Thursday, August 20

OUTFIT • YOU ARE A CHILD OF THE UNIVERSE NO LESS THAN THE STARS

Zo'n anderhalve week geleden miste ik mijn trein naar Utrecht Centraal. Ik denk dat 't zo ongeveer de tiende keer was dat ik over perron 4b sprintte en de laatste wagon van de intercity voor mijn neus weg zag rijden. Niets nieuws dus, al vond ik 't deze keer nét iets frustrerender. Zo frustrerend zelfs dat ik moest vechten tegen de tranen die langzaamaan mijn ogen vulden. Normaal gesproken had ik ze gewoon hun gang laten gaan, die tranen. Niets lucht meer op dan een potje huilen. Vind ik. Deze keer was echter anders. Ik wilde niet dat mijn mascara uit zou lopen (god, wat voelde ik me een ongelofelijk meisje). Op Utrecht Centraal stond Naomi namelijk te wachten met zo'n 12 ongelofelijk toffe medebloggers (en niet-bloggers). En ik was te laat. 

H&M T-Shirt Dress | H&M Belt | AMERICAN APPAREL Heels


Een beetje boos trapte ik tegen een steentje, terwijl ik neerplofte op één van de vieze stationsbankjes. Met een wild handgebaar probeerde ik een pluk haar uit mijn gezicht te vegen, waarbij ik per ongeluk pijnlijk langs mijn wang kraste met de nagel van mijn wijsvinger. 'Shit, shit, shit!' Vloekte ik binnensmonds. Toen ik de man naast me verbaasd op zag kijken realiseerde ik me echter dat dat "binnensmonds" toch niet helemaal van toepassing was op mijn uiting van frustratie. Beschaamd staarde ik even naar mijn rosé goud gelakte teennagels. 'Diep adem halen Laura.' Dacht ik, terwijl ik in gedachte langzaam tot tien telde. 

Zo'n zeven minuten later kwam de volgende trein - die naar Maastricht - krakend en piepend tot stilstand. Pas toen ik me had geïnstalleerd op een stoel in de stiltecoupé kon ik weer een beetje helder nadenken. Heel veel meer dan vijf minuten te laat kon ik niet zijn. Misschien zou alles toch nog meevallen. 

Eenmaal op Utrecht Centraal aangekomen belde ik Naomi om te vragen waar ze precies stond te wachten. Op een holletje snelde ik richting de uitgang bij Hoog Catharijne en niet veel later stond ik oog in oog met de groep meisjes die was op komen dagen voor Naomi's meet-up. Een beetje rood aangelopen stelde ik me voor en voor ik het wist was ik druk in gesprek met Daphne en Fleur, terwijl we ons naar de Hema begaven waar we bordjes en glazen zouden kopen voor de picknick. 

De rest van de middag verliep vlekkeloos, gevuld met gezelligheid, heerlijk eten, gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen en een heleboel plezier. Nadat Naomi en ik de groep vaarwel hadden gezegd schoten we nog wat plaatjes van onze outfits, waarna we de dag afsloten met héél veel geklets en gelach. Doodmoe, maar ongelofelijk blij en tevreden. Moraal van het verhaal: iedereen maakt wel eens een foutje en ik moet even wat minder stressen en wat meer van het moment genieten. Ja. 


foto's door Naomi

26 comments:

 1. Ah, wat balen zeg, dat je je trein miste! Op zich helemaal niet erg, maar ik kan me dat gevoel van frustratie en 'innerlijke boosheid' (of hoe je het ook noemt) wel heel erg goed voorstellen. Op dat moment is het heel vervelend. Maar zo te horen heb je nog een hele fijne middag gehad, leuk! En oh, liefde voor je jurkje, staat je onwijs goed!

  ReplyDelete
 2. Dat soort momenten zijn altijd het moeilijkst, proberen positief te blijven is soms erg lastig. Gelukkig was derest van de dag wel heel leuk en ik ben echt dol op de kleur van het jurkje!

  ReplyDelete
 3. Gelukkig zag je er wel heel erg leuk uit! ;) Vind het een tof jurkje!

