een paar dagen eerder had ik het rokje op de website van de winkel ontdekt en ik wist meteen dat ik 'm wilde hebben. Hier en daar had ik al verschillende denim-skirts aangepast, maar op de één of andere manier zaten ze steeds nét niet goed (of ze waren onbetaalbaar: dat vooral). Eenmaal in de Pull & Bear wist ik echter niet wat me overkwam. Waar ik in eerste instantie van plan was de winkel in te schieten en even snel weer te verlaten (mét rokje), stond ik plots in een kleedkamer tien verschillende truien, broeken en jassen aan te proberen. Alles - letterlijk a l l e s - wat de afgelopen tijd op mijn wishlist had gestaan lag daar in die winkel opeens voor mijn neus. Coincidence? I think not."



4. favourites • october


Back to basic. Favourites. Van oktober. Ik kreeg na het posten van dit artikeltje zó veel lieve reacties over m'n illustraties dat ik haast van m'n stoel viel. Nee maar echt. Héél binnenkort komt er een artikeltje online met een aantal van m'n creaties. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!



"Toen ik tijdens de opening van Polette's pop-up store ontdekte dat ik best een bril op sterkte zou kunnen gebruiken kwam dat als een complete verassing. Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik ervan moest vinden."



6. deze dingen vind ik fijn


"Sometimes," said Pooh, "the smallest things take up the most space in your heart."



welk artikel is jouw favoriet?


16 comments:

  1. Allemaal mooie en fijne artikelen. En wow, 2000 in één dag! Ik ben ook helemaal fan van jouw illustraties. Vooral mee doorgaan. Ze zijn zo apart én leuk én mooi hihih.

    ReplyDelete
  2. Dat artikel van je tattoo is nog maar nét online gekomen en nu al zo vaak bekeken! Gefeliciteerd! Ik ga toch voor je outfit van de Pull and Bear!

    ReplyDelete
  3. Ah wat een mooie post Lau! Al deze artikels zijn zo leuk! Super tof dat je blog zo is gegroeid her afgelopen jaar! Liefs

    ReplyDelete
  4. Leuk om dit te lezen (en het tattoo-artikel mag ook wel zo vaak gelezen worden hoor, prachtig dingetje). Liefs Sjoukje!

    ReplyDelete
  5. Ah, wat fijn dat het zo goed gaat met je blog. Heel erg leuk :). Je schrijf ook gewoon heel leuk, en dan ook nog zulke prachtige foto's <3. En pff ja, voor we het weten zitten we gewoon alweer in 2016. De tijd gaat echt zó snel. Bizar!

    ReplyDelete
  6. Ik vind echt al je artikeltjes zo inspirerend en apart. Echt heel leuk. En je maakt ook zulke mooie foto's steeds!

    http://www.project-nw.com/

    ReplyDelete
  7. Jaaa, stuk voor stuk fijne artikelen met super mooie foto's! Helemaal terecht trouwens dat je lezersgroep zo gegroeid is het afgelopen jaar :)

    ReplyDelete
  8. Heel leuk dit zo terug te zien! xx

    http://melisa-demir.blogspot.nl

    ReplyDelete
  9. Waaauw, 2000 views op één dag?! Dat is zoveeeel! Congrats met alles, je blog is zo gegroeid! Ik ben nog steeds een trouwe lezer:)

    ReplyDelete
  10. Jeeuuutje van 2000 views zou ik naar de AH rennen en een taart kopen. Liefs

    ReplyDelete
  11. Oh Laura, jij verdient al die views! Echt, ik ben zo gek op je schrijfstijl, maar weinig bloggers (inclusief mezelf) kunnen het zo mooi verwoorden als jij!

    ReplyDelete
  12. Wauw! Wat gaaf dat je tattoo artikel binnen één dag al meer dan 2000 views kreeg! Lucky girl. Keep up the good work!

    ReplyDelete
  13. Wauw 2000! Ik viel van de week van mijn stoel van de 400 views op 1 artikel haha! Ik heb je meeste artikelen al gelezen dus voor mij zitten er geen verassingen meer tussen;) Ga zo door in 2016!

    ReplyDelete
  14. Wauw girl, zoveel views voor je tattoo artikel, super! Stuk voor stuk zijn deze posts favorieten van mij. Je schrijft echt geweldig, om over je fotografie maar niet te spreken. Keep up the good work hihi :)
    X Emma

    ReplyDelete
  15. Ik heb alle artikelen ook gelezen! Ik vind je tattoo heel uniek, dus wellicht is hij daardoor zoveel bekeken. Daarnaast schrijf je natuurlijk fantastische artikelen, ga zo door! x

    ReplyDelete
  16. Leuk om te lezen. Ik heb de artikelen ook allemaal gelezen. Ik vind je tattoo zó mooi, maar het verhaal er achter ook! x

    ReplyDelete

Thanks!