Wednesday, May 6

EEN TERUGBLIK OP APRIL

Zes dagen geleden brak de maand mei aan. Mei doet me denken aan jurkjesweer, bomen vol bloesem, avonden in de tuin, de dichterbij komende zomer(vakantie) en verlangen naar het strand (maar daarvoor is het helaas nog net iets te koud). Ik vind mei een hele fijne maand. April was echter ook absoluut niet vervelend en dat zorgde voor superveel positieve energie en motivatie! Naast genieten van de af en toe heerlijk warme dagen heb ik in de afgelopen vier weken heel hard kunnen werken aan de doelen die ik mezelf had gesteld. En dat wierp vruchten af: ik heb vrijwel al mijn goals gehaald!


Iedere week een bosje verse bloemen in huis? Yes please! Dat heerlijke beetje zomer op tafel genereert standaard positieve vibes. Ik heb o.a. zonnebloemen, tulpen en rode rozen op tafel gehad en dat zorgde voor instant happy feels!

Met dit doel heb ik een klein beetje vals gespeeld, want mijn feestje vond afgelopen zondag plaats: net niet meer in april dus. Ik ben in april echter wel druk bezig geweest met plannen en het feestje was daarnaast enorm gezellig! Wat mij betreft mag ik deze dus ook gewoon van mijn lijstje strepen. Yay :)

Can I get a hell yeah? I did it again, guys. Ik heb gewoon wéér een hele week geen chocolade gegeten #proud. 


Dat ik op dit moment met een kop thee en vier stukken chocolade achter m'n laptop zit zullen we maar even wegdenken.

Tsja. Ik heb nog dezelfde layout als voorgaande maanden. Niet helemaal geslaagd dus. Wél heb ik de kleur van alle accenten in m'n layout veranderd naar een mint/oceaan/blauw-groene kleur en besloten dat ik mijn header hetzelfde ga laten (en DEZE header dus niet ga gebruiken). Het enige dat nu nog aangepast moet worden zit 'm in de details: dat zal verspreid over de komende weken wel gebeuren. 

Het klonk haast te mooi om waar te zijn. En misschien was het ook wel een beetje té ambitieus: het schrijven van het eerste hoofdstuk van een (mijn) boek. Het is me niet gelukt, maar ik heb er ook absoluut de tijd/rust niet voor gehad. Zodra ik die tijd en rust wel vind zet ik dit project echter absoluut voort. Er zwemmen in ieder geval genoeg ideeën rond in mijn brein (mooi uitgedrukt weer  Laura....)!


Ik ben zó blij dat ik mezelf dit doel heb gesteld: ik heb volgens mij nog nooit zó veel mailtjes zó snel beantwoord. En na ieder mailtje werd het makkelijker. Daarnaast hielp het ook heel erg dat ik op een gegeven moment al mijn mailtjes had beantwoord, waardoor ik iedere keer dat er een nieuw mailtje bij kwam alléén dat mailtje moest beantwoorden. Dat verlaagt toch de druk weer een beetje :)


Yup, óók dit is best goed gegaan. Ik heb minstens één keer per week hard gelopen en oh, wat was dat fijn. Gelukkig was er nog best wat van m'n conditie bewaard gebleven (zeg je dat zo?) en kon ik al vrij snel weer aanzienlijke afstanden rennen. Het weer is de laatste tijd ook echt wel ideaal voor buitenactiviteit, dus dat hielp mee. 

HEB JIJ IN APRIL OOK ERGENS AAN GEWERKT? EN ZOJA, HOE IS DAT GEGAAN?

14 comments:

 1. Wat een fijne terugblik, April is voor mij de maand dat mijn leven opeens veranderde van werkende naar werkeloze. Vreemde ervaring.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh wow, ja dat lijkt me inderdaad best een heftige verandering! Succes! X

   Delete
 2. Wat een leuke terugblik. Ik vind je foto's echt heel mooi. Ze passen echt bij je blog! Wat knap dat je zo veel doelen behaald hebt!

  ReplyDelete
 3. Fijn dat je bijna alle doelen hebt gehaald! Prachtige foto's ook!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk artikel weer girl!
  Knap dat je zoveel doelen hebt bereikt.
  Een week zonder chocola?! Ik ben trots haha! Onmogelijke opgave.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 5. Wat fijn dat je zoveel doelen hebt gehaald! Een week zonder chocola?!! Mij was het niet gelukt, hahah. Wat leuk dat je een boek wilt gaan schrijven. Je hebt zo'n leuke schrijfstijl!

  ReplyDelete
 6. Zo leuk om te lezen wat je hebt bereikt! Ik ga denk ik ook vaker doelen per maand stellen.

  ReplyDelete
 7. Mooi om te zien dat zoveel doelen geslaagd zijn! En mooie foto's altijd, in dit soort artikeltjes. Liefs!

  ReplyDelete
 8. Wat goed dat je al je doelen bereikt hebt! En een week geen chocolade? Hoe dan haha, de toneychocoloney was zelfs in de aanbieding bij de AH :') *applaus*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ja die aanbieding heb ik met pijn in mijn hart aan me voorbij moeten laten gaan ): X

   Delete
 9. Wat een mooie behaalde doelen! Super tof Laura! Veel Liefs

  ReplyDelete
 10. Goed gedaan :D heel productief geweest dus! En fijn die verse bloemen :3

  ReplyDelete
 11. Ahh wat fijn dat je zoveel doelen hebt gehaald! Goed bezig Laura :)

  ReplyDelete
 12. Wat goed gedaan deze maand!

  ReplyDelete

Thanks!