  ReplyDelete
 4. Ah wanneer ik echt iets belangrijks ga doen en dan de trein mis dan kan ik ook helemaal gestrest raken. Gelukkig is het natuurlijk allemaal weer goed gekomen en heb je een hele leuke dag gehad! Wat een hele mooie foto's weer! Leuk jurkje!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Het jurkje staat je erg goed. Was leuk je te ontmoeten dinsdag :)

  ReplyDelete
 6. Prachtig meid! Ik snap je frustratie helemaal, gelukkig dat het nog meeviel.
  Lov.

  ReplyDelete
 7. Wat een onwijs leuk jurkje! En wat schrijf je toch leuk, ik wilde dat ik zo kon schrijven :)

  ReplyDelete
 8. Aawh, uiteindelijk was je niet super laat, toch? Ik herken het zo erg, zodra ik ook maar doorheb dat ik (misschien) te laat kom raak ik zo enorm in de stress, heel vervelend.
  Je zag er onwijs leuk uit en ik vond het heel leuk om je een keertje gezien te hebben!

  ReplyDelete
 9. Ah dat is inderdaad zo frustrerend, best wel herkenbaar dit! Maar wat een prachtige foto's, luv je jurkje!
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Wow, je weet dat mensen altijd zeggen dat t-shirt dresses eruit zien als een pyjama, maar je draagt hem zo dat het er niet pyjama achtig uitziet. Kei schoon! Ik ben zo blij dat ik de hele busstress niet heb moeten ervaren voor twee maanden. Want ik ben ook erg goed in te laat komen. En het gevoel ook dat je ligt te rennen en iedereen je ligt aan te staren, is niet leuk. (Hoe heb je trouwens kunnen rennen op die hakken, wow (of het klinkt voor mij gewoon wonderbaarlijk omdat ik nog nooit hakken heb gedragen, kan ook))
  Liefs X

  ReplyDelete
 11. Ooh, gelukkig dat je zo snel nog een trein had in dezelfde richting! Ik zou meteen een uur moeten wachten haha, leve het leven op de boerebuiten. Leuke outfit trouwens, ik zie mezelf daar nog niet direct mee rennen ;)

  ReplyDelete
 12. As always, prachtige foto's weer! En argh, ik herken het zó erg dat je net voor zoiets leuks de trein moet missen. Gelukkig is 't uiteindelijk (zo te lezen) wel superleuk geworden. Oh en; I luuuuv je jurkje!

  ReplyDelete
 13. Wat een prachtige foto's weer en gelukkig had je alsnog snel de trein!

  ReplyDelete
 14. Zo'n herkenbare situatie! Maar wat een prachtig jurkje heb je aan! Love it!
  Liefs Ine

  ReplyDelete
 15. Wat een mooie foto's weer en het jurkje is zo cute!

  ReplyDelete
 16. Wow, wat een prachtige foto's en dat jurkje staat echt super leuk! Heel mooi beschreven ook, en erg herkenbaar.

  ReplyDelete
 17. Wat ben je toch een heerlijk en knap kind :)

  ReplyDelete
 18. Is het nog gelukt met je schoenen lieverd? Het was echt een fijne middag en ik kon niet merken dat je even van je stuk was gebracht hoor, don't worry. :) Snel iets drinken? Dikke knuffel voor jou!

  ReplyDelete
 19. Wauw, supermooie outfit!

  ReplyDelete
 20. Wat een prachtige outfit! Ik ben verliefd op je schoenen.

  ReplyDelete
 21. Ahh toffe outfit! Vervelend dat je net de trein miste, maar wel weer fijn dat je er 5 minuten later alsnog was. :) Klinkt als een leuke meet-up (die ik helaas weer heb moeten missen) en ik hoop dat er binnenkort weer eentje komt!

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 22. Balen dat je je trein miste! Gelukkig was je niet al te laat! Je had echt een prachtige outfit aan! Fijn om te horen dat jullie een leuk dagje hadden! :)

  ReplyDelete
 23. Dat heb ik dus ook altijd, als er iets is waardoor ik later kom of iets niet gaat zoals gepland raak ik gefrustreerd. Rustig blijven is de beste oplossing ja. Maar makkelijker gezegd dan gedaan.
  Leuke outfit!
  Liefs

  ReplyDelete
 24. haha echt de trein missen kan soms zo frustrerend zijn!
  Leuke outfit, ik vind dat je zo'n tshirt dress erg mooi draagt!

  -X-

  ReplyDelete
 25. Superleuk jurkje! Ik kan het niet vinden op de H&M site. Wil je de link geven?

  ReplyDelete

Thanks!