Saturday, May 2

PLAATJES KIJKEN #2 • A HIGH-TEA BIRTHDAYPARTYNadat medeblogster (en beste vriendin) Naomi afgelopen februari jarig was geweest, duurde 't een poosje tot ze haar verjaardag écht kon vieren. Zondag 18 april kwam het er eindelijk van en ik was natuurlijk, inclusief camera, aanwezig. Ik heb de hele middag plaatjes geschoten van alle heerlijke hapjes (het was een high-tea birtdayparty), drankjes en cadeautjes en heb daarnaast natuurlijk ook ongelofelijk veel gegeten (oeps) en heel veel lol gehad. Omdat de foto's best leuk zijn geworden, kon het natuurlijk niet anders dan ze ook hier een plekje te geven en dus laat ik ze vandaag aan jullie zien in plaatjes kijken #2 (ik wist wel dat deze rubriek van pas zou komen)! Bereid je voor op een heuleboel (dadel)taart, cakejes, (vegan) brownies en meer van datsoort feestelijke dingen :)
Nadat iedereen zich misselijk had gegeten, ging de muziek aan, zongen we lekker vals mee en werden er kaartspelletjes gespeeld. Het was het meest knusse en gezellige feestje waar ik in tijden ben geweest (credits naar Naomi: partyplanner in spé). Verder ontving Naomi een jaloersmakende stapel aan geweldige cadeautjes (o.a. het boek I'll Give You The Sun: die staat ook érg hoog op mijn to-read-lijstje) en besloot ze dat je een taart ook gewoon van de taartvorm af kunt happen, lekker makkelijk (zie 7e foto). 

Nadat alle overige aanwezigen waren vertrokken zijn Naomi en ik nog even de stad in gegaan om wat foto's te maken van onze outfits. De outfit heb ik een poosje terug al gepubliceerd en kun je hier vinden.  

Ik hoop dat deze nieuwe rubriek voor jullie net zo goed in de smaak (ha, "smaak"! get it? taart enzo?) (nee Laura, je bent niet grappig) valt als voor mij. Verder wil ik me graag bij voorbaat al verontschuldigen voor de enorme honger die je nu waarschijnlijk hebt. Ik weet dat het lastig is om zoveel foto's van taart te zien. Het spijt me verschrikkelijk (not) (#sorrynotsorry). 

GENIET VAN JE ZATERDAG!

21 comments:

 1. Ik werd wel blij van al die taart, hoor:) Mooie foto's weer!

  ReplyDelete
 2. Echt prachtige foto's! En je laat me honger krijgen haha :)

  ReplyDelete
 3. Hele mooie foto's! En die taart... Yum!

  ReplyDelete
 4. Hele mooie foto's Laura! En je zorgt er inderdaad voor dat ik honger krijg.. ;)

  ReplyDelete
 5. Wat hou ik toch zo van jouw foto's (die me trouwens ook echt ontzettend veel zin doen krijgen in dadeltaart)! En ja hoor, ik ben gek op deze rubriek! ♥

  ReplyDelete
 6. Wat maak je toch mooie foto's, en wat ziet die cake er lekker uit!

  ReplyDelete
 7. Wat maak je toch mooie foto's, en wat ziet die cake er lekker uit!

  ReplyDelete
 8. Ah die taart ziet er echt heerlijk uit mmm!

  ReplyDelete
 9. Die taart ziet er echt heeeerlijk uit. Mooie foto's maak je, houd van het hele sfeertje.

  ReplyDelete
 10. Oh laura, wat maak je toch prachtig mooie foto's! Ik vind het altijd zo heerlijk om op jouw blog rond te neuzen. Ik laat niet zo vaak een reactie achter, maar dit wilde ik toch even gezegd hebben. Jouw blog is gewoon perfect! Op het gebied van fotografie (en eigenlijk ook met schrijven - of eigenlijk met alles dus), ben je een grote inspiratiebron voor mij! Veel liefs.

  ReplyDelete
 11. Wat een gezellige foto's!

  ReplyDelete
 12. yaaay, drie dagen achter elkaar een artikel?! yes, haha :) mooie foto's weer, en leuk dat het zo gezellig was :) x

  ReplyDelete
 13. Ja, die taart. DIE TAART. <3333 Maar het ziet er onwijs gezellig uit haha!
  X Emma

  ReplyDelete
 14. Wat een schitterende foto's, en de hapjes zien er echt heerlijk uit!!!

  ReplyDelete
 15. Mooie foto's! En ja, nu heb ik echt extreem zin in dadeltaart...

  ReplyDelete
 16. De dadel taart ziet er super lekker uit, en lijkt me gezonder dan de 'normale' taarten. En wat heb je leuke foto's gemaakt, zal de jarige blij mee zijn! X

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  ReplyDelete
 17. Heerlijke foto's en wat een fijn feestje moet dat zijn geweest! Oh, en ik ben nu wel heel benieuwd naar dat boek... :)

  ReplyDelete
 18. Ik blijf het zeggen; die foto's van je. AAH. Prachtig!

  ReplyDelete
 19. En.... ik heb weer honger! Ik heb met mijn verjaardag ook een high tea georganiseerd, zo leuk is dat! Liefs Sjoukje ^^

  ReplyDelete
 20. Ik heb net taart gegeten maar nu al weer trek haha! Super post Laura! Veel Liefs

  ReplyDelete
 21. Nu heb ik zoveel zin in taart, haha! De foto's zijn echt prachtig! Het ziet er super gezellig uit. Ik zou voor mijn verjaardag ook wel een high tea willen organiseren.

  ReplyDelete

Thanks!