Wednesday, May 13

OUTFIT • WANDERLUST-VIBES



Toen Naomi en ik de ochtend na mijn verjaardagsfeestje besloten om een ijsje te gaan halen, griste ik op het allerlaatste moment mijn camera van tafel. Naomi keek me een beetje vertwijfeld aan. 'Gaan jullie foto's maken,' vroeg mijn moeder nog. 'Ja, je weet maar nooit.' Was mijn antwoord. Mijn moeder keek me een beetje spottend aan. 'Je bent je er wel bewust van dat jullie er allebei ongelofelijk brak uitzien hè...' 'Thanks mam,' lachte ik. 'Je kunt toch zo verschrikkelijk complimenteus zijn.' Terwijl ik mijn camera over mijn schouder hing, zag ik Naomi uit mijn ooghoek grijnzen. Ja, we zagen en behoorlijk brak en uit en ja, mijn feestje was geweldig geslaagd en ja, we zouden hoe dan ook foto's maken om deze brakke doch memorabele morgen te vereeuwigen. 



BRANDY MELVILLE Croptop | H&M Bralette | H&M Cardigan | BERSCHKA Skaterskirt | CONVERSE Sneakers


Onderweg naar de ijssalon wandelden Naomi en ik door een parkje en belandden we op een pittoresk uitziend bospaadje. Nadat ik een foto had genomen van de wilde bloemen die hier en dar groeide kwam ik tot de conclusie dat het licht perfect was en dat het niet anders kon dan dat we hier onze plaatjes zouden schieten. Na de eerste paar kiekjes sprongen we allebei enthousiast op en neer, want de foto's leken zo van een wanderlust-tumblr-account te zijn geplukt. Er volgden nog zo'n tweehonderd foto's voordat we onze reis richting de ijssalon hervatten. 

Nadat we allebei heerlijke ijsjes hadden gescoorden renden we terug naar het prachtige bospaadje, zodat we nóg meer foto's zouden kunnen nemen. Deze keer mét ijsjes (die van mij: aardbei en yoghurt/bosbossen). We konden ons echter niet helemaal inhouden: de foto's werden al etend gemaakt en de ijsjes zagen er lang niet zo perfect uit als we hadden gewild. Ze smaakten gelukkig wél perfect, en daar ging het uiteindelijk om. 

Eenmaal thuis liet ik mijn moeder de foto's zien. Mooie foto's met brakke hoofdjes. Daar was zij het ook wel mee eens. 

WAT IS JOUW FAVORIETE IJSSMAAK? 


Foto's door Naomi


P.S. Ik heb een paar daagjes niet kunnen posten omdat er helaas wat complicaties waren met mijn layout. Als het goed is heb ik alles weer kunnen herstellen, dus dat is fijn. Mocht je nog iets zien dat niet helemaal goed zit dan zou ik het heel fijn vinden als je even een mailtje stuurt/een comment achter laat! Daarnaast zijn er ook wat problemen met m'n foto's: de kwaliteit lijkt érg slecht. Ik ben momenteel opzoek naar een oplossing, voor nu kan ik daar echter niet zoveel aan veranderen ): Ik hoop dat het niet al te erg opvalt... XXX

29 comments:

  1. Echt alles aan je outfit vind ik leuk! Mooie locatie ook om foto's te maken. Mijn favoriete ijssmaken zijn denk ik strawberry cheesecake en oreo! x

    ReplyDelete
  2. HET FEIT DAT WIJ TEGELIJKERTIJD HET WOORD WANDERLUST IN ONS ARTIKEL ZETTEN WOW

    ReplyDelete
  3. Mijn fav ijssmaak is gewoon vanille. Luf.

    ReplyDelete
  4. Wat ben je toch weer prachtig meid!
    En dat rokje vind ik ZO leuk.
    Mijn favoriete smaak is yoghurt ijs!
    Liefs Lonneke

    ReplyDelete
  5. Je ziet er helemaal niet brak uit hoor! Haha, mooie foto's Laura! (en Naomi ;)) En het bosbessen ijs klinkt momenteel als muziek in m'n oren! Leuk Laura! Veel liefs

    ReplyDelete
  6. Het zijn prachtige foto's en ik denk dat veel mensen nu denken "zag ik er maar zo uit als ik brak was..."

    ReplyDelete
  7. Wat een mooie foto's zijn dit! Ik vind je outfit ook erg mooi :)

    ReplyDelete
  8. Wauw Laura, wat een prachtig rokje alweer!♥

    ReplyDelete
  9. Oehhh super leuke outfit Lau! Vooral je top is zo prachtig! Ik neem de laatste tijd ook steeds mijn camera mee, want inderdaad: je weet maar nooit! Hele mooie foto's! liefs <3

    ReplyDelete
  10. Prachtige foto's en hele leuke outfit :3!

    ReplyDelete
  11. Aah ik vind je outfit zo leuk!

    ReplyDelete
  12. Wauw perfecte locatie inderdaad, en je ziet er helemaal niet brak uit hoor haha! Luv je rokje<3
    X Emma

    ReplyDelete
  13. Wat een gave sfeer inderdaad! Het zijn hele leuke foto's!

    ReplyDelete
  14. Inderdaad een prachtige locatie en ook een hele leuke outfit! Mijn favoriete smaak is witte chocola :)

    ReplyDelete
  15. Wat een mooie top! <3
    En mijn favoriete ijssmaak is pistache. Mmmm.

    ReplyDelete
  16. Mooie foto's en de achterkant van je topje is zo leuk! Mijn favoriete ijssmaak: witte chocola en strawberry cheesecake :)

    ReplyDelete
  17. Maar goed dat jullie wel zijn gegaan, de foto's zijn weer prachtig (volgens mij zeg ik dit echt élke keer en dat blijf ik ook lekker doen). En wat een tof rokje is dat!

    ReplyDelete
  18. Mooie foto's! Het licht is inderdaad heel mooi! Zo'n bralette vind ik echt tof, die wil ik ook nog gaan halen bij de H&M. Mijn favoriete ijssmaak is sowieso strawberry cheesecake (♥♥)

    ReplyDelete
  19. Hele gave foto's, en ik snap dat je zoveel mogelijk foto's wilde maken in dat licht, haha! Mijn favoriete ijssmaak is cookie dough en chocolade/mint, zo yum (:

    ReplyDelete
  20. hahah de foto's zijn in ieder geval wel goed gelukt! Green thee is mijn fav ijsje. xx
    http://melisa-demir.blogspot.nl

    ReplyDelete
  21. Zeker heel mooi licht, en ik vind je er helemaal niet brak uit zien! Ook een erg mooie outfit, hij past perfect bij de sfeer.

    ReplyDelete
  22. Wauw inderdaad hele mooie foto's! Leuk outfit ook, heb nu ook wel zin in een ijsje, haha.

    ReplyDelete
  23. Leuke outfit en super mooie foto's! Het licht en de bokeh-achtergrond zijn echt top.

    ReplyDelete
  24. is dat die bralette die samen met een witte verkocht wordt?

    ReplyDelete

Thanks